Sivut

tiistai 15. marraskuuta 2011

Tunnelmavalaisin

Tapahtui niinä päivinä että Terhi meni kierrätyskeskuksesta hakeen kasetteja lampunvarjostinta varten. Ensimmäisten liimailuyritysten jälkeen totesin että on parempi pysyä tukevasti maan pinnalla. Niinpä ostin ledituikkuja (koska tuohan roihahtaisi tuleen heti kun oikeata liekkiä näkisikään) ja se on oikeestaan aika hemmetin hieno ihan vaan noinkin.

Riemastuin kun löysin kivoja kasetteja (esim Take That!!!), ei tarvinnut ottaa juurikaan huonoja ja lisäksi koska liimasin nuo koteloissa, saa ne sieltä vielä soittoonkin mikäli muka en leikisti omistaisi esim Dance 2 Dancea jo cd:llä (puhumattakaan koneella olevista ysäripaskasoittolistoista) ;D
Tuo näyttää siltä että oisi jotenkin epähuomiossa liimattu kasetit vääriin kohtiin mutta kokosin sen silleen tiiliseinämeiningillä jotta se pysyisi paremmin koossa eli on täysin harkittua. Terveisin insinööri.

19 kommenttia:

 1. Tämähän toimii. Toinen insinööri alkoi jo miettimään, miten sinne saisi oikean tulen sisälle. Vuoraus lasilla ?

  VastaaPoista
 2. Emmuska: Tai jos tekisi tarpeeksi leveän ettei kuumuus ylettyisi reunoille? Mun oli tarkoitus tehdä leveämpi ja korkeampi ja tosiaan laittaan kattoon lampunvarjostimeksi mutta sen verran hataralta mun viritelmät vaikuttivat etten ehkä haluaisi itsekään seistä sen kyseisen lampun alla ;D

  VastaaPoista
 3. Mut siis olen todella positiivisesti yllättänyt noista led-tuikuista, välkkyvät kuin oikeat kynttilät tuolla sisällä :)

  VastaaPoista
 4. Onpa hauska idea! Ja kauniilta näyttää noinkin valo.

  VastaaPoista
 5. Tuo on sellainen juttu, jota täytyy hetin mitin kokeilla

  VastaaPoista
 6. No oisit vinkannut ennen kuin elokuussa heitin kasan roskiin. Joskin ne oli suurin osa jotain ite nauhotettuja (huonoja sellasia, paljon vieä jäikin) niin ois ollu vähän tylsä ja kotelotkin semmosia tummennettuja ja pyöristettyjä.

  VastaaPoista
 7. Sairaan hieno!! Oon säästelly mun vanhoja kasetteja liimailuprojektia varten, mut oon aatellu laatikkoa, joka vaikuttaa suuritöiseltä. Tuikkulyhtyhän olis mahtava!

  VastaaPoista
 8. Upea idea!! Hauskan näkönen ja kierrätyksestä plussaa :)

  VastaaPoista
 9. Hyvä idis, ostin kanssa just ledikynttilöitä kun luin jostain marttasivustolta jonkun kauheen pelottelujutun ettei sais laittaa oikeita kynttilöitä mihinkään purkkiin koska ne räjähtää ja KAIKKI KUOLEE. Joten nyt voin rauhassa vuorailla niitä pilttipurkkejani vaikka serveteillä sisältäkin eikä voi syttyä tulipaloja.

  VastaaPoista
 10. No hei hyvää päivää ! aivan huippu upea luomus !!! Ootkos keksinyt ihan ite idean vai saanu vinkin jostain ?

  VastaaPoista
 11. Tämä on jotenkin absurdi ja upea. Nerokas jopa.

  VastaaPoista
 12. Jokke: :)

  Molli: Ja livenä vielä kauniimmalta :)

  Tarja: Kokeile ihmeessä :)

  Rusinamuffinssi: Tästä tuli kyllä aika hauska :)

  Onneli: Piti tarkkaan joo katsoa että sekä kasetit että kotelot ovat läpinäkyviä, muuten tuo ei toimisi niin hyvin. Mullakin on kotikotona järjetön kasa itse nauhoitettuja, mutta ei sellaisista malta luopua koskaan :D

  AnneVee: Laatikko ois upee! Ei siitä varmaan älytön homma ois!

  Tiina: Thanks!

  Anonyymi: Kiits :)

  Inka: Mä oon pari kertaa ollut todistamassa kun tuikuista seuraa steariinipalo. Paras oli kerran kun itse varoittelin jo alkuillasta yksissä pirskeissä että noi on liian lähekkäin ja ne roihahtaa jossain vaiheessa ja sitten ei ole kellään kivaa. Tyypit vaan vähätteli mut sitten loppuillasta kun koko pöydällinen tuikkuja ROIHUSI, tyypit oli silleen että tässä kävi just niinku Terhi ennusti! Minä siihen että niinpä ja voisko joku pliiiiiis sammuttaa noi ennen kuin palaa koko kämppä :D

  Wihtori: Tää on muhinut päässä jo vuosikaudet. Siis ei tässä muodossa vaan jossain isommassa (lampun varjostin), mutta tällainen nyt sitten tuli.

  Sannika: !!! :D

  VastaaPoista
 13. Hämeenlinnassa bar Suistossa on juurikin samalla idealla toteutetut kattolamput! Oon ihastellut niitä pitkään, on ne vaan pähiät. :)

  VastaaPoista
 14. Teen niin näitä täksi jouluksi, kiitos! VHS:stahan me kasattiin pari vuotta sitten töissä pöytä, siitä tuli upea!

  VastaaPoista