Sivut

tiistai 25. syyskuuta 2012

Ruokalappu

En etukäteen olisi osannut aavistaa miten paljon ruokalappuja tarvitsee olla! Edes meidän pyykinpesutahdilla ei 6 kpl riitä mihinkään. Minä kun haluan ne kernikankaisetkin ihan oikeesti pestä joka käyttökerran jälkeen. Ja kun siis syötän jäbää sylissäni, koska hän ei tietenkään vielä osaa istua, niin en koe sellaista huuhdeltavaa muovikourua vielä ajankohtaiseksi.

Niinpä aloin ommella. Tämä on vasta prototyyppi, uskon että kaula-aukosta tuli liian iso mutta en nyt pääse sovittaan kun jäbä on päikkäreillä. Mutta jos siis on liian iso niin vaihdan narut tarranauhaan tai neppareihin joten ei hätää.

Tämä on kaksinkertaista trikoota eli päällypuolella Marimekon trikootilkkusäkin antimia ja kääntöpuolella vanhaa t-paitaani. Vinonauhareuna, farkkujen tasku (mulla on niitä älyttömästi jemmassa, heh) ja muutama lärpykkä. Hieno tuli :)




Huvitti kun kesken ompelun tuli posti ja siellä Valion Onni-kerhon ruokalappu xD Joten ruokalappuja tuli tänään kiertoon lisää 2 kpl joten eiköhän nyt pärjätä taas :)

13 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen! Mä olen ommellut kernistä, mut ei ne kyllä ikuisia ole. Ei siirry perintönä seuraavalle, joa ahkerassa käytössä pitää.

    kuperkeikkakoti.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en jaksanut hommata kerniä tätä varten :D Vaik toki kerniset parempia onkin jos oikein kovin suttaa märällä ruualla. Mutta meillä on ollut muutama trikoinenkin käytössä ja ihan hyvin toiminu :)

      Poista
  2. Aivan ihana! :-) Mulla on muutama "lemppariruokalappu" ja sit suututtaa ku niihin jää jotain tomaatti/porkkanatahroja mikkä ei lähe pesussa kun en oo mikään aktiivinen tahranpoistoaineen käyttäjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on sellaisia lemppareita joista ei värjäytymät lähde :C Ne on kernikankaisia. Trikoolapuista on lähteny samat pöperöt kyllä ihan normipesuaineella.

      Poista
  3. Et uskokaan mikä määrä meille tuli noita ruokalappuja.( Tuplien kans se oli jos jonkinlaisen rätin ja rievun pesemistä 24/7 Onneks saatiin kans niitä ilmasia hirvityksiäkin. Ruokalaput ( ainaki ne parhaimmat) kantsii putsia kyl huolella, muuten ne alkaa kävellä ittekseen. Näpsän näkönen ruokalappu täytyy myöntää. Sellanen sun näkönen.

    Sit se o huisia, kun ipanat alkaa ite tolskata ruuan kanssa.

    -siperoinen-

    luovuuden riemua ja ukkelin kanssa touhuilua.

    PS. Järestään mun neulegraffitteja on irroteltu, vaikka ovat ihan ok paikoissa. Pöh, mut ei se mun sisua lannista ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no meillä on kans koko ajan pyykkikone päällä! Nyt on vähän sentään jo rauhottunut siitä mitä oli aluksi mutta edelleen ihan helkkaristi tulee esim harsopyykkiä. Ja sit ruokalappuja kauheella hädällä saatava koko ajan pesuun.

      Mä niin ootan kauhulla sitä kun se rupee ite syömään!

      Ja ei kannata lannistua, jos neulegraffiti on irrotettu niin on sen silloin ainakin se yksi ihminen huomioinut :) :)

      Poista
  4. Noni, meidän todella pitää nähdä ;D

    VastaaPoista
  5. Kyllä pojun kelpaa, noin hieno ruokalappu! Toi farkkutasku on hauska :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin suunnitellut aiemmin farkkutaskuisia ruokalappuja mielessäni, sitten tuo raitalappu näytti tosi hyvältä ilman sitä taskua mutta laitoin kuitenkin koska olin sellaisesta haaveillut :D

      Poista
  6. Oi aivan ihana ruokalappu :) Oon seuraillut sun blogia jo pidemmän aikaa ja joskus aijemmin kommentoinut jotain anonyyminä. Aivan mieletön blogi sulla, yks lemppareistani :)

    Itse koin niin, että kun meillä jätkä alko syömään itse, oli kourulliset ruokalaput ihan ehdottomat. Mutta siihen asti noi kankaiset on aivan mainioita :)

    VastaaPoista