Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

KIITOS :)

Olen aivan äimistynyt miten paljon olen saanut onnittelukommentteja! Älyttömän suuri kiitos jokaiselle! Kuten varmaan ymmärrätte, nyt ei ole resursseja vastata joka viestiin erikseen vaikka niin tahtoisinkin kovasti tehdä. Pääsin tänään kotiin mutta vauva on vielä pitkään sairaalassa mikä tarkoittaa sitä että huomisesta lähtien vietän varmasti erittäin erittäin erittäin suuren osan ajastani hänen luonaan. Hän tosin tietenkin nukkuu suurimman osan ajastaan joten saas nähdä millaiseksi arki tästä muodostuu. Pikkumies on älyttömän reipas ja kiittääkin tässä kaikkia onnittelijoita coolisti valohoidon jäljiltä lasit otsalla.

Hän osasi näyttää sormillaan kuinka monta päivää vanha hän on.


Ja pipo piti suoristaa ennen virallista poseerausta


Kukkuu!


Näistä kuvista huolimatta tästä ei tule vauvablogia eikä keskoslapsen surkuttelu/tukiryhmä -blogia. Se mun piti kuitenkin vielä tarkentaa että lapsi ei syntynyt spontaanisti keskosena vaan asiaan käytettiin vähän dopingia koska raskausmyrkytykseni meni niin pahaksi että pikkuisen todettiin olevan parempi jatkaa kasvua kohdun ulkopuolella. Ja nyt siis molemmat voivat oikein mainiosti :)

55 kommenttia:

 1. Aivan ihana pikkunen!! Pelkäsin, ettei tänne tuu pitkiin aikoihin nyt postauksia, kun oot ihan ymmärrettävistä syistä kenties muissa mietteissä, mutta ihanaa, että nyt jo oli uusi juttu ja ihanat kuvat. Kiitos!
  Voimia jatkoon!

  VastaaPoista
 2. Suunnattomasti tsemppiä täältäkin! Ihanaa että olet jakanut tämänkin asian täällä meidän lukijoiden kanssa. :)

  VastaaPoista
 3. Jopas hän on suloinen ja reipas pikkupoika. Täältäkin paljon voimia teitin perheelle! :)

  VastaaPoista
 4. Kerro aina sintin kuulumiset vaikka konttikielellä?

  VastaaPoista
 5. Suloinen pienokainen! Paljon Onnea!!!

  VastaaPoista
 6. Onnea pienelle miehelle ja vanhemmille. Minun pieni mieheni syntyi lähes 21v sitten suunnilleen samoilla numeroilla ja ei enää ole mitenkään pieni mies. Äidilleen kuitenkin aina rakas pikkuinen...

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti tästä ei kuitenkaan tule täysin vauvaton blogi ;) Tai sitte sun pitää ruveta pitämään sellaista keskosvauva-blogia jotta me vauvakuumeiset pärjätään täällä ruudun toisella puolella :P

  VastaaPoista
 8. Mä taas näkisin, et sun vauvas on sellasta taistelijan ja koviksen luonnetta ja et se näyttää kaksisormista käsimerkkiä tos ekas kuvas B)

  Onnee viel tätäki kautta teille kaikille! Nähään taas sit kun jaksat/jaksatte :')

  VastaaPoista
 9. On kyllä niin suloinen pieni ihanuus! Toivottavasti pieni kasvaa nopeasti kotiutumiskokoiseksi. Tsemppiä pikkuisen sairaala-aikaan!

  VastaaPoista
 10. Mä kannatan myös erillistä vauva blogia- tai sivua. Tai vauvan kuulumisia edes yhtenä päivänä viikossa.

  VastaaPoista
 11. Ihana ja niin pikkiriikkinen poika :). Saa kirjoittaa jatkossa vauvajuttuja, minä ainakin jopa toivon niitä, kuten tässä moni edellinenkin kommentoija :).

  Jaksamista paljon vanhemmille, on varmasti ollut raskasta. Toivottavasti jaksat kirjoitella blogiakin, mutta kaikki varmasti ymmärtää, jos sinusta ei paljon kuulu! Keskittykää nyt uuteen ihmiseen täysillä!

