Sivut

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Höhö

Uusimmassa Mollie Makes -lehdessä oli juttua Amy Butlerista.


Ja mihin katseeni kohdistui ensimmäisenä? Kyllä, Amy Butlerilla on tyynynpäällinen Ikean kankaasta! Tämä on hyvin lohduttavaa meille tavistyypeille jotka ehkä voisivat mieluusti verhoilla olkkarinsa Amy Butlerin kankailla. Itse Amy Butlerilla on Ikeaa. Eipä sillä, Ikean kankaat on just jees...
.
..mut silti, ensireaktio oli että höhö 8D

Koska onhan hän AMY BUTLER! 

(tosin itse en lämpene hänen kankailleen koska ovat jotenkin niin levottomia)

6 kommenttia:

 1. Todella hupaisa bongaus! Itse en tosin olisi tuota bongannut, olen edelleen vähän kokematon ikeakangasostaja, minulle tulee sielläkin usein sellainen olo, että näissä on liikaa kaikkea. Veit sanat suustani Amy Butlerin kankaiden suhteen! Mutta onhan sillä ihania palloja. Minäkin ostin joskus oikein verkkokaupasta palloja, mutta itse asiassa en ole vielä osannut niitä käyttää, kun pallot eivät oranssissa kankaassa olleet valkoisia vaan PERSIKAHKOJA, mikä on yksinkertaiselle mielelleni hämmentävää. Jonain päivänä keksin siitäkin jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on itellä tota samaa kangasta ollut yhtä projektia varten, siksi ehkä niin nopsaan bongasin :D Mä en olekaan tutustunut Amyn palloihin, pitänee googlettaa :)

   Poista
 2. Hahaha, onhan toi nyt oikeesti hassua! Ihan jees, että ottaa inspiraatiota muiltakin suunnittelijoilta, on munkin duunissa kilpailijoiden esitteitä, mutta kyllä ne siivotaan pois jos joku sattuu tulemaan kuvaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä töissä sen verran pyhää että aina joku huomauttaa jos on kilpailijan tuote eväslaatikossa :D Mut mitäpä sitä omaan pesään pissimään. Kangasostokset tietty on aivan eri asia kuin elintarvikkeet. Mut silti hymyilyttää kovin Butlerin Ikeat ihan vaan sellaiisesta pienehköstä hintaerosta johtuen ;)

   Poista
 3. Päätin heittää sinulle haasteen joka löytyy blogistani :)

  VastaaPoista