Sivut

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Ei itketä lauantaina

Kävin alkuiltapäivästä kylillä Annen kanssa (ja myöhemmin kahviteltiin myös Pepsin kanssa) ja päädyttiin mm designmyyjäisiin Wanhaan satamaan vaikka olinkin varma ettei siellä ole kuin jotain keramiikkajuttuja. Ostettiin washi-teippiä kun niin hyvin mainostivat että itse Anu Harkki on sanonut niiden olevan nyt kuumin juttu askartelussa. Onneksi molemmat seurataan aikaamme ja blogeja sen verran että oltaisiin tiedetty asia itsekin. Mutta nyt on teippiä, mitähän sitä alkaisikaan teippailemaan.



En kuitenkaan teipannut Marimekkokarttaa oveen vaan käytin sinitarraa. Mutta nyt olen tosi ajan hermoilla kun meilläkin on nyt tuo ilmaislärpäke seinällä (tai siis ovessa). Ja joo, mun Polaroid-kalenteri elää vielä tammikuuta :P



Oikeesti käytiin Marimekolla siksi että halusin esitellä Annelle kassin jonka tahtoisin vaikka se on lievästi ilmaistuna kallis. Näin ollen keksin myös 101 syytä sille miksi mun olisi ok ostaa se. Mutta Samu Sirkkani eli ulkoistetut omatuntoni eivät antaneet siunausta.

Illaksi olin menossa siskoni luo jonne oli kokoontuneet ainoat siskoni ja yksi alkuystäväni. Alkuystävä antoi siunauksensa kassin ostoon ja toinen siskoistani myös sanoi että osta pois ja kertoi että mäkätykseni siitä, miksi se ei olisi väärin, oli kuulunut rappukäytävään saakka.

Söimme herkkuruokia joista ei nyt ole kuvia koska syötiin ne, ja kuunneltiin roskiksesta dyykattua jumppakasettia joka osottautui varsinaiseksi hitiksi. Muistaakseni neljä kertaa kuunneltiin kasetti läpi samalla nauraen itsemme kipeiksi miettien millaisiin videoihin kyseistä ääniraataa voisi käyttää.


Kunkin keskeneräinen neule- tai virkkaustyö (paskalla 70-lukufiltterillä koska värit olivat muutenkin päin sitä yhtä paikkaa):









Minä en kauheasti saanut neulottua koska keskityin makaamaan sängyllä jalat pystyssä siskoni syöttäessä minulle viinirypäleitä. Ai miten niin kaikki irti raskaudesta?

35 kommenttia:

  1. Ooh, mitä tipusia! Hullunihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä on tulossa peitto mun sikiölle :) Sikiön täti siis sitä duunailee :)

      Poista
  2. Noi tipuset on aivan mahtavia! Mieki haluun tollasen peiton! Harmi ettei mulla oikeastaan ole tätiä, joka sen minulle voisi askarrella ;) Sikiösi on onnekas <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sikiöni on kyllä hyvin onnekas, ainakin tässä asiassa :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Tosin makasin tuossa koska vatsa oli niin kipeä etten kyennyt istumaankaan :P

      Poista
  4. Tiput herätti mielenkiintoni myös. Aivan ihana! On ehkä pakko kokeilla itsekin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä upeita! Ja oikeesti kivan värisiäkin, tuo kuva huijaa.

      Poista
  5. Voi, tuosta peitosta tulee kyllä huippu! Aika ihana täti sillä sikiöllä.

    VastaaPoista
  6. Vauvan synnyttyä siulla onkin sitten treeniohjelma ja henkilökohtainen valmentaja odottamassa raskauskilojen karistusta :D Go Kike!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo :D Tosin mä kyllä haaveilen palaavani takaisin spinning- ja bodycombat-tunneille jahka perse on parantunut ;D

      Poista
  7. Tuossa oli selkeästi tulossa myös yksi pala johonkin eläinsatupeittoon.

