Sivut

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Naamarievut

Vauvat kuulemma tykkää naamoista ja tollasista roikkuvista "pesulapuista". Minivauvallani on sellaisia aivan ihania Barbapapa-riepuja mutta on vielä aavistuksen verran liian pieni ymmärtääkseen niiden päälle. Samahan se on myös näiden kanssa mutta eiköhän se siitä, hän on kuitenkin jo korjatun ikänsä perusteella 3 vrk:n ikäinen :D Melko isokokoisiakin nuo ovat VIELÄ vauvaan verrattuna mutta tuskin ovat kauaa.

Nämä siis Marimekon Valpuri -kankaasta. Pitikin tehdä nuo tikkaukset sillä niistä tuli tosi epäsiistit mutta tuskin haittaa vauvaa. Ajattelin vain että siitä tulisi vielä lisävarmistusta siihen ettei nuo nauhat missään olosuhteissa irtoa. Nauhoissa on vähän erituntuisia juttuja kun on puuvillaa, satiinia, samettia ja pitsiä jne eri matskuisia asioita. Mitään kivoja kuviollisia nauhoja mulla ei juurikaan ole.

Näitä on siis kaksi ja kääntöpuolella on toisenlaiset naamat :) Vauvan kuvaaminen on hankalaa kun normaalisti ollaan koko ajan aivan äärettömän söpöjä mutta sitten kun ottaa kameran esiin niin söpöily loppuu siihen ja alkaa hillitön vääntely.







17 kommenttia:

  1. Oo, hienot naamat! Miäkin aikanaan ompelin vauvalle samanlaisen (mutta froteisen), koska pesulaput vaan oli siisteintä ikinä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti vauva tykkää noista :) On ainakin värejä ja lappuja! :)

      Poista
  2. ihana pieni! ja hauskat noi naamat, vieläköhän meidän 4 kuien innostuisi jos tekisin tuollaiset...

    VastaaPoista
  3. No ompas ihanat naamat. Varmasti noista on kovasti iloa sitten kun jätkä alkaa hypistellä esineitä. Itsekin olen huomannut, että laput ja detaljit kiinnostavat.

    Tiuhti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan kyllä innolla että milloin alkaa muutkin asiat kiinnostaa kuin maidon juonti :D

      Poista
  4. Söpöin naama on tolla minimiehellä :)

    VastaaPoista
  5. Mä olen myös ajatellut tehdä juniorille tuontyyppisen otuksen. :) Esikoinen leikki ihan onnessaan tavisvauvaleluilla, joihin olin jättänyt sen pesulappuetikettijutun kiinni. Siis niillä lapuilla, ei niillä leluilla. :D Nyt on vähemmän masentunut fiilis, joten voisi ehkä tehdä tuollaisen vaativan ompeluprojektin... :P

    Ja tämähän ei ole vauvablogi, mutta utelen silti syötävän suloisen minivauvan strategisia mittoja lasketun ajan kieppeillä. En aio vertailla tai syyllistää tai päivitellä, oon vain utelias. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kuullut kans että ne leluista roikkuvat laput kiinnostaa itse lelua enemmän mutta aion silti olla julma ja leikellä ne leluista pois koska omaa silmääni ne eivät hivele :D

      Pikkujäbä oli laskettuna aikanaan 2700 g ja 48 cm :)

      Poista
  6. Kiva idea! Minimies on kyllä suloinen, hänest taitaa tulla punapää? :) Mun oma koti on valko-sini-harmaa-boring :D ja saan täältä blogistas aina väriterapiaa,ja hauskoja ideoita. Oon nyt virkkaillu hieman värikkäämpiä juttuja sitten :) Terkuin Teija

    VastaaPoista
  7. Vähän joo punertaa tukka. Onneksi minimies on kovin isänsä näköinen, muuten voisi jo alkaa herään epäilys sillä tietääkseni punapäitä ei kummankaan suvussa taida olla. Mutta koska oon värjännyt tukkaani punaiseksi muutamaa mustaa ja ruskeaa poikkeusta lukuun ottamatta jo vuodesta 1997 niin se on ehkä imeytynyt geeneihinkin jo se punapigmentti :D

    Ihanaa että värit inspiroivat :) :)

    VastaaPoista
  8. Laput on kivoja, jos ei lasten mielestä niin ainakin mun :) Meillä niitä tosin kutsutaan peppulapuiksi, koska niitä leikellään pehmolelujen takapuolista.

    VastaaPoista
  9. Kivat naamat! Minimies näyttää jo kasvaneen! Meidän tytöllä oli kans punertavat hiukset yhteen aikaan, eikä taatusti oo punatukkaisia kummankaan suvussa. Mulla tosin naama täynnä pisamia, että jospa se siitä on vetässy punaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onhan tuo tuplannut jo syntymäpainonsa :) Silti alle 3 kg eli ehkä vielä vähän mini :) Mullakin on kyllä pisamia ollut aina joten ehkä sitä on geeneissä kuitenkin vaikkei kellään tukkaan asti olekaan aiemmin ilmestynyt :)

      Poista