Sivut

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Eikä ole edes joulu!

Kesäloma on siitä kiva että näemmä silloinkin saa lahjoja :D Ja jos ei muuten niin itekin voi ostaa ;)

Mieheni oli Suomi-roadtripillä ukkoporukalla ja ne olivat käyneet ostamassa tuliaisia. Olenihan woot tästä eleestä koska ensinnäkin, milloin miesporukka käy viikon kestävällä ryyppyreissulla ostamassa naisilleen tuliaisia? Ja miten voi oikeesti osata ostaa jotain noin ihanaa!!!

Piimäpussi oli täynnä toffeeta. Ylläri että olen syönyt ne jo aikoja sitten. Tuota pussia en malta hävittää, en sitten millään :D Lisäksi aivan supersöpöt neulepuikot! Mun mies on paras mies ikinä!





Hyvät lahjat voi olla myöskin sukuvika koska kun mieheni sisko vieraili meillä eilen miehensä kanssa, toivat he meille tällaisen setin. Ihan mun näköinen pannunalunen! Ja vihreitä muumimukeja mätsäämään meidän vihreään keittiöön. Ihania :)



Skotlannin reissussa ostin tietysti itse puoli rinkallista kaikkea mahdollista mutta tämän rouvalompakon minulle osti matkakumppani, kiitos äiti! :) Mä