    Mutta nuo tiput!
    Aim in lööv!
    Postaa tänne sitten kuvaa valmiistakin peitosta, tahtoo nähdä miten nuo laitetaan yhteen :)

    VastaaPoista
  8. ihania tipusia! Mut toi toimilaukku! Se on niin hieno. Osta kyllä vaan se! Haluaisin itsekin sellaisen. Meidän auto on usein parkissa marikiskan eessä ja aina kuolaan näyteikkunasta sitä laukkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan älyttömän hieno. Kuolasin sitä pitkään nettisivuilla ennen kuin se tuli edes myyntiin. Päätin ostaa sen, makso mitä makso, mutta sitten kun näin konkreettisesti sen hintalapun, peräännyin. Mutta mutta, kuten perustelin ulkoistetuille omatunnoillenikin, nää on viimeisiä hetkiä kun voin ostaa jotain totaalisen turhaa itelleni kahteenkymmeneen vuoteen.

      Poista
  9. Ai niin, mun piti tekstata tästä, mut sanonpahan tässä: Saat ostaa sen laukun! Ilmeni nimittäin, että armas mieheni oli mitenkään minulta lupaa kyselemättä ostanut itselleen uuden lumilaudan (jota käyttää siis n. kahtena viikonloppuna talvessa) 199 euroa (ovh kuulemma yli 400), joten päivittäiseen käyttöön tuleva kassi 170 euroa on pientä tuon rinnalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin jes! :D Mä en tosiaan päässyt mun selityslistalla vielä ollenkaan miehiin asti. Että mitä kaikkea helkkarin kalliita älyttömyyksiä ne ostaa eivätkä edes mieti että siinä olisi jotain moraalista ongelmaa!

      Poista
  10. Aivan ihanat tipuset! Pitääpä pistää tuokin to do-listalleni! Aloitin kovaa jo satupeittoa ja viikon neuloin yhtä kuvaa. Ei siis kovin ahkeraa lähtenyt liikkeelle mun projekti. Ehdin jo kyllästyä viikoksi. Nyt on jo toinen kuva puikoilla :)

    Raskaudessa on muuten erittäin hyväksyttävää käyttää muita hyväkseen. Vielä jälkeen päin monia vuosia voi esim. miehelleen vedota siihen, että äitinä kannoin vauvaa 9 kk masussani (ja siksi on miehen vuoro vielä pitkään kantaa vauvaa kun se painaa yli 10 kiloa ja ois käsille muuta tekemistä esim. kaupassa), paikat kärsi ja maha oli iso ja painava yms. Mä käytin raskausaikana väittelyissä puolustuksena sitä seikkaa, että mussa on tällä hetkellä kahdet aivot, mun on pakko olla oikeassa :) Ja äänestyksissä mä sain tietenkin aina kaksi ääntä kun kahden puolesta äänestin.

    Joten törkeätä hyväksikäyttöä vaan, se on mun mielestä huumorimielessä täysin sallittua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, toinen kuva jo puikoilla, kyllä se siitä lähtee :)

      Mä en käytä tilaani hyväkseni kuin tosiaan ihan vaan huumorimielessä. Mun tuskaisuus on ihan aitoa. Itse asiassa en ymmärrä miten jaksan olla näinkin reipas siitä huolimatta että olen kärsinyt marraskuusta asti aivan hirvittävistä kivuista - lantiolöystymä. Olen vaan jotenkin jo niin tottunut siihen etten osaisi enää kuvitella, millaista on elää ilman että kaikki liikkuminen sattuu.

