Sivut

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Taasko peitto? :D

Mutta ei omalle jäbälle vaan ystävän uudelle vauvalle jota käytiin tänään katsomassa :)


Ihanimpia värikkäitä tilkkuja, takana Finlaysonin Keisaria. Välissä fleeceä. Tällä kertaa ymmärsin olla kikkailematta tikkauksilla ja tikkasin vain nuo pysty"suorat" rivit.

Lappuja hypisteltäväksi ja muutama taskukin. Farkkutaskuun sujautin helistimen.


1,5 vuotta vanhempi isoveli sai uneliaan pitkäkätisen tyypin :D Se sai heti halauksen :) Ja kyllä, Valpuri-kankaasta riitti vieläkin! Harmi kun unohdin kuvata takaraivon, siellä on hieno ruskea tukka jakauksineen isokukkaisesta retrokankaasta.


Ääk, ihania nuo pikkuihmiset. Ja ihanaa oli nähdä ystävääkin pitkästä aikaa :)

24 kommenttia:

  1. Jokainen vauva ansaitsisi yhtä ihanan sukulais-/ystävä-/tuttavahenkilön kuin sinä. Nämä peitot ja kaikki muut vauva-asiat on niin mahtavia! (:

    VastaaPoista
  2. Mä jo ajattelin ku näin otsikon, että ollaanko taas samaan aikaan poustattu eläinsatu-juttuja, mutta sä olitki tehny toisenlaisen peiton tällä kertaa. Mäki päädyin eläinsatu-tyynyihin vaihtelun vuoks.

    Tosi hauskan ja iloisen näkönen peitto. Mulla nyt kaks ystävää raskaana, joten täytyy laittaa kaikki ideat korvan taakse. Ollaanki kaikki näköjään sikiävää sorttia kun viiden tytön treffeillä on pian paikalla kymmenen alle kouluikästä jälkeläistä. Oon tehny vauvalahjat poikineen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekan eläinsatupeittoni tein tuolle joka nyt sai pitkäkäsityypin :) Niin ei sit toista eläinsatua samaan perheeseen enää :)

      IHAN MIELETTÖMÄN IHANAT ELÄINSATUTYYNYT!!!!!! Aaargh, mun on ehkä pakko saada tollasia kans! Tykkään niin sikana noista, siis peitoista että noista sun tyynyistä :)

      Poista
    2. Voi kiitos. Hassua kyllä että samoilla kuvillakin saa aikaan erilaisia töitä. Tavoitteena etsiä uudet kuvat kun seuraavan eläinsatu-jutun aika koittaa. Jään odotteleen sun tyynyn kuvia.. :)

      Poista
    3. Mä oon miettinyt eläinsatupeittotyylistä juttua muilla kuvioilla mutten ole vielä keksinyt yhtä kivaa kuin nuo eläimet! :D

      Poista
  3. Melkeinpä sitä toivoisi olevansa vauva, että saisi käyttää tällaisia peittoja! Paitsi että miksei, kyllähän tuollainen kävisi vähän varttuneemmallekin. Ihana!

    VastaaPoista
  4. Ihanan raikasta ja värikästä! Tottumaton saisi helposti aikaan tällaisesta kombosta sekamelskan, mutta sinä sen sijaan kokoat näistä aina niin tyylikkäitä ja sopusointuvia. :)

    VastaaPoista
  5. Ihan väriläiskäpeitto! Ja suloinen tuo pitkäkäsinen tyyppi :) Sä oot niin taitava! Kadehdin (hyvällä tavalla)! :)

    VastaaPoista
  6. tosi kiva! ihan unelmalahja :)

    VastaaPoista
  7. Oho, kylläpä siinä riittää tutkiskeltavaa pikkukaverille! Hieno on! Pitkäkätinen tyyppi oli heti niin symppis, että melekeen halasin tietokoneen näyttöä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä symppis :) Tosin mun mies katsoi ensin että noi keltaiset posket on silmät ja piti sitä vähän turhan pelottavan näköisenä verkkosilmätyyppinä :D :D :D

      Poista
  8. Ihana peitto taas. Nyt tuli taas innostus tehdä uusi. Mä tykkään näistä värikkäistä vauvan peitoista. Mun viimeisin "kikkailu tikkailu" oli sellanen aaltomainen horisontaalisti. Ei siis mikään tietty aalto, vaan vapaalla kädellä "piirretty". Sekin oli kiva ja helppo tehdä. Tein vain 7 aaltoa koko peittoon, koska sekin oli fleece täytteellä.

    VastaaPoista
  9. Ihana peitto pikkuihmiselle! Oletko kokeillut käyttää tikatessa yläsyöttäjää? Erittäin helppo käyttää ja auttaa huomattavasti ompelemisessa kun kerroksia on useita. Ei tule ongelmaa, että alapuolella kangas syöttyisi nopeammin kuin yläpuolella. Blogisi on muuten todella kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole, en ole tajunnut että sellaisiakin tosiaan on. Tosin mahtaako olla mun isotädin vanhassa Singerissä jolla huruuttelen, hmm.. Mutta joo, aattelin että ehkä tikkaan seuraavan peiton käsin niin ei tarvi tuskailal xD

      Kiitos :)

      Poista
  10. Voi, miten värikäs peitto! Kyllä tällä kelpaa makoilla. Tilkkupeitoissa on niin iso vaiva, etten yleensä jaksa ryhtyä puuhaan, mutta pitäis muistaa että lopputulos on useinkin vaivan arvoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivojahan niistä tulee eikä niiihin loppupeleissä kauaa aikaa mene jos vertaa esim siihen että neuloisi sen peiton ;)

      Poista
  11. Hei!
    Olisiko mahdollista, että tekisit korvausta vastaan myös meidän vauvalle tilkkutäkin?

    Susanne
    susanne.romstrom (a) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Olen pahoillani mutta en tee tilaustöitä koska niistä tulee mulle kauhea stressi ja käsitöiden tekeminen korvauksesta ei ole millään tasolla kannattavaa :( Joten vaan omaksi iloksi ja lahjaksi teen.

      Suosittelen kuitenkin rohkeasti tarttumaan toimeen jos ompelukoneen omistat :)

      Poista