Sivut

lauantai 7. tammikuuta 2012

Energiaa!!!

Hei mä jaksan tehdä asioita! Mistä nyt tuulee? Onko tämä sitä raskauden hehkua vai ohimenevä ilmiö johon vaikuttaa menneen iltavuoroviikon reilut unet ja mahtava seura töissä vai onko väsymys oikeeesti selätetty?

Ompelin patalapun Marimekon Lappuliisasta! Mä olen halunnut tuollaisia koska ne sopisivat meidän keittiöön mutta tällä hetkellä on myynnissä valmiina vain ruskeita, jotka ei todellakaan sovi ja oikeestaan oli halvempaa ostaa pikkupätkä kangasta kuin kaksi valmista patalappua. Tein toisenkin mutta siitä tuli liian pieni (insinööri saksien kanssa, tiedättehän...) ja oikeestaan jos niitä laittoi kaksi vierekkäin tuohon, tuli siitä todella häiritsevä pöllönsilmä-efekti.


Sitten järjestelin lehdet, keräsin kaikki sohvapöydän alta ja muualtakin ja laitoin uudet nimilaput (pitikin sitten vähän säätää että sai vanhat piiloon). SK:t ja Novitat ovat nyt muualla, niitä on liikaa että mahtuisivat noihin jo kerran tuunattuihin. Saaneen vielä hehkuttaa retro-dymoani, joka toimii kuin unelma ilman mitään turhia runnomisia.


Nostin "silkkihansikkain" jouluna saamani makkaravadin arvoiselleen paikalleen makkaralasin viereen.


Ja pikkuveljeltäni saamani sieni pääsi vessaan ihan vaan siksi että mätsää sisustukseen ;) Ja lampun päällä se näyttää siltä kuin siinäkin olisi valo joten cool!


Tyhjensin rinkan joulupekkasten jäljiltä joten olin todella aikaansaava!

Sitten tilasin hyvällä alennuksella fiksun takin johon toivon mukaan mahtuu isompikin vatsa (tämä tiedoksi äidille ettei tarvitse enää olla huolissaan).

Saatiin naapurilta pinnasänky hyvin edullisesti mutta en tykkää siitä että se ei ole minkään värinen. Voikohan sellaisen maalata vai kuoleeko vauva myrkkyihin heti kun se ekan kerran nuolaisee sitä, jos sen on maalannut?

Mä menen nyt siivoamaan ennen kuin into laantuu, jeij!

20 kommenttia:

  1. Ootpas ollut ahkera. =)
    Senkus maalaat vaan sen vauvansängyn. Haet vaan myrkytöntä maalia kaupasta, ne osaa kyllä auttaa siellä. Varotan vaan, että voi tulla paniikki niitten väriliuskojen kanssa kun ei osaa päättää mitä väriä sitä ottaisi.

    Nimim. Maalasin syöttötuolin

    VastaaPoista
  2. ^ samaa mieltä. Tarkista vain maalikaupassa sopivuus.

    Ja joo, keskiraskaudessa tulee energiapiikki ennenkuin kolotukset ja muut iskee viimeisellä kolmanneksella päälle :D
    Nauti siis nyt!

    VastaaPoista
  3. Just luin jostain lehdestä suosituksia lastenhuoneen sisustamiseen ja maalejakin pitäs olla turvallisia ja niihin kannattaa kiinnittää huomiota, kysymällä varppina löytyy ja jos vielä mahd. aikaisin maalaa niin ei varmasti ole mitään haittaa.

    Mä itse asiassa eka luulin et tuo sieni on semmonen joku himmeä yövalo :D

    VastaaPoista
  4. myydäänköhän suomessa niitä lady maaleja, ne pitäs olla aika turvallisia.

    mut kyllä ne siellä maalikaupassa tietää :)


    pinnasängyn maalaaminen on sitte rasittavaa puuhaa ettäs tiiät :D

    VastaaPoista
  5. Oi minkä ihanan blogin löysinkään! Olen nyt lukenut tätä tuntikausia putkeen ja saanut valtavasti inspiraatiota, kiitos! Sinulla on ihana koti, ja miten saatkin noin valtavasti aikaan, kadehdin. Onnea raskauteen. :)

    VastaaPoista
  6. Heips, ihan uusi tuttavuus. Peräänkuulutin blogini puolella lukijoitani kertomaan joitain blogeja mitkä saattaisivat kiinnostaa minua ja Mona vinkkasi tänne ja voihan elämä mikä rakkaus pakkaus olet, saat minut nauramaan ja hyvälle tuulelle :) Jess ! ja tuo pöllömekko, onko niitä aikuisten koossa ????tervetuloa vastavierailulle

    VastaaPoista
  7. Tilitalitittan: Joo, laiskat töitään luettelee ;D Mut mut, hienoa, jos sellaisia maaleja on! Voi sentään, mä niiiiiiin haluan maalata sen vaikka menisikin hermot. Väriliuskojen kanssa voi tosin tulla ongelmia.

    Mrs. Marple: Toivottavasti tämä energisyys kestäisi edes viikon niin saisi edes jotain aikaiseksi :D On tää raskaus kyllä melkosta hommaa.

    Onneli: Jeij, pitänee tosiaan löytää liike jossa sais myös palvelua. Vaikka kai ne raskaana olevaa tulee säälistä auttamaan ;D Sieni näyttää ihan yövalolta kun se on tuolla lampun päällä :D Oikeesti se on säästölipas.

