Sivut

torstai 3. toukokuuta 2012

Vau :)

Olen aivan äimistynyt siitä miten paljon olen saanut kommentteja ja sähköpostia liittyen Blogistania-jaksooni. Jotenkin ihan vaikeata edes ymmärtää ja käsittää. Miten sitä vaatimaton luonteeni lainkaan kestää, sellaista määrää kehuja.

Ja voi, Lankamaailma Nordia, tuo luottolankakauppani jossa ohjelmassa vierailin. He lähettivät minulle paketin. Minä niin pompin tasajalkaa (no en kirjaimellisesti pomppinut, kamoon, oon just synnyttänyt!) ympäri eteistä kun tämän käsiini sain. Olin aivan äärimmäisen liikuttunut siitä että he ovat todella miettineet mistä pitäisin. Värikkäitä lankoja ja vieläpä niin paljon että niistä saa jonkun kunnon isomman projektin tehtyäkin. Ja KnitPron puikot! Ja puikkomitta. Voi sentään, en ole koskaan malttanut ostaa KnitPron puikkoja. Nyt minulla on sellaiset, oih!




68 kommenttia:

  1. Oih, vau!

    Knittiksen symfonie-puikkoja en vaihtais mihinkään enään (mulla tosin ne puikkopäät kaapeleilla).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, mä en ole uskaltanut tohon kaapelivaihtopäähommaankaan :D

      Poista
  2. Onnea! Sanoisinko, että olet palkintosi ansainnut. Kuulostaa aivan ihanalta kaupalta, jolla on sydän =D Sellainen ihanan vanhanajan kauppa, jossa asiakkaat tunnetaan nimellä ja osataan siis valita lempivärejä lahjaksi! Ihan huippua! En ole yhtään neulojaihmisiä, mutta vaikutit niin mielenkiintoiselta käsityöihmiseltä, että olen sen vuoksi sivusilmällä seuraillut blogiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ihanaa että blogini kiinnostaa myös ei-neulojaihmisiä :)

      Poista
  3. Totta kait olit hyvà ohjelmassa. Kaikki sen nàhneet tietàvàt. Olet aivan uskomaton vàrien mestari. Nauti nyt kaikesta saamastasi, myòs siità pikkuisesta.

    VastaaPoista
  4. Hienoa!!! Juuri oikeaan osoitteeseen tuli tuo paketti!!! Olipa todella fiksua lankakaupalta!

    Mukavia hetkiä pikkuisen kanssa :D ja muutenkin!

    VastaaPoista
  5. Hei, ihan mahtavuutta! Sä oot niin ansainnut tuon paketin. :) Maltan tuskin odottaa, että mitä kivaa keksitään noista langoista valmistaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt paineita että pitää olla joku oikeesti tosi kiva projekti :D

      Poista
  6. Vitsit, miten ihana yllätys! Työniloa tuleviin käsityöprojekteihin :)

    VastaaPoista
  7. Hihi, mulla on samanlaiset puikot! En tosin koskaan oo nähny moisia Suomessa (tosin eipä oo kauheesti tullu etsittyäkään, kerkesin asua Suomessa 2 kuukautta niin että osasin kutoa ja senkin ajan 5000 ihmisen pikkukylässä keskellä ei-mitään), mutta täällä Norjassa toinen mun luottolankakaupoista myy noita. Oli pakko ostaa kun noi värit oi. Ja maksoi saman verran kun muutkin täällä.

    Mutta tosiaan, HIUKAN ihana paketti ja värit ja kaikki! Ootan minäkin innolla mitä noista syntyykään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon noita puikkoja katsellut just tuolla kyseisessä lankakaupassa mutta ei ole tullut tosiaan ostettua. Noi värit noissa puikoissa on kyllä kivat :)

      Poista
  8. Ihana palkinto ja ihanan riemastuttava juttu reagoinnista siihen :)

    VastaaPoista
  9. Todella fiksua että muistivat tuollaisella paketilla. Saivathan mainosta ohjelmassa! Molemminpuolinen hyöty, hienoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se ihanan huomaavaista, kun kuitenkaan ei oltu mitään asiasta sovittu vaan oisin mennyt sinne ilman tuota lankalähetystäkin ;)

