Sivut

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

MLP spa

Kotikotoa löytyi vihdoin ja viimein jo kauan etsimäni rakas mansikkaponini! Ääk, oon tykännyt siitä niiiin paljon! Äiti osti sen mulle joskus lahjaksi ja oli kaupassa yrittänyt piilotella sitä muiden ostosten alle ja myyjäkin oli ollut mukana juonessa mutta silti minä tarkkasilmäinen olin sen sieltä bongannut ja viattomasti kysynyt että "kenelle sä ostit ton mansikkaponin", aww :)

Toin sen hoiviini tänne Vantaalle ja vähän ehostin. Pahimmat väritahrat poistin varovasti kynsilakanpoistoaineella, valkoiset kohdat käsittelin taikasienellä, kuviokohdat hammasharjalla ja tiskiaineella. Harjat pesin shampoolla ja hoitoainekäsittelin perusvoiteella. Poni on myös vähän lytyssä ja siinä on muutakin mitä ei pelkkä pesu korjaa mutta on se näillä jo niin nätti että ei kun edustamaan vaan hyllyn reunalle!

(angstasin ensin että taikasieni olisi levittänyt värejä mutta nyt jälkikäteen ennen-kuvia katsoessani tajusin että niistä kohdista oli värit jo muutenkin vähän levahtaneet)

ENNEN:


JÄLKEEN:

Kiitos kaikille pesuvinkkejä antaneille :)

35 kommenttia:

  1. Lommoja voi koittaa hävittää täyttämällä ponin kuumalla vedellä. Eli pää irti (lähtee muistaakseni aika helpolla ainakin suurimmaltaosalta) ja vettä sisään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kuulin tuosta eräältä poniharrastajalta jo aiemmin mutta mä en vaan uskalla irrottaa päätä!!! :D :D

      Poista
  2. Herranjestas, on ehkä hienoin mylittlepony mitä oon nähnyt! Voi vitsi mikä syyhy tuli päästä kotiin kattoon että mimmoset ne mun omat oli...ei kuitenkaan ainakaan näin hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on hienoin ikinä! Ehkä siks että tais olla mun ainut (aito MLP) poni :D (Toki siskoilla oli myös, mutta tää oli ikioma.)

      Poista
  3. Tulipas siitä hieno. Missäköhän minun ponini mahtavat olla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tuli just niin hieno mitä muistelinkin sen aina olleen :)

      Poista
  4. On pähee <3 Hitsi kun omat meni aikoinaan välittömästi kiertoon :P

    VastaaPoista
  5. Kaunis Sugarberry. <3 Kuumalla vedellä voi tosiaan korjata lommoja ja jalkojen asentovirheitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä varmaan harjottelen pään irrottamista jollain toisella yksilöllä, tää on liian rakas jotta ottaisin riskiä! :)

      Poista
  6. Wautsi mikä ero! Ihana poni. :)

    VastaaPoista
  7. Vooiii,ompas hän suloinen :) Miullakin on omat ponit vielä visusti tallessa lapsuudenkodissa :D Vois kyl tosiaan itekkin tuua sen lemppariponin sieltä ja laittaa johonkin paraatipaikalle edustamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti! Aina tilaa yhdelle lapsuusaikaiselle ponille :)

      Poista
  8. Bongasin sun blogin aikoinaan siitä Blogistania ohjelmasta, oli muuten ainoa jakso jonka katoin ;) Ja pitää nyt ekaa kertaa kommentoida, että on muuten paras kässäblogi ikinä ;) Täällä kun käy, niin tulee aina hirveä inspis itselle alkaa tekemään jotain, sitä ei monista blogeista saa :)

    VastaaPoista
  9. Voi eii, heti tuli ikävä omaa pientä ponia. Se oli sellainen ihana violetti varsa, jolla oli siivet. Pitäisiköhän mennä kaivelemaan mummolassa kaappeja, josko se olisi vielä tallella. Hoivoi. :)

    VastaaPoista
  10. YYYY, ihana! :-) Meillä pienimmäinen harrastaa vielä noita, kun on vasta nelivuotias. Saa äitikin ihastella... Meillä on vielä just noita "vanhan"mallisia poneja, uudet MyLittlePonyt on tosi ruman mallisia, jopa lapsista ihan väärän näköisiä, ja turhan pieniäkin pikkumuksujen leikkeihin. Eikä sellaiset rääpäleet näy edes kirjahyllystä mihinkään... :-D

    VastaaPoista
  11. Awwwww... :) Mulla oli yksi ainoa AITO mailittleponi. Täytyykin kysyä omalta äitiltä sen olemassaolosta... Jos mulla joskus on poika, niin voi sitä reppanaa, kun joutuu leikkimään kaikilla äitinsä vanhoilla leluilla ja äitin kanssa tietty! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mä alan henkisesti varautuun siihen että jos jäbä joskus haluaa leikkiä tolla mun ponilla niin annan sen sille enkä pidä sitä jossain vitriinikaapissa :D

      Poista
  12. Musta on tosi hämmentävää että en koskaan ollut "tyttöasioilla" leikkivä tyttö enkä siis oo ponejakaan omistanut mutta kun näin tuon ni tuli sellanen ponin tuoksu nenään. Ja jos joku olisi kymmenen minuuttia sitten kysynyt että miltä mylittleponyt tuoksuu ni olisin vastannut että entiedä/tuoksuukonemukajoltain?. Että on kai niitä silti tullut vähän pienenä pyöriteltyä. Söpö tuo!

    VastaaPoista
  13. ihana <3!!!!

    Mä en saanu yhden yhtä my little ponya kun äidin mielestä ne oli niin epäkehittäviä. VÄÄRYYS.

    VastaaPoista
  14. Mun tarttis pitää ponihoitolaa mun poneille. Mulla oli vaan pari feikkiponia pienenä, sitten sain serkkujen ponit, mutta ne pakotettiin antamaan pikkusiskolle. On ollut pakko korjata vääryys myöhemmin ja hankkia ihan ikiomia aitoja poneja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D Aikuisena on kiva olla kun voi esim ostaa poneja jos siltä tuntuu :)

      Poista
  15. Annoitko perusvoiteen vaikuttaa vai levitikö sitä kuten hiuksiin jätettävää hoitoainetta? Jälkikasvuni lempilelu on jostain saatu muovinen dinosaurus, jolla on ponimainen tukka. Perfektionistina kärsin kun tukka on hamppua eikä sitä voi edes harjata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annoin ehkä minuutin olla ja pesin sitten pois. Olisin muuten käyttänyt ihmisten hoitoainetta mutta mulla ei ollut :D :D

      Poista
    2. Ponit on niin parhaita! Mulla oli kunnon setti lapsena. En nyt muista onko yhtään säilytetty (pitänee kysyä äidiltä). En oikeen vaan jotenkin mielikuvitusköyhänä pentuna osannut koskaan niillä leikkiä, mutta muistan että vaatteita niille oli ja niitä puettiin (ja harjoja ja häntiä letiteltiin.

      Poista
    3. Mäkin leikin enempi barbeilla ku poneilla.

      Poista
  16. Omat lapset ovat ostelleet noita kirppareilta, itse olen sen verran vanhempaa vuosikertaa että eivät ole kuuluneet omaan lapsuuteen. Karmeimpia hamppukuontaloita en ole viitsinyt edes ostaa, mutta kiitos hoito-ohjeesta, nyt ne juuri ja juuri ostoseulan läpäisseet ihanuudet selvitetään.

    VastaaPoista