  VastaaPoista
 12. Oi, onnea täältäkin tosi paljon ja voimia! :)

  VastaaPoista
 13. Kannatan myös blogiin yhtä vauvapäivää viikossa, niin voi pikkukaveriakin vähän seurata, vaikkei olisikaan vauvablogi. :)

  VastaaPoista
 14. ei yhtään haittaa vaikka vauvankuvia ja kuulumisia blogissasi välillä näkyisikin :) varsinkin kun pikkuinen on noin vallan kuvauksellinenkin <3

  VastaaPoista
 15. Tsempit sekä pikkuiselle että sen vanhemmille. Jaksakaahan pitää toisistanne huolta. <3

  VastaaPoista
 16. Paljon onnea ja jaksamista pienen vauvaperheen arkeen.

  VastaaPoista
 17. Voi suloista pientä nukkaposkea. Kyllä siun pittää jatkossa ainakin välillä kertoa meille pikkuisen kuulumisia, eihän myö lukijat muuten pärjätä ;)

  VastaaPoista
 18. Cooli pikkumies, hän kasvaa varmasti silmissä! Ja vauvakuulumisia on myös kiva kuulla kaiken muun rinnalla. :)

  VastaaPoista
 19. Hurjan paljon onnea ja jaksamista!! Täällä toivotaan myös vauvakuulumisia silloin tällöin :)

  -Päivi

  VastaaPoista
 20. Hän on ihana! Samaten odottelen myös vauvakuulumisia, vaikkei vauvablogi olekaan:).

  VastaaPoista
 21. Onnea kovasti!
  Ihana että voitte molemmat hyvin!

  VastaaPoista
 22. Oih, mikä suloisuus. Onnittely ja jaksamista vauva/keskosarkeen!

  VastaaPoista
 23. Oi apua, miten elämä yllättää! Hirmuisesti onnea vauvan syntymän johdosta ja kaikkea hyvää pienen ihmisen kasvutaipaleelle! <3 Kuulumisia seurataan täällä suurella mielenkiinnolla, innostuksella ja halulla myötäelää elämänmullistuksessanne :) Oletkin varmaan jo kuullut Kevyt-yhdistyksestä?
  ONNEA vielä kerran!!

  VastaaPoista
 24. Voi miten suloinen lapsi! Onnea aivan valtavasti! Ja jaksamista arkeen. Oma lapseni oli elämänsä alkutaipaleen teho-osastolla, ja osaan hyvin eläytyä tuoreen äidin tunnemylläkkään, jota varmasti käyt parhaillaan läpi.

  Valtavasti onnea!

  Kun taas ehdit ja jaksat palata blogimaailmaan, odottelen innolla postauksiasi, koskivatpa ne sitten vauvoja tahi ei. :)

  Marketta

  VastaaPoista
 25. Onnea koko perheelle, suloinen pikkuinen! Kyllä minäkin mielläni vauvajuttuja luen jatkossakin! :)

  VastaaPoista
 26. Voi mikä pikku-ukko!
  Onnittelut isälle ja äidille!
  (Ja saa vauva-jutuista kirjottaa!) :D

  VastaaPoista
 27. Paljon onnea koko perheelle! Toivotaan pikaista kasvua pikkumiehelle niin että saatte tuoreen tulokkaan kotiin. :)

  VastaaPoista
 28. Ihana pikkuinen!! Vauvajutut kyllä kiinnostaa jostain ihmeen syystä ;D
  Edelleen tsemppiä sairaala-arkeen, kyllä siellä tosiaan varmasti hyvin suuri osa ajasta kuluu sinullakin. Kannattaa kuitenkin yrittää välillä vauvan nukkuessa itsekin levätä ihan makuuasennossa jossain jos mahdollisuus on, itsellä tuli niin paljon vain istuskeltua vauvelin vieressä että tuntui sitten vauvan kotiutuessa että vasta sitten pääsi itsekin toipumaan. Vaikka ihanaahan se istuskelukin oli, ihmetellä että siinä sängyssä kaikkien vällyjen alla se vauveli nyt oikeasti mukamas on :)

  Toivotaan että vauvakin pääsee kohtuullisessa ajassa kotiin :)

  VastaaPoista
 29. Eiköhän sun lukijat mielellään myötäelä tätä sun elämän myllerrystä, josta niin rohkeasti meille kirjoitat. Blogisi kertoo sinun elämästäsi ja tällä hetkellä se taitaa olla aika vauvapainotteista. Ajattelin tehdä pari sellaista pipoa Jorviin sun beben syntymän kunniaksi!