      Poista
  10. Ihana yllätys. Minäkin hyppisin :) Ja nuo KnitPro:t on niin mahtavat, mulla on vain niiden yksi virkkuukoukku, mutta muuta en sitten enää suostu käyttämäänkään. Laminointi tuon puun kanssa toimii mahtavasti, silmukat ei putoile puikoilta mutta luistavat sopivasti, eikä puu pääse luiskottumaan pitkänkään käytön kuluessa, niinkuin monesti bambulle käy. Blend Bamboo on myös ihan suosikkilankaa, joko sulla on siitä tiskirätti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mulla blend bamboo -tiskirätti, se on kyllä mahtis! Joten varmasti noiden jämistä viimeistään teen lisää rättejä :)

      Poista
  11. Ihana lahja! Täällä jäi "pitkät päälle" kun katselin sitä lankakauppaosuutta. Ihan taivas. Iloisia värejä sait - onnittelut :)

    VastaaPoista
  12. Olet kyllä ansainnut yllätyksen, kaikin puolin!
    Mulla on se susta kertova blogistania-jakso tallentavalla boxilla, enkä malta sitä ollenkaa poistaa :) Oli niin mukava saada sulle ääni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kuulemma en kuulosta oikeesti siltä, mutta kuitenkin :D

      Poista
  13. Onnea paketista ja hieno oli ohjelmakin! Ihan blogin näköinenkin! Voimia minivauvalle!

    VastaaPoista
  14. Ihan huippu ylläri! Mullakin on Knit pro:n puikkoja enkä enää kudo millään muilla! Metallipuikot jouti kiertoon... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän ihan randomilla muovisia, metallisia ja bambupuikkoja, riippuen tietty mitä kokoa tarvin. Mutta uskon että noista tulee mun aivan lempparit 3 mm puikot! :)

      Poista
  15. Paketti sai hyvän kodin! Oon iloinen sun puolesta! :) Ja kuten moni muukin, pidin hirveästi sun esiintymisestä Blogistaniassa. Ainoa jakso muuten, jonka olen kyseisestä sarjasta katsonut tai aion katsoa. Oot paras.

    VastaaPoista
  16. Voisin kopsata tähän tuon Marlan kommentin :) Jään odottamaan mitä ihanaa noista langoista loihdit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytynee kehitellä tosiaan jotain ettei vaan jätä niitä lankoja ihailtavaksi sellaisenaan :D :D

      Poista
  17. Ihana ylläri! Todella sen kyllä varmasti ansaitset! :)

    VastaaPoista
  18. Ohjelma oli ihana ja ihanaa että sait tuollaisen palkinnon lankakaupasta :) Kaikkein ihaninta on se että jaksat päivittää blogia näin usein!! Saa päivittäistä iloa tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tylsiä ovat sellaiset blogit jotka ei ikinä päivity. Vaikka tietty turhat täytepostauksetkin ovat tylsiä :D

      Poista
  19. Se ohjelma OLI ihana! Ja ihana oli myös tuo yllätyspaketti!!

    VastaaPoista
  20. Olen katsonut kaikki Blogistania-jaksot ja pakko sanoa, että sun jakso on PARAS! Ihanaa, että sait Lankakaupalta lahjan (ja vielä ihanat värit!!!).
    Leena

    VastaaPoista
  21. No jo oli huippua, ihan oikein tekivät! Itse olen Tampereen Lankamaailman vakkari. Siitä paha paikka, ettei sieltä ikinä pääse tyhjin käsin pois. ;)

    VastaaPoista
  22. Vau, tosi siisti juttu! Ja se sun jaksos nyt ehdottomasti oli tosi hyvä ja paras kaikista!

