Sivut

perjantai 22. helmikuuta 2013

"My other bag is Chanel"

Tiedättehän ne my other bag is Chanel -kassit? Kohta loppuvan äitiyslomani ja siitä seuranneen rahahanojen sulkeutumisen kunniaksi tuunasin näppärästi kaksi ruman väristä ikitahraista second hand -bodya kangasmaalilla ja nyt niissä on vähän enemmän twistiä. Joo, en silittänyt vielä.

39 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tosta pandastakin tuli ihan yhtä ankean näköinen kuin esikuvansa :D

      Poista
    2. Mä en tosin ymmärrä Mini Rodinin suosiota lainkaan. En tykkää niistä vaatteista yhtään (en tosin oo livenä nähnyt, netistä vaan kattellut). Popin vaatteet sen sijaan on ihanan värikkäitä ja sopivan kapeita meiän luikulle :)

      Poista
    3. En mäkään tajua Mini Rodineita. No siis onhan ne ihan kivoja, jos hinnat ois jotain Lindex-luokkaa mutta kun tosiaan ei oo mitenkään erityisen hienoja ja maksaa niin hulluna!!!!

      Popit on ihania kyllä :) Oon saanut aika paljon lahjaksi, muutaman ite ostanut alesta koska joskus on vaan pakko saada jotain niin älyttömän nättiä vaikka vähän kalliimpia onkin.

      Poista
  2. Joo mä en myöskään ymmärrä Mini Rodinia. Musta aika kamalia, jotenkin aikuisten vaatteita. Kuosit ei oo koskaan sytyttänyt enkä todellakaan maksais niin paljoa niistä kuoseista. Popit on kivoja, mutta meillä ei kyllä niitäkään ole ollut, koska kaupassa iskee piheys ja mietin, että tämänkin paidan hinnalla ostaisi yli metrin kangasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja musta tuntuu kauheelta maksaa vauvan paidasta tai jostain legginsseistä enemmän mitä oisin valmis maksaan omista vaatteistanikaan. Mut Pop on niin kiva että joskus on vaan pakko sortua. Tai siis oli. Kotihoidontuella varmaan pystyy oleen ostamattakin ;D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Keskellä yötä noita maalasin kun tuli niin kova inspis :D :D

      Poista
  4. Hahh! Päivän naurut :D tosi hauskat!

    VastaaPoista
  5. Perjantain parhaat naurut! :D Toi panda kertoo kaiken! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D

      Onneksi hirveen monissa halpisvaatteissa on iloisemman näköisiä pandoja kuin Mini Rodineissa (saatika toi mun vähän liikaa suu mutruun vääntynyt panda)

      Poista
    2. Miäkään en, monen muun tavoin, ymmärrä ko.merkin suosiota, tosiaan halvemmalla saa parempaa ja ite tehden tietty parasta! ;) Miä oon tehnyt selitettävillä painokuvilla aikoinani bodeja, tää on miun ehdoton suosikki: http://piipadoo.blogspot.fi/2010/04/kaimat.html täytyskin päivittää sopivaan kokoon.
      - piia

      Poista
    3. Ja toki siis silitettävillä... Damn you ennakoiva tekstinsyöttö...

      Poista
  6. Ahahaa! :'D Repesin - ja aion varastaa tämän idean esikoisen ikitahraisten ja kuppaisten bodyjen elvytykseen ja säästää monta rahaa, kunhan kuopus kasvaa sopivan kokoiseksi.

    VastaaPoista
  7. Hei nyt heti näitä tuotantoon, lupaan ostaa! Eikä tarvii silittää :)

    VastaaPoista
  8. Mä tein kotihoidontuella valkoisiin tavis paitoihin kanssa tekstit "Normaalisti käytän Polarn o pyret vaatteita" mut sillon ketään ei nauranut niille.. Tylsiä ja köyhiä olivat varmaan ;)

    VastaaPoista
  9. Kiitos perjantain-pelastuksesta.
    Kun meillä ei ole noita pikkuisia niin voisin ihan hyvin askarrella itselleni remppapaidan samaan tyyliin. Tiedän kyllä, kenen silmät saisin pyörimään halveksuvasti! :D

    VastaaPoista
  10. Mä en uutena tai edes alessa viittis perusraidasta maksaa niin paljoa kuin maksaa nuo popin (eikö tuo lyhenne tule juuri tuosta?) tai esim. Marimekon perus paidat :) Ja kun käytettynäkin noiden raitojen hinta on aika suuri! Ja ihmiset vielä noilla facekirppiksillä taistelee niistä hulluna. No okei, on Popilla muutakin kuin vaan perusraitaa, mutta mulle jäänyt mielikuva on se raita kun kaupan ohi kävelee niin vilisee vaan silmissä. Mut onhan ne pirtsakoita ja ihania kuoseja, ja raidatkin väreinä ;) Ja tuo sun body on hauska, mieluummin se kuin aito!

