Sivut

torstai 14. maaliskuuta 2013

Eteinen ja nappinaulakot

Meidän eteinen (tai siis sisääntuloaula, heh. Varsinainen eteinen on vasta nurkan takana) on murheenkryyni. Se on ruma enkä oikein keksi mitä sille tekisin. Meidän piti se maalata jonkin kivan väriseksi heti silloin kun muutettiin mutta kun ei keksitty että millaiseksi niin vedettiin valkoisella kunnes keksittäisiin. No, en ole keksinyt vieläkään. Nyt kuitenkin oli pakko tehdä jotain koska olin niin hiton kyllästynyt. Vihreä neuletakki ja sininen neuleliivi on muuten mun siskon neulomat jäbälle, ei nyt näy hyvin tässä nuo upeudet kun ei riitä valo :/ Sateenkaarineuleen varmaan muistattekin, se onkin jo jäänyt pieneksi. Ennen noissa naulakoissa roikkui mun laukkuja ja koruja, jostain syystä nykyään vauvakamoja.


Ensinnäkin toi ruma ja juntti oksatarra sai lähteä. Kalenterinumerot nostin ylös koska en todellakaan jaksanut ikinä siirtää niitä kuun vaihtuessa oikeaan järjestykseen. A bit funktional -blogissa näin nappinaulakot ja siitäkö riemastuin koska mulla on isoja kivoja nappeja niin siitä vaan noiden norminaulakonnuppien jatkoksi. Nyt ensin sinitarralla koska naulakot ovat lähinnä koristekäytössä muutenkin mutta jos rupee tavara tiuhaan vaihtumaan niin sitten liimaan. Ihanasti tuo violetti sivusta kuvattuna törröttää, äh, menen heti korjaamaan. Naulakoita mulla on jemmassa vielä lisää, pitänee ruuvailla nyt kun ei ole se oksa enää määräämässä niiden paikkoja (olivat siis siten että sieltä oksalta roikkuis kamat mukamas).Numerot ei tietenkään riittäneet koko pituudelle mikä tarkoittaa sitä että mun pitää jatkaa numeroiden kuvaamista 31:stä eteenpäin. Kuvasin tietenkin näin ettei näy miten töksähtäen ne loppuvat koska blogikulissit ;D


Tuli ihan tarpeeksi väliaikaisesti siedettävä 5 minuutin panostuksella.

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä toi uus on aika tylsä, mutta makunsa kullakin. Se on ehkä aikuismaisempi, minä mieleltäni ikiteini :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naulakossa ei vielä roiku tavaroita ja niitä on tulossa lisää joten ei tää ihan koko totuus ole.

   Poista
 2. Ei se minusta pahalta näyttänyt tuo vanhakaan... mutta itse olet sitä katsellut pidempään :)
  Samalla kun syvennyin eteisesi muodonmuutokseen, tajusin, miten hyvä nimi tällä blogilla on. Huomasin nimittäin, että "hupsistarallaa - pitäisköhän isännälle sitä ruokaakin..."
  Sitä ennen aika menikin mukavasti haasteen parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä olin sitä jo niin kauan katsellut että rupes kyllästyttään. Ja heh, hupsista :D

   Poista
 3. melekosen kiva. ite pujotellu helmiä norminaulojen ympärille..löytynee mehtäpirin puolelta jostain syyskuun osioista ne koristenaulat..taidankin jotensakkin tollasia nappeja kokeilla seuraavaksi.

  VastaaPoista
 4. Siis nähtävästi nuo koristetarrat ihan oikeasti irtoaa seinästä ilman sen kummempaa rapsuttamista?
  Mä tykkään noista napeista ja valkoisesta simppelistä seinästä, tuleehan niihin sitten kuitenkin värikästä kamaa joka piristää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lähteehän ne. Mulla ainakin ollu enempikin ongelmana saada ne pysyyn seinässä :D

   Ei tuo seinä tyhjäksi jää, kuvasin vaan ilman tavaroita jotta napit erottuvat.

   Poista
 5. Tykkään kovasti tuosta kun numeroiden kuvat kiertävät melkein katonreunassa, näyttää hyvältä ja kuvien ideakin toimii (varsinkin jos haluat jatkaa numerointia, mutta sun koti ja sun valinnat :))

  Kivat ovat myös naulakot! Ja ihania tietty pikkujäbän vaatteet, erityisesti pieneksi jäänyt sateenkaaritakki on ihkuista ihkuin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mähän tuossa sanoinkin että voisin jatkaa numerointia :)

   Poista