      Poista
  11. Olen varmaan tosi masentava kun huomautan, että kesästä lähtien et tee tolla kassilla yhtään mitään moneen vuoteen, ainakaan säännöllisesti. Mun ehdotukseni on, että printtaa sen kuva seinälle lähelle eteistä ja leiki et omistat sen oikeasti. Niin mäkin teen monille tavaroille, joita haluan :D Halpaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkohan sitä jotain kassia on vauvankin kanssa käyttää. Vai mihin kaikki tavarat laitetaan? Ja ei kai niitä parhaimpia kasseja päivittäin käytetäkään, kaunis se on naulakossakin.

      Poista
  12. no mut tuo kassihan näyttää just sellaiselta että itse ommella hurahuttaisit helpostikin! miksi maksaa jostain brändimerkistä kun voit itse tehdä just samanlaisen - ellet paremman! ;D (ja voisit tehdä siitä esim. hoitolaukun, niin voit käyttää sitä kesän jälkeenkin)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ole ollenkaan sama asia. Sitä paitsi miksei totakin voisi käyttää hoitolaukkuna?

      Poista
  13. Hupsista, meinasin myöhästyä töistä lueskellessani blogiasi. Löysin sattumalta ja vallan ihastuin kaikkiin väreihin ja hienoihin käsitöihin. Vautsigabaude waude. Saatan käydä toistekkin. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, ihana kuulla :) Vaikka tietysti on ikävää jos töistä myöhästyy xD

      Poista
  14. Hupsistarallaa! Blogissani on tunnustus sinulle :)

    VastaaPoista
  15. Tyhmä kysymys, mutta mihin tota teippiä käytetään ? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mihin vaan. Sisustusblogeissa tyypit teippaa noilla kortteja seinään ja koristelee jotain hyllynreunoja ja ties mitä. Ja sit perus askarteluun jne. Niitä on siis älyttömästi erikuvioisia, mä nyt vaan tykästyin vinoraitoihin ;D

      Sen teippifirman blogi jonka pöydästä noi ostin:
      http://teippitarha.blogspot.com/

      Poista
  16. Teilläpä ollut vauhdikasta! Ihastuimme myös molemmat laukkuun, mutta on se hintava. Piia ehtikin pyöräyttää blogiimme jo oman versionsa laukusta.

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tuosta tuli hieno! Itse en osaisi yhtä siistiä tehdä. No niin, nyt sorruin ite tähän "mä en osaa" -kitinään :P

      Poista
  17. Tiiätkö mun pitää nyt taas sanoa, että tämä sun blogi on vaan yksinkertaisesti paras. On vaan. En osaa eritellä että minkä vuoksi mutta näin nyt on. Kiitos kun kirjoitat! Sulla on mainio tyyli tuottaa tekstia ja kuvat on mahtavia.

    (Tämä on niin hassua, kun olen itse kolmen äiti ja ihan pikkuvauvahullu muutenkin mutta toivon silti NIIN, ettei Hupsistarallaasta tulisi ihan vain Vauvarallaa eli semmoinen paikka, jossa on pelkkiä pikkuvarpaiden ja pikkusormien ja pikkumutruhuulien kuvia. Vaikka ymmärrän, että juuri niitä pitää silloin tulla, kun elämä mullistuu uuden ihmisen myötä. Tai jos niiden pikkusormien kuvien lisäksi joku tuore äiti laittaisi ihanan realistisia äitikuvia niin SE olisi ihan parasta :) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitoksia :) :) :) En minä tätä kokonaan vauvablogiksi todellakaan TOIVON MUKAAN ole muuttamassa, eihän sitä kuitenkaan tiedä mitä kepposia hormonit tekee ja tuleeko elämässä oleen yhtään mitään muuta kuin vauvavauvavauva mutta toistaiseksi voi koittaa uskotella itselleen ettei ihan pelkästään vauvajuttuja kuitenkaan. Vaikka toki nytkin jo kaikki liittyy jollain tapaa raskauteen mutta ei voi mitään, kun on raskaana, niin on.

      Poista
  18. Ai nyt vasta huomasin että tuollahan on hienoja vapaavirkattuja lintuja! Kiva!

    VastaaPoista