  VastaaPoista
 30. Voi kuinka hän on komia pikkuinen! Suuret onnittelut ja tsemppaukset koko perheelle!=)

  VastaaPoista
 31. Hienoa että olette molemmat siellä reippaina tervehtymässä, tsemppiä myös jatkoon :) Jaa tuollaisia on siis ne Jorvin kohutut verkkopipot, ei ihan söpöyden riemuvoittoja :D (toisin kuin pikkuherra). Täälläkin syntyy kovaa vauhtia vauvamyssyjä sinne etelään lähetettäväksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkopipo oli päässä vain valohoitojen aikana ja noiden silmälappujen kanssa. Muuten ei ole lämpökaapissa pipoa tarvinnut :)

   Poista
 32. Isot isot onnittelut, hyvä että ootte kumpikin hyvissä voimissa :) ja kirjoita ihmeessä vauvasta niin paljon kun sielu sietää, sun kirjotuksia on aina kiva lukea oli aihe mikä tahansa :)

  VastaaPoista
 33. Onnea koko perheelle! Ja ihanaa kun jaot näin pian kuvia!

  VastaaPoista
 34. Paljon onnea kaikille teille! Hyvä, että kaikki on hyvin. :)

  VastaaPoista
 35. Paljon onnea koko perheelle =) Ihuna!

  VastaaPoista
 36. Voi kuinka pieni ja ihana! Onnittelut koko perheelle!

  VastaaPoista
 37. Onnea vanhemmille ja suloiselle poikaselle! (Ja vauvajutut ei haittaa yhtään tällaista vauvatontakaan :)

  VastaaPoista
 38. Heh, harsoviritelmä näyttää melkein lippikseltä! Cool tyyppi jo alusta alkaen, onnea kaikille!

  VastaaPoista
 39. Voi, onnittelut vielä minultakin! :)

  VastaaPoista
 40. Hurjasti onnea! Melkoiset lasit. :)

  VastaaPoista
 41. No niin, olisikin ensin pitänyt lukea eteenpäin! Onneksi olkoon koko pienelle ja sievälle perheelle;)) Maasta se pienikin ponnistaa;))

  VastaaPoista
 42. <3 Onnea ja pikku miehelle voimia <3

  VastaaPoista
 43. Paljon onnea! Näin eilen sen Blogistanian ja heti meni sinun blogi seurantaan! Ihanaa vauva-arkea sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
 44. Onnittelut minunkin puolestani.Nimimerkillä kokemusta keskoslapsesta on.Mun tyttö oli 10g kevyempi ja 1cm lyhyempi kuin sun pienokaises. Toivottavasti kaikki menee hyvin,keskoset on yllättävän sitkeitä :) ja hei hyvä blogi ja hyvä jakso oli

  VastaaPoista
 45. Hei ONNEA!

  Sanoisin näin, että äitiys saa viedä ja se viekin. Itseään ei tarvi potkia veneestä eikä pidäkään.

  Nauttikaa, levätkää, syökää ja juokaa että jaksatte. Ihanaa kevättää!

  VastaaPoista
 46. Paljon onnea koko perheelle! Minulla on viikolla 29 syntyneet kaksoset, jotka täyttävät kuukauden kuluttua 20 vuotta. Paljon oli työtä ja murhetta keskosuudesta johtuen, mutta kaikki meni hienosti.

  VastaaPoista
 47. Hurjasti onnea! Meillä esikoistyttö syntyi 32+5. Eka kk meni sairaalassa, mut sen jälkeen keskosuudesta ei ole merkkiäkään meidän elämässä. Mullekin kehittyi massiivinen raskausmyrkytys ja olin suuri kuin elefantti :-/ Lymfahieronta auttaa palautuun turvotuksesta.

  VastaaPoista
 48. Hei! Löysin tänne blogiisi sattumalta noin kuukausi sitten, ja nyt kun etsin Areenalta katsottavaa, niin katsoin Blogistanian jakson ja tulin tänne uudestaan. Kiva, värikäs, idearikas blogi! Onnea pienestä perheenjäsenestä :) Teija

  VastaaPoista