Sivut

torstai 31. toukokuuta 2012

Lintutakki

Näin jokin aikaa sitten Pinterestissä aivan mielettömän hienon vauvan takin! Alunperin se on tuolta, klik.


Olin kerrasta aivan myyty ja niinpä zoomasin kuvaa jotta sain kopioitua lintukuvion ruutupaperille, silleen kunnon tyylivarkaat tekee. Otin mallia jostain ihan perus vauvantakin ohjeesta ja aloin soveltaan. Miamit olivat sopivasti tarjouksessa Anttilassa tuolloin. Napit olen rehannut Oslosta asti :D


Ihan yhtä söpö siitä ei tullut (ohuempi lanka, pienemmät linnut) kuin alkuperäinen mutta aivan törkeen ällösuloinen silti! :D Syytän hormoneja siitä että näin söpöilymeininkiin lähdin!



PS:

Jotkut perustavat uuden blogin kun tunnisteet menevät sekamelskaksi, minäpä lypsämisen oheistoimintana kävin joka ikisen merkinnän läpi ja yhdenmukaistin tunnisteet. Ei siihen mennyt kuin viikko.

Ja varoitan jo valmiiksi että mysteeritiskirätti paljastunee ensi viikon alussa ellei ihan hirveästi tule vastalauseita :D

20 kommenttia:

  1. Voi apua, mikä ihanuus! Todella suloinen! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana takki! Herkkuvärit! Saisko sulta ostopalveluna tuota tunnisteiden yhdenmukaistamista? Ois mullakin vähän kirveelle töitä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä sen verran ärsyttävä projekti tuo tunnisteiden läpikäyminen ja jatkuvasti huomaa edelleenkin että jotain on jäänyt huomioimatta joten ihan vielä en niin rahanahne ole ;D ;D ;D

      Poista
  3. Onpa hieno! Kiva yksityiskohta myös nuo hiukan erisävyiset napit.

    Mitenköhän sitä oikein ennen pärjäsi ilman pinterestiä... Olen huomannut että vaikka olisi vähän kyllästynyt käsitöihin ja tietokoneiluun, niin siellä kyllä piristyy äkkiä, kun näkee kaikkea ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erisävyiset napit on kyllä kivat :) Ei mulla ollut tarpeeksi samanlaisia joten johtuu siitäkin että ovat erisävyä, voi olla etten olisi muuten keksinyt niiden hienoutta.

      Mä olen tallentanut koneelle "inspiraatiokansioon" inspiskuvia, ajattelin nyt ihan oikeesti kokeilla Pinterestiä, ennen olen ollut siellä vain selaajana. Tosin mua vähän ujostuttaa näyttää koko kansalle mun inspirkuvia, en tiedä että miksi :D

      Poista
  4. Supersuloinen takki, mä en oo saanu neulottua kun yhden takin ja se on ihan ylisuuri meidän tyttöselle. Mä olen saanut lypsämisen oheistoimintona vaan luettua blogeja :D (neiti päätti syntyä ihan omasta aloitteestaan 34+6 viikoilla, joten vietti ekat reilun pari viikkoa keskolassa ja nyt ollaan harjoiteltu muutama päivä kotielämää).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuokin takki on niin iso että en kyllä yhtään tiedä milloin mahtaa sopia :D Meidän pikkuinen saavutti tällä viikolla lasketun ajan 7 viikon iässä ja on jo hurjat 2,7 kg! Eli tuplannut painonsa sitten syntymän. Mun pitikin kommentoida sulle (niin että onnittelut vauvasta! :) ), mutta en ole varma että kommentoinko koskaan, vauva aiheuttaa hajamielisyytttä mutta siis siitä että sinullekin tuli keskosvauva. Lypsäessä tosiaan voi huoletta pyöriä netissä kun samalla ei oikein pysty vauvaa hoitaan.

      Poista
  5. Ihana takki!! Melkeinpä väitän, että sinun tekemäsi on hienompi kuin alkuperäinen! :) Ja kyllä ne vauvat tuppaa kasvamaan. Enemmän harmittais, jos valmis takki olis heti pieni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, kyllähän ne kasvaa ja hurjaa vauhtia kasvaakin! :)

      Poista
  6. Tosi söpö! Ja nätit kuvat. :)

    VastaaPoista
  7. IHKU! Enpäs tajunnut termiä lypsäminen ennen kuin Punanen viittasi vauvoihin.
    Tunnisteiden läpikäyminen on syvältä, itselläni ollut blogi vasta vuoden ja kävin läpi tunnisteet jonkun aikaa sitten ja ei ollut hauskaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tässä oli ihan kirjaimellisesti kyse lypsämisestä :D Mulla kun on sähkökäyttöinen lypsykone niin näppärästi käy :D Joo, ei ole kyllä ollenkaan hauskaa se tunnistehomma. Ja sitten kun on valmista niin huomaa taas jonkun epäkohdan.

      Poista
  8. Onpa se tosiaan suloinen. :)

    Ja hei! Teilläkin on tommonen kirahvi! Tuotanto aloitettiin kuulema 60-luvulla, oikea klassikko. Onko tää teidänkin pirpanan suosikki? Kuulemani mukaan se on supersuosikki vauvojen keskuudessa. Kiinnostukseni kirahviin johtuu elokuvasta Kolme miestä ja baby. Ihku kasarileffa (katsottu kakarana ainakin 100 kertaa), jossa sillä babyllä on tommonen kirahvi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä ostin ton kirahvin vauvalle kun oon niin usein törmännyt siihen blogeissa että tuli sellainen fiilis että sellainen on oltava :D Vauva ei vielä ymmärrä lelujen päälle yhtään mutta varmaan aika pian kun saavutti nyt nollaiän eli ohitti lasketun ajan :)

      Poista
  9. Miusta hienompi&parempi kuin alkuperäinen! Raikkaampi ja nuo napit MOU <3
    Oon jääny siun blogiin koukkuun vähän ennen sitä blogistanian jaksoo...
    Ja kun sain tietää että se tulee niin miulla oli kännykkä muistuttamassa teeveen ääreen menemisestä :) -Dicentra- PS: Ota tuo nimetön robotti sydema poiiiis :((( Vähentää kommentointia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no mun napit on kyl ainakin kivemmat ;) Täytyypä harkita et jos ottais pois ton, vähän vaan pelkään että sitten tulee spämmiä.

      Poista
  10. On söpö! Seinälle teipattuna tuli mieleen, ettei puutu kun pikkulinnut, jotka nokassaan pitelee tätä paitaa ilmassa kuvaustuokion ajan! :D

    VastaaPoista
  11. Tämä on niin nätti! Tuo lintu on aivan valloittava ja värit tosi raikkaat! :)

    VastaaPoista