Sivut

lauantai 22. syyskuuta 2012

Kaunis on Kauris

Nyt se on ommeltu ja ripustettu. Kämänen stailausyritykseni mätsäävän päiväpeiton kanssa vähän kusi koska se oli niin tuhannen rypyssä. Normaalisti ei siis käytetä ja tämän hetkiset lakanat olisivat häirinneet tuon kuvan fiilistä :P Tästä muuten tulikin mieleen että oikeesti kiva päiväpeitto täytyy hankkia viimeistään sitten kun aletaan pikkujäbän kanssa köllöttelemään sängyllä päivävaatteissa.

Mutta tää verho nyt! Aiemmin siis ollaan eletty pelkästään ton edellisten omistajien vanhan rullaverhon varassa. Ajoi asiansa mutta oli aika karu fiilis + että huoneessa kaikui.



Kangasta ei myyty haluttua pituutta vaan piti ostaa kokonaisia kuvioita ja tarvin tähän sitten kolme kuviokertaa kun nippanappa kaksi ei olisi riittänyt. Mulla jäi siis yksi melkein kokonainen kauris vielä käteen mutta mitään tyynynpäällisiä en tosiaankaan siitä tee vaikka myyjä niitä hehkuttikin koska se nyt olisi jo vähän liikaa.

31 kommenttia:

  1. Tee siitä ylimääräsestä joku köllöttelypeitto poitsulle :)

    -anelia-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekisin jos niitä ei ois jo kymmentä :D Ehkä sen pätkän vois myydäkin :)

      Poista
  2. Tykkään kuosista. Mietin lattiatyynyä. :)

    VastaaPoista
  3. Tuo kuosi on superihana. Olispa tuota eri värisenä, vaikka joku oranssi tai vihreesävynen niin passais heti mullekki.

    VastaaPoista
  4. Siis tuo on kyllä ihan mahtava kangas. Pitkästä aikaa joku kangas sävähdyttää kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Vaikka mua kyllä säväyttää vähän liiankin usein jotkut kankaat xD Mutta tämä kuitenkin sen verran ylitse muiden että oli pakko pakko pakko saada!

      Poista
  5. Näkisin mielelläni tämän kekseliäässä uudessa ja loistokkaassa päiväpeitteessäsi. Mut jos ei nappaa, niin ei voi sit mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se päiväpeiton osana vois mennäkin jos jonku tilkkuhommelin tekis.

      Poista
  6. Tuo kangas on kieltämättä kaunis. Se on samantapainen kuin aikaisempi sininen gepardi. Minulla sitä, joten tuo näyttää minusta koko ajan sen gepardin saaliilta (eli toiseen puoliskoon gepardeja, toiseen kauriita). Nam.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan jopa saman suunnittelijan? Ois kieltämättä hieno ku ois saalis toisella puolen ja gepardi toisella :D

      Poista
  7. Oi, tuo punasävyinen sopis täydellisesti meidän olkkariin. Uskallanko edes kysyä metrihintaa...?

    VastaaPoista
  8. Upea on :) Ja innolla odottelen, mitä keksit siitä ylijäämäpalasesta :D

    VastaaPoista
  9. Oi, oi, nyt oli pakko päästä kommentoimaan ja kehumaan että mielettömän ihana kangas! Tällaisen eläin- ja luontoihmisen sydäntä sykähdyttää kovasti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä aivan älyttömän ihana :) Muakin nuo luontoteemat aina kovasti sykähdyttää :)

      Poista
  10. Tee pehmokauris ja lehti sängyn päälle. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sitten kun on se päiväpeittokin ensin. Nyt ei jaksais heitellä niitä kuitenkaan sängylle vaan lojuisivat lattialla :S

      Poista
  11. Heippa Norsis, blogisi on tosi kiva monestakin syysta ja olen seurannut tarinaasi jo jonkin aikaa. Valpuri kuvasi antoivat minulle idean TanaLeria blogiini, jossa kummilasteni lelut seikkailevat sadussa ja todessa. Kiitos sinulle ideasta, joka tuo iloa ja yhteytta silloin, kun nahda ei voi niin usein kuin haluaisi!
    Merja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanuutta tuota blogia/ideaa :') Ihanaa jos olen inspiroinut johonkin noin koskettavaan :)

      Poista
  12. Ihana kuosi! Tee siitä jämäpalasta joku putkilomainen halityynyt! :)

    VastaaPoista
  13. nyt sua sitten tuijotetaan kaiket yöt ;)

    VastaaPoista
  14. Himputti! Mä en tykännyt tosta kankaasta erityisemmin kun näin sen ekan kerran, mutta nyt oon mutustellut tätä sun verhokuvaa ja hitsi...nyt tekisi mieli ostaa olkkariin samaa. :D

    VastaaPoista
  15. Joskus elämässä tapahtuu kyllä aivan ihmeellisiä yhteensattumia. Törmäsin tänään sun blogiin sen jättämäsi kommentin perusteella. Menin töiden jälkeen Jumbon Marimekkoon ja ostin alesta hetken impulssista verhoksi Kaunista Kaurista. Kotona, nyt äsken googlasin kuosin ja tättärää, täällä ollaan. Ainoa seikka, mikä pilaa tämän kohtalon johdattaman tapahtumaketjun, on se, että meidän kauriit on vaaleanpunaisia. Tosi kaunis tämä on näköjään sinisenäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, tollaset yhteensattumat on just mahtavia! :D ja whaaaat, saako tota alehintaan nyt!? Taitaa olla vielä lisäale nyt käynnissä. Pitäs käydä tsekkaamas valikoimat :)

      Poista
    2. No saa saa! Ylimääränen -20 % aletuotteista eli -50 % -20%. Himotti myös yksi pellavainen kangas...

      Poista