Sivut

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Hermanni-Huuppa-huivi :D

Ostin kesällä Marimekon tehtaanmyymälästä säkillisen trikootilkkuja. Aika pientä ja epämääräisen kokoista silppuahan se mutta sain nyt ensialkuun surautettua niistä ympyrähuivin. Huomasin muuten vasta kotona että trikootilkkupussin raitakankaat olivat tismalleen samoja sävyjä kuin Marimekon Hermanni-tunikassa ja Huuppa-paidassa. Mietinkin että saisinko niistä jotenkin tehtyä itse jomman kumman tapaisen. No, ainakin mulla on mätsäävä huivi (tosin ihan kaikkia värisävyjä tohon en änkenyt) :D Vähän oli hankala raitapalasia yhdistellä kun niin herkästi näkyy se ettei ne tosiaan kaikki ole ihan suorassa :P



Ja LOL, meitsi teki kollaasikuvan laiskuuksillaan kuvakaappauksena (command+shift+4) työpöydältä missä nuo kuvat olin laittanut vierekkäin kun en jaksa säätää kuvankäsittelyohjelmilla. Onnistuin saamaan ton "Etsi pdf:stä tekstiä" -laatikon tohon :D :D Että näin.

16 kommenttia:

  1. Todella hauskan näköinen huivi, sain juuri lahjakortin Marimekolle, joten ehkäpä hipsin sinne huiveja hypistelemään, hihi :)

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Just noi raitatrikoot on ihania, näin niitä viimeksi muttei ollut tilaa roudata, pitää käydä taas joku päivä kattomassa onko vielä. Ostin keväällä muuta raitaa pussillisen, mut jotenkin noi sävyt vahvuudessaan uppoaa enemmän ja kieltämättä kun vielä näin sen tunikan sitten niin ajattelin kans ett mitäs jos ite väsäis saman ;) Oon myös miettinyt että surruttaisko trikootilkuista budjettilakanat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin kerrankin siellä autokyytillä samaan aikaan kun niitä säkkejä oli tarjolla. Raskaana ollessani melkein aloin rehaan sellasta kävellen metrolle mut tajusin onneksi ennen kassaa ettei siitä tule mitään :D

      Oi, lakanat!

      Poista
  3. Ihan tekstiin yms. liittymättömästi on pakko sanoa, että sun hiukset on tosi ihanat! :) Melkein tekisi itsekin mieli leikkauttaa lyhyt hiusmalli kun sun blogia lukee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits :) Nää on nyt uudet tosi lyhyet :D Tykkäsin kyllä vanhasta mallista enempi mut kyllä näihinkin varmasti silmä tottuu.

      Poista
  4. Vau rouvalla on ollut aikaa meikata! Mulle on jäänyt vaan haaveeksi pitää meikkipäivä sen meikitönpäivä kohun jälkeen.

    TIUHTI

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mulla aikaa on, viitseliäisyys on se juttu. Meikitön päivä sai mut ymmärtään et mun pitäs meikata useammin. Noilla silmillä kävin oikein keskustassa.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Mäkin. Ihan sama mitä huiveja hommaa/tekee mut tuubihuivit vaan oikeesti päätyy käyttöön. Niin se vaan on.

      Poista
  6. Hehe, toinen laiska ilmoittautuu, kollaasikuvia kuvankaappauksilla sillon kun jaksaa säätää noin 15 sekuntia :D

    Ja kauheen kiva toi sun uus(?) hiusmeininki! En tiiä onks sama pää ollut jo ties kuin kauan, mutta nythän mä sen vasta huomasin. Ja itse aiheestakin, eli huivista, vielä kehut! Oiskohan nyt jo kaikki samassa kommentissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvakaappaustaso riittää ihan hyvin blogikuviin :D

      Ja kiits. Ihan uus tukka on, pitikin jemmata näiden juttujen esittelyä missä näkyy pää koska mun tukka oli jo niin hirvee :D Toi väri on vähän liian tumma mun makuun mutta onneksi haalistuu. Mallikin muuttui täysin kun ennen oli takaa siili ja edestä pidempi niin nyt on sit tollanen lyhyt mutta ei-siili takaa. Ehkä tähän tottuu, tykkäsin kyllä hurjasti siitä vanhastakin mallista mutta pakko joskus uudistua kun en halua ihan täysin jämähtää. Sivuotsiskin vaatii vähän totuttelua kun ennen on ollut suora.

      Poista
  7. Käyn ehkä kuus kertaa päivässä täälä. Miks? Siksi ko tää on nii kiva!

    VastaaPoista