Sivut

perjantai 20. tammikuuta 2012

No en keksi!

Blogistanian kuvauksia varten yritin muistella että mitä kaikkee olen tehnyt ja kaivelin juttuja esiin ja silitin ne, jos vaikka pitää esitellä. Silloin muistin kylpytakin jonka tein useampi vuosi sitten. Meille oli siunaantunut paljon pyyheitä ja koska oli uudempia hienoja niin päätin ommella kylpytakin niistä halvoista mitä oli opiskeluaikana tullut hamstrattua + jotain mieheni kotoaan saamiaan kun oli muuttanut omilleen ja sitten jotain ihan vaan koska sopi väreihin. Niistä tuli ihanan hassu kylpytakki ja minähän tunnetusti olen kylpytakkihengaaja. Kävi kuitenkin niin ikävästi että saumat eivät kestäneet ensimmäistä pesua ja dumppasin koko paskan kaapin perälle. Nyt kaivoin sen esiin, korjasin saumat ja tein niistä paremmat ja otin takin käyttöön.

Naama pitää aina peilikuvista blurrata kun onnistun aina näyttään niin käsittämättömän dorkalta.




Kylpytakin nappikiinnitys on tällä hetkellä kivempi kuin perinteisten takkien vyöt. Koska mahani näyttää tältä. Tässä samalla in action -kuvaa housuista, joita ilman en voisi enää elää. Pitänee ehkä ommella toisetkin. Onhan tässä vielä käyttöaikaa jäljellä.



Joo, se on poika.

Kävin tänään oikein Jumbossa, kuten kunnon vantaalaisjuntin kuuluukin, sillä kyllästyin siihen ettei lähikaupoissani ole a) Novitan Miamin uusia värejä, b) Sanna Vatasen uutta kirjaa. Lehden ostin muuten vaan.



Miamit tulee eläinsatupeittoon. Aina kun kuvittelee että nyt siinä on tarpeeksi värejä niin ei olekaan! Taas tulee liikaa toistoa. Mutta ehkä nyt pärjään peiton loppuun saakka näillä lisäväreillä.



25 kommenttia:

  1. Ihana masu :) Tässähän puskee raskauskuume kun on vielä lisäksi muutama kaverikin möhömahana.

    VastaaPoista
  2. hitto mäkin kävin jumbossa, jos olisin bongannut, olisin hihasta nykäissyt :)

    VastaaPoista
  3. Oioi, meiän pikku-ukot saa melkein samanlaiset peitot! Ihania samoja ja uusiakin kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) Kyllä kaikki pikku-ukot tällaisen peiton tarvii :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Juu, oon yrittänyt löytää siihen kaikkia tosi ihania :)

      Poista
  5. Tuo on niin ihana tuo peitto, muistan nähneeni kuvan lehdessä ja olin ihan myyty ! Hyvää viikonloppua ja vointeja !

    VastaaPoista
  6. niin ja sinulle on tunnustus minun puolellani poimittavaksi :)

    VastaaPoista
  7. Tuosta peitosta tullee aivan ihana! Pakko käydä täällä välillä aina sitä kuolailemassa. Meriheppa ja bambi ovat mun lempparit tähän asti. :) Kyllä poikasen siinä sitten kelpaa kölliä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuosta tulee tosi ihana! Ajattelin ehtiä ennen kevättä tehdä vielä toisenkin :D Bambi on mun ykkössuosikki, vois tehdä pelkästään bambeja!

      Poista
  8. Farkkuvinkki laitettakoon muistiin tulevaisuuden varalle. Kiva peitto! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki noita farkkuja saa kaupastakin jos enemmän standardikokoinen ihminen kuin minä mutta toisaalta, jos kaapista löytyy materiaalit valmiiksi niin kannattaahan se tehdä itse. On kyllä supermukavat mutta kuitenkin hyvän näköiset!

      Kiitos :)

      Poista
  9. Vitsi, tiedän poika saa kyllä tosi coolin peiton (ja äidin, kun osaa tommoisia duunailla)!
    -Tiina

    VastaaPoista
  10. Onpas vaihteeksi kunnollisia kirkkaita värejä Novitan uutuuslangoissa! Pieni mies saa uinailla mahtavan peiton alla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuossa Miamissa oli! Niin ja Isoveljestäkin oli semmonen tosi mahtava vihreä! Pitänee ostaa sitten jos keksii mitä siitä tekisi x)

      Poista
  11. Mun on varmaan pakko tehdä jossain vaiheessa kans eläinsatupeitto..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota on oikeesti tosi kiva tehdä kun aina voi alottaa uuden elukan niin ei käy tylsäksi :)

      Poista
  12. Moikka!

    Löysin blogisi muutama päivä sitten, ja olen nyt lukenut sen alusta loppuun aina kun vauvani nukkuu. Ja olen ihastunut! Sinulla on mahtava tyyli ja olet todella taitava käsistäsi. Plus huumorintajusi on mainio, olen huutonauranut useamman kerran tekstejäsi lukiessani. :D Toivottavasti jaksat päivittää blogia vauvan syntymän jälkeenkin vaikka sitten tietysti elämänrytmisi tulee muuttumaan. En saa mielestäni esim villahousuja. Pakko saada sellaiset itsellenikin! Olen vaan niin kärsimätön, että luultavasti alan vain neulomaan jotain pötkylöitä kun en jaksa etsiä mitään sopivaa ohjetta. Enkä kyllä mitään ohjeita edes osaisi lukeakan.

    Tulipas jaarittelu! Tarkoitukseni siis oli vain kertoa, että sinulla on ihana blogi. :)

    Paitsi yksi juttu mitä en ihan tajunnut. Kun en ymmärrä miksi puhut itsestäsi niin kuin olisit jotenkin kauhean isokokoinen. Mielestäni olet tosi nätti ja tavallisen kokoisen näköinen! Taidat olla aika kriittinen itsesi suhteen, vaikka toki huomaan irtonisen tyylilajisi.

    Hyvää jatkoa ja kaikkea hyvää. :)

    ps. eläinpeitto. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiitos :') Ihanaa saada tällaisia kommentteja :) Villahousut on kyllä ihan parhaat!!! Ja niin, julkaisen tietysti blogissa vain kuvia joissa näytän jossain määrin paremmalta mitä oikeesti oon. Jos housujen koko on 52 ja yläosat 48/50, ei voi väittää olevansa kovinkaan standarikokoinen ;D Mutta siis minulla ei ole mitään itsetunto-ongelmaa kokoni suhteen, olen vain realistinen!

      Ja kiitos vielä :)

      Poista
  13. niin joo.
    T: marketta

    VastaaPoista