Sivut

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Keltaisen huoneen siivous

Sisustusblogeissakin esitellään samat huoneet päivästä toiseen niin minäkin nyt ylpeilen kun sain järjesteltyä melkein loputkin romut ompelunurkkauksestani. Nyt kelpaa esitellä huomisille vieraillekin. Ainakin melkein. Minähän en ole kalustehifistelijä mitä keltaisen huoneen suhteen tulee joten kokonaisuus on koottu alunperin kaikesta olemassaolevasta. Kaikki varsinaiset hommat mihin ei tarvita saumuria tai ompelukonetta, tulee kuitenkin tehtyä lattialla.

Tuurasin pari päivää laadunvalvontalaboratoriossa ja heti dyykkasin roskiksesta tyhjät pipetinkärkirasiat :D Rakastan tota läpikuultavaa violettiä!


Järkkäilin vanhatkin lodjut ja laitoin randomit sälät piiloon.


Nyt ne SK:tkin saivat nätimmät kotelot.


Dyykkailen mielelläni myös työpaikan lasinkeräysastiaa. Tosin nuo mulle on aikoinaan erikseen tarjottu koska tietävät minun hamsteritaipumukseni. Puikkojen maljakko on Ikeasta. Olin aina ennen kusessa jos joku toi kukkia koska sitten mun piti tyhjentää tuo. Nykyään minulla on lasinen litran mittalasi maljakoksi joten kukkia vastaanotetaan ilomielin ;D Se on liian kapea puikoille. (Normaalisti tuossa erlenmeyerissa on kangassakset, nyt nuo pikkuiset koska ne oikeat olivat hukassa, löytyivät maton alta.)


Mulla on uutuutena myös tuo punainen radio johon saa iPodin kivasti piuhalla kiinni. En ole tosin kertaakaan edes kokeillut toimiiko se, mutta ajatus kuulosti aikoinaan hyvältä paikallisen Clas Ohlsonin avajaisissa. Legopäässä on mustat saumurilangat, valkoiset ovat saumurissa tällä hetkellä. Ihminen ei tarvitse saumuriin muita värejä ja nuokin vaihdetaan vain pitkällisen harkinnan jälkeen. Villalangat on Barbapapoisa, Missä Vallu -laatikossa lahoja matonkuteita (pitäisi heittää pois mutta en malta). Napit ja nauhat hyllykössä kivoissa purkeissaan.




Jep, verhot ovat liian lyhyet. Tein ne keväällä pussilakanasta joten mitä voi olettaa?


Lisäksi paskartelin laatikon olkkariin sohvapöydän alle jossa on keskeneräiset työt ettei ne ole hujan hajan. Tuolla siis tällä hetkellä eläinsatupeittoa.


Ja nyt menen sitten imuroimaan ja pyyhimään pölyt. Kuvathan kannatti tietenkin ottaa ensin ;D

20 kommenttia:

  1. Voi jukra kun on nättiä! Jos ei tuolla inspiraatio iske, niin ei missään. Sillä minun mielestä askartelu/ompelunurkkauksen ehtoja on värit, siisteys ja tavarat helposti saataville. :)

    VastaaPoista
  2. Ihan mielettömän näppärän näköisiä noi pipetinkärkirasiat. Ja muutenkin niin ihanan organisoitua!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa! Mulla on muuten 100 ml mittalasi, jossa muinoin oli bambu. Jossain on myös 500 ml lasi, mutta se on semmonen korkea ja vähän hankala siksi...

    Ois ihanaa tulla kylään, teillä on niin nättiä! :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä tuolla jos jossain kelpaa puuhastella! :)

    VastaaPoista
  5. Heikku: Mäkin tykkään tuosta hirmuisesti :) Usein silti juttuja tulee tehtyä olkkarin sohvalla, mikä on vähän outoa koska mulla on kuitenkin noin mahtava ja värikäs työtila :)

    Onneli: Joo noi rasiat on huippuja! Saas nähdä kuinka kauan järjestys pysyy yllä :D

    Asetonihuuruja: Mullakin on jossain 100 ml mittalasi, en edes muista minne sen oon änkenyt. Ja tässä tietokoneen vieressä on kynätelineenä 250 ml:n dekka, se on just paras! Ja ois kyllä kiva saada sut kylään :) Pitänee katsoa jos tässä joskus saisi aikaiseksi kutsuttua, viikonloputhan mulla on melko pitkälti tyhjiä, kukapa raskaana olevaa minnekään pyytäisi.