    VastaaPoista
  23. Voi vitsi, miten mahtava juttu!! Ja mitkä värit!!!! :))))

    VastaaPoista
  24. Upeaa, olet tämän kaiken kyllä ansainnut. Blogistasi tulee aina hyvä mieli ja olet aidosti oma itsesi, luova yksilö parhaimmillaan. Ja päivität kiitettävää tahtia, ja luet ja vastaat viesteihin. Katson aina heti sähköpostieni jälkeen ekana sun blogin... Siis olen fanisi:)

    VastaaPoista
  25. Onko noissa puikoissa varaosa-puikko, vai laskinko väärin? Vai mihin kuudes puikko on tarkoitettu? - Mut ne onkin Pro, mä en ;)

    PS: Pakko lisätä. Tuli toi teksti: Todista ettet ole robotti. Luin sen todista ettet ole idiootti :)))

    VastaaPoista
  26. Mäkin eksyin tähän blogiin ihan vain tuon ohjelman kautta, ja jään ehdottomasti seurailemaan :))

    VastaaPoista
  27. Oi mä en malta olla kutomatta ku näin noi langat! Mä asun tosi lähellä sitä lankamaailmaa, jote vois ehkäpä mennä sinne ostaa jotai uusii kivoja lankoja :) Sulla on muute tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
  28. Vau! Vähänkö ihana ylläri. Kyllä kannattaa vissiin olla julkkis. ;)

    VastaaPoista
  29. Ihanan lahjan ovat lähettäneet! Kiva oli jaksosi ja kiva koti teillä muuten kanssa. Hyvä että täältä blogistakin löytyy väriä, kaikkien noiden ikivalkoisten sisustusblogien sekaan. :)

    VastaaPoista
  30. Minä katsoin eilen illalla Areenasta blogistanian ja siellä kerrottinkin sinusta ja blogistasi! (Siis en kauheasti seuraa tv: antia. Olit oikein inspiroiva ja luonnollinen, kiitos siitä! Ihanaa että on positiivisia ihmisiä:)

    Blogisi olen löytänyt jo ajat sitten, mutta suomalaiseen tapaan en tietenkään kommentoi:)

    VastaaPoista
  31. Katsoin 10 v tyttäreni kanssa Blogistanian, jossa kerroit käsityöharrastuksestasi ja blogistasi. Inspiroiduin niin paljon "lungista" tyylistäsi, että ompelin kaksi ihanaa kassia (toinen kauppakassi ja toinen pikkuinen kerhokassi) ja en ole siis ommellut ikinä muuta kuin verhot...Samassa inspiraatiohötäkässä sain vihdoin neulottua 1 v tyttöni villatakin valmiiksi (aloitin viime kesänä...) ja tein tuoreelle kummipojalleni vauvanpeiton ja Merimekon Bo Boo -autokankaasta pikkuisen kassin, jonka täytin vauvaleluilla. Että aikamoinen inspiraation lähde olet, kiitos siitä : ) Niin ja nyt tietty seuraan blogiasi. Eli tajusin, että kyllä sitä osaa, kun vaan tekee ja ne kangaskassitkin tein ilman mittanauhaa katsomalla vähän mallia kaupan valmiista kassista ja hyvät tuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, aivan mahtavaa!!!! :) :) :) Ja se on just tärkeetä sisäistää että kyllä sitä osaa kun vaan tekee ja jos ei osaa niin kyllä sitä oppii ja ei se lopputulos aina niin justiin tarvi olla :D

      Poista
  32. Viikonloppuna vasta ehdin boxilta katsomaan Blogistania-jaksosi.
    Oli kyllä ehdottomasti mielenkiintoisin katsomistani.
    Hauska saada sulle ääni, niinkuin moni muukin on sanonut.
    Lankamaailma teki kyllä todella hienosti, kun lähetti värikkäitä lankoja sulle. Varsin "vaarallinen" paikka kyllä mainittu lankakauppa. Pari kertaa käynyt ja kummallakin kerralla kassi pullollaan lankoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joskus saattaa kyllä tulla sellainen ähky lankakaupassa että sieltä lähteekin tyhjin käsin :D Vaikka toisaalta, harvemmin niin kyllä käy x)

      Poista
  33. Täten jäämme odottelemaan jatko-osia menestyksekkääksi osoittautuneeksi Blogistania-jaksoksi. Teethän oman tv-sarjan? Onnea elämääsi jatkossakin!

    - Ansku

    VastaaPoista
  34. TV-esiintymisesi oli todella viehättävä. Puikoista en osaisi onnesta hyppiä, mutta tuo pikkuinen patukka vei sydämen rutulle.

    VastaaPoista