    Carovarium: Joo, voin kuvitella että se on perseestä mutta toivon mukaan selviän siitä! Jos en selviä niin sitten vauva saa puoliksi maalatun sängyn, onpahan persoonallinen ainakin :D

    Anonyymi: Oi kiitos :') Ihana saada tällaisia kommentteja :)

    Mirka: Oi sentään, joku suositellut! Kiitoksia kauniista kehuista :') Ja on pöllömekko (jos tuota bannerissa olevaa tarkoitit) ihan aikuisten kokoa, ja vieläpä todella iso, mä kun oon tällainen XL-läski 8D

    VastaaPoista
  8. jään innolla odottamaan miltä sänky näyttää valmiina, tuskin kuitenkaan "vauvan vaaleanpunainen tai -sininen" ehkä retro keltanen, oranssi tai joku muu "kunnonväri"

    VastaaPoista
  9. Niina: Varmasti joku kunnon väri! Ei mitään ällöhempeetä.

    VastaaPoista
  10. rakastan tätä blogia! :C älä pliispliis tee tästä designvauvantavara-blogia sitten kun jakaannut kahtia ;)

    t-tai siis, lupaathan tehdä muitakin blogimerkintöjä kuin "ostin tänään tämmöisen hienon marimekko....... POTKUPUVUN"... <3

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: Eihän sitä koskaan tiedä millaiseksi ihminen hormonipäissään muuttuu mutta luulen että designvauvablogia tästä ei voi tulla sillä kuten tiedetään, hoitovapaa ei ole kovinkaan rahakasta kautta!

    VastaaPoista
  12. Pikkuveljesi ostanut sulle tosi makeen sienen, love it! :D Oot kyllä tosi taitava ompelija! Ja onnea munkin puolesta odotukseen!

    VastaaPoista
  13. Saga Ollon: Pikkuveljelläni on hyvä maku :D Ja kiitos kovin :)

    VastaaPoista
  14. Heip!
    Eka kertaa kommentoimassa minäkin. Blogisi on huippu! :) Ihana, että uskallat käyttää värejä.
    Mekin hiottiin ja maalattiin vanha pinnis, se oli rasittavaa. Mutta lopputulos on ihana. :)

    Tsemppiä sekä pinnasänkyprojektiin että mahan kasvatteluun!

    VastaaPoista
  15. K: Kiva että kommentoit :) Ja kiitos kovin! Saas nähdä tuleeko sitä oikeesti maalattua mutta aina voi haaveilla :)

    VastaaPoista
  16. Ajattelimpas minäkin jakaa kokemuksen syvää rintaääntäni tässä asiassa, kjehkjeh.. Pinnasängyn maalaus on oikeasti ehkä noin about maailman rasittavin homma, ja sitten jos sitä ei jaksa kunnolla hioa ennen ku maalaa (niinkuin esim minä) niin sit ku se ipana nousee pystyyn ja jyrsii reunaa aamusta iltaan (tai ehkä oikeestaan illasta aamuun) niin se hieno maali on täynnä hampaanjälkiä. ah. samoin käy myös maalatulle syöttötuolille, jos niin päätyy tekemään. ah. kannattaa siis ehkä hioa ja todella käyttää myrkytöntä tavaraa..
    Ja vaunuissa pidetään muuten harsoja niitä pikkuihmisiä suojaamaan milloin itikoilta, tuulelta, sateelta,lumelta, auringolta jne. Pyykkipojat ajaa asiansa parhaiten, eli pitää harson paikallaan.. joskin kuminauha tai hakaneulat toimii myös. Se ohut harso päästää läpi paksuja kankaita paremmin sille öttiäiselle vähän happeakin, ettei tukehdu sinne suojaansa. aika tarpeelinen kapistus siis ehkä kuitenkin.(vaikka ohut kiva retrolakan ajaa meillä asiansa yhtä lailla..) Ja onneksi niitä rumia rättejäkin voi värjätä, ommella reunoja, kuvioida jne. Ja nykyään niitä kai saa jo jostain desing-tavarana ostettuaki hienompina. Ja itse asiassa olen nähnyt jossain desing-vaunuissa hienosti paikoilleen asennettuinakin.. ;D

    Kiitos mukavasta ja inspiroivasta blogista ja lykkyä pyttyyn muksun johdosta, se on ihan hauskaa hommaa kunhan siitä alkushokista tokenee. ;)
    nimimerkillä viides ja viiminen menossa

    VastaaPoista
  17. Huomasin vasta, että luinkin näköjään ohimennen useamman kirjoituksen peräkanaan ja tuo harsohomma olikin ihan toisessa kirjoituksessa,ja näköjäään jo kovasti kommenttien satelemana. :) toistoa toistoa siis.
    Ja voimia myös tähän identiteettikriiseilyyn (kai se sitä on?), muistan hämärästi kuinka rankkaa se ajoittain on, kun koko maailma muuttuu ihan eriksi. :) se kuitenkin kuuluu asiaan, mie luulen. :)

    VastaaPoista
  18. Miumau: Olenkin jo alkanut miettiin että jaksaako sitä pinnasänkyä alkaa maalaan, ei sitä kuitenkaan loppuelämää tarvi katsella. Harsoasiaa pitää vielä jonkun aikaa sulatella, voihan se olla että tyytyväisenä itsekin kuljen pitkin kyliä sitten harson ja pyykkipoikien kanssa :D

    Ja kiitos kiitos :) :)

    VastaaPoista
  19. Hei. How cool is that potholder in the Marimekko fabric! Love it. Kiitos - all the Finnish I know :( - for leaving a comment so I could find your awesome blog.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! I love it too! :) I made them two but they looked together like eyes of an owl :D

      Poista