    Heli: Niinpä :)

    VastaaPoista
  6. Mulla on oikeesti suunnitelmissa joku kunnon reissu sinnepäin, et näkis ihmisiä! Marraskuussa olin koulutusreissulla, mut eipä siinä paljoa sitten kuitenkaan kerennyt.
    Mut mulla on sentään oikeasti kesäloma ens kesänä, silloin on pakko saada aikaan ;)

    VastaaPoista
  7. Käsittämätöntä miten joku saa kaikki ompelu ja muut askarteluromppeet noin nätisti ja pieneen tilaan! Vai onko se vaan tää hamstraus kun mikään ei tunnu mahtuvan minnekkään!

    VastaaPoista
  8. Kivan värikästä ja tosi hyvin organisoitu. Veemäisisntähän on kun jonkin projektin aikana joudut tunnin etsimään jotain mitä tarvitset! Ei taida enää olla sitä ongelmaa. :)

    VastaaPoista
  9. Asetonihuuruja: Kesällä sit viimeistään!!! :) :) :)

    Kerttu: No siis, onhan mulla sitten vielä yksi kaapillinen roinaa, paperiroinat, kankaat, keskeneräiset scheisset ja ei-niin-usein-tarvittavat sekalaiset romut ;D

    Saga Ollon: Veikkaan että mitään järjestystä ei ole enää kunhan ekan kerran alan ompeleen tän siistimisen jälkeen ;D

    VastaaPoista
  10. Oih, onpas mahtava kuri ja järjestys. Ja dekat ja erlenmeyerit ovat aina niin ihania.

    VastaaPoista
  11. Sandra: Mä oon töissä tottunut siihen että joka ikisellä tavaralla on oma paikkansa ja välillä tehdään tarkastuksia että kaikki oikeesti ovat paikoillaan. Olen aina salaa toivonut että saisin jotenkin kotiin tuotua saman orjallisuuden. Mutta eihän se kotona voi toimia :D

    VastaaPoista
  12. Eiii, heitetäänkö teillä noita roskiin?! :D Taas tuun tänne blogiin ihmettelemään, että teillä kaikki tollanen on roskaa ja meiän labrassa (yliopisto) noi on kultaaki kalliimpia (ainakin musta tuntuu siltä). Meillä noita liloja käytetään epparirasioina, sillon ku niitä sattuu vapautumaan. Mä niin haluaisin ittelleni noita kanssa. Ne on niin nättejä! :D Ja niistä näkee hyvin läpi.

    VastaaPoista
  13. Lintu: Koulussa meillä käytettiin noita uudelleen ja uudelleen mutta töissä ovat kertakäyttökamaa. Koulussa me käytettiin ne kärjetkin uudelleen ;D Mutta töissä niissä on ne suodattimet päässä ja ostetaan valmiiksi steriloituina niin tosiaan roskiin menevät rasiat. Mitäpä niillä siellä tekisikään kun ei itse autoklavoida niitä kärkiä.

    VastaaPoista
  14. Voi että! Tykkään tosta huoneesta, laatikoista, väreistä askdfk, kaikesta! :3 ja sun tyylistä ja käsitöistä! piste.

    VastaaPoista
  15. Mistä tuo iiiihana Vallu-loota on peräisin? Tahtoo!

    VastaaPoista
  16. Nanako: Hihi, kiitos :)

    Anonyymi: Edinburghista kirjakaupan alesta tyyliin 2 eurolla :D

    VastaaPoista
  17. Ollaanpa sitä tehokkaita, saispas itekin aikaan noin järjestelmällisen työhuoneen!

    VastaaPoista
  18. Emma: Pitää olla tarpeeksi pikkupurnukoita :D

    VastaaPoista
  19. Ihanan värikästä! Itsekin haluaisin käyttää rohkeasti kirkkaita värejä sisustuksessa, mutta pelkään että saisin hepulin jokapäiväisestä kirjavuudesta. Ehkä luulen vain... Voisin vaikka näin aluksi pistää niinkin ranttaliksi kuin maalata kulahtaneen tuolin keltaiseksi. :D

    Mietin, että oletko pitänyt tuosta Clas Ohlsonin radiosta? Tai siis mitä mieltä olet äänentoistosta radiokäytössä? Suriseeko? Ihastuin hieman siihen ja samanlaista tekisi mieli..... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole sillä kovin paljoa kuunnellut ja sen vähän mitä olen, niin vaan yhtä kanavaa mutta se ei ainakaan surise! :D

      Poista