    Ja sen pienen kht:n kanssa oppii elämään. Yllättävän helposti :o En muista enää aikaa, kun sai noita "isoja" rahoja tililleen :) Mieti sitten kun palaa töihin niin ei enää tiedä mitä sillä kaikella palkkarahalla tekee! Iskee paniikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä kyllä kans sitä että miksi ihmiset maksaa niistä käytettynä niin hirveesti. Kyllä meillä ainakin on popit kulahtaneet pesussa, joten ihan en viitsisi maksaa niin kovaa hintaa mitä niistä ollaan valmiita maksaan. No mut, kukin tyylillään :D Onhan ne ihania, ei siitä mihinkään pääse. Ja on muutakin kuin raitaa.

      Ja joo, elinhän mä suloisesti opintotuellakin 6 vuotta, kotihoidontuki on sentään enemmän kuin se!

      Poista
  11. =) Meiltä löytyykin sopivasti kangastussit. Pitäähän niitä johonkin kokeilla ennen kuin kuivuvat. Kiitos inspiraatiosta!

    VastaaPoista
  12. Itse kyllä tykkään trikoolaaduissa enemmän lindexin ja hooämmän kankaista, ne pysyy pehmosina vielä pesun jälkeen. Popit menee heti harmaaksi ja kovaksi, muunlaisia ei kirppikselläkään oo tullu vastaan. Småfolkeissa sama homma.

    VastaaPoista
  13. Mä tykkään popin vaatteista, koska ne pitää muotonsa ja värinsä (kun pesee ne oikein), mutta näin hoitovapaan alla taidan varastaa idean. Nää on ihan huippuhauskat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä halpisvaatteetkin pitää hyvin värinsä. Niin no, ainakin nuo jotka on ekalla lapsella käytössä, ehkä ne popit kestää paremmin sitten useilla lapsilla. Mut oli miten oli, hoitovapaalla on silti raha tiukassa :D

      Poista
    2. No totta virkat! :) Oikeastaan merkkiä tärkeämpää on oppia tuntemaan materiaalista (ja ompelujäljestä), onko vaate kunnollinen vai ei. Ei popeissakaan se painettu sininen pysy yhtään ja toisaalta Hennesin perusbodyt on pitäny meillä hyvin värinsä, ja ovat kolmannenkin lapsen jälkeen myytävässä kunnossa (osa ollut varmaan neljälläkin). Mut mä niin tykkään popin kuoseista. :) Mut popit on ainakin 95% meillä käytettyinä hankittuja.

      Poista
  14. Mä tykkään Mini rodinin joistakin vaatteista, kuten popistakin. Tällä hetkellä tosin popilla liian tummia värejä mun makuun. Seppälästä löytyy hauskoja kuoseja vauvoille ja vaatteet on halpoja. Kangaslaatu tosin on hieman heikkoa. Kivan näköisiä vaatteita saa halvalla muualtakin. Itse raaskin ostaa merkkejä lähinnä alesta ja meillä ne kiertää toisaalta kahdella tytöllä, joten pitääkin olla kestäviä ja kivoja. Ei niitä muuten jaksa katsella :D Se mitä mä en ymmärrä, on rahastus fb:n kirppisryhmissä. Jotkut kotiäidit sekoo ja luulee että jos kersat käyttää nyppyiseksi ja värittömäksi jonkun merkkipaidan, niin siitä silti pitää jonkun vielä maksaa melkein täysi hinta. Viime keväänä siellä maksettiin jostain popin ja metsolan mekoista enemmän kun ne maksaa kaupassa :D Naurettavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne Seppälän vauvanvaatteet on IHANIA! Mutta kieltämättä joo vähän heikkolaatuisia :/ Tuo kirppistouhu kyllä huvittaa vaikka oonkin vaan kuullut juttuja, itse en ole käynyt katsomassa.

      Poista