Sivut

tiistai 1. marraskuuta 2011

Sen kunniaksi että saatoin tuntea jonkinasteista pirteyttä herättyäni

Kiitos Valio siitä että pahvinkeräystötsäkin on nyt designia.


Siskon koira tulee tänään kylään ja vein tärkeimmät "näitä ei saa tuhota" -asiat evakkoon keltaiseen kamariin. Lopputuloksena Barbapapa ja virkatut tuolit :D Sitten vasta tuli mieleen että pitäisiköhän kitarakin siirtää.



Ei sit muuta, mä lähden töihin.

14 kommenttia:

  1. minä bongasin aamun lehdestä nuo uudet maitopurkit ja kissa oli minunkin lemppari! :)

    VastaaPoista
  2. Wihtori: No niin on! :) SIlmäteräni ^___^

    Heikku: Mä tykkään myös siitä 1,5 litran kevytmaidosta, sääli etten pysty juomaan noita läskimaitoja kun oon niin perhanan tarkka-aistisen nirso erityisesti maidon suhteen että se pitää olla just eikä melkein sitä mitä sen kuuluukin olla. Eli rasvatonta, ilman sivumakuja. Mutta jospa silti ostais ja vaikka leipoisi siitä jotain.

    Tarja: Thänks! Ne on kyllä jotain hienoimpia juttuja mitä oon ikinä tehny. Tai ainakin melkein.

    Rusinamuffinssi: Pahvitötsä ;)

    VastaaPoista
  3. Mä näin just unta, et rikoin jonkun kaverin tollasen barbababan tapasen. En ollu siis vielä nähny tätä merkintää. Mut eli ymmärrän sun suojelufiilikset, koska se hajoaminen oli siinä unessaki hirveetä!

    VastaaPoista
  4. Peps: Eikä :D Mut se olis ihan kauheeta! Tuo pinta on just sellainen että siihen voi joku koiran kynsi jäädä kiinni ihan vahingossakin. Iteki oon monesti nojaillu sohvalla siihen ja sit tullu kauhee paniikki että eihän siihen jää tahroja hiusvahasta :D Muistan et joidenkin bileiden jälkeen se oli vähän likainen mutta ne oli toisaalta niin hauskat bileet ettei se oikeestaan haittaa. Eikä se enää näytä likaiselta, ehkä se puhdistaa itse itseään, salaa.

    VastaaPoista
  5. Hei, en ollenkaan tiiä muistatko kun olen muutaman kerran kommentoinut ja selittänyt että vielä joskus sitten minä opettelen kutomaan. NYT SE TAPAHTUI! Ja musta tuntui että mun on pakko tulla kertomaan sulle... :DDD Koska se että oon aina nähny kaikkia sun tekemiä juttuja on inspiroinu mua ihan huimastipaljon siihen että ois vaan niin siisteintä osata. Oon väkertäny jo kahdet säärystimet, yhden kaulahuivin ja nyt teen juuri yhteen kirjaan kansia. Oon hamstrannu kamalan kasan lankaa, muutaman kerän onneksi jo tosiaan kuluttanutkin, ja aaaaaa on ihan parasta vaikka käsiin sattuu ja niin. Joten KIITOS! :DD

    VastaaPoista
  6. En yhtään ihmettelis, vaikka se puhdistaiski ite itteään. Mut voisitkohan sä puhdistaa sitä jollain tökötillä, millä putsataan esim (teko)nahkasohvia?

    VastaaPoista
  7. Löysin tän sinun blogisi toissapäivänä ja oli pakko lukea kerta kaikkian kaikki merkinnät! Eli oon kahlannut koko blogin läpi tässä parin päivän aikana. Ihan mahtavia ideoita ja sain paljon inspiraatiota omiin askartelujuttuihin. Ja repeilin yksikseni kotona/yliopistolla/missä ikinä datailenkaan jutuillesi. Hauskasti kirjoitettua tavaraa! Joten kiitos, että piristit päiviäni!

    VastaaPoista
  8. Tää nyt ei liity tähän postaukseen mitenkään, mut en voinu mitenkään olla laittamatta tätä eteenpäin sinulle!

    http://ymjo.blogspot.com/2011/11/kahdeksan.html

    /Suvi

    VastaaPoista
  9. Emmesyys: Voi kuule, kyllä muistan!!! Ihana kuulla että oot oppinut! Voi että, ihanaa onnistumisen iloa! :) :) :) Ihanaaihanaaihanaa että kerroit tästä, tuli itellekin niin älyttömän hyvä mieli :) :) Jatka samaan malliin!

    Peps: Kai sen jotenkin pystyy putsaan. Itse asiassa siinä oli tahra jo valmiina kun ostettiin se, saatiin siitä hyvä alennus sen vuoksi :)

    Pirita: Jösses, koko blogin!!! Ihanaa kommentti, piristit siis sinäkin päivääni todella! :)

    Nauski: Ooh, kiitos :) Ja voi miten ihanasti sanottu tuo: "Minulla olisi näin jonkin asteisena perfektionistina norsikselta hurjan paljon opittavaa, että se ei oo maailmanloppu, jos kaikki ei nyt mee niiku siellä kuuluissa Strömsössä." Elämä helpottuu kummasti kun ei turhaan pyri täydellisyyteen, ainakaan siis vapaa-ajalla ;)

    VastaaPoista
  10. Mua harmittaa kun laktoosittomia ei oo tuunattu. Olisin jopa pari kertaa saattanutkin ostaa kalliimpaa Valiota jos ois saanut ruokapöytääm piristystä.

    VastaaPoista
  11. Onneli: Niin joo, niitä ei ole designattu. Mut toisaalta, just tuli markkinoille laktoositon "punainen maito" joten teitä on kuitenkin huomioitu :) Mutta joo, noi on kyllä tosi ihania noi design-purkit.

    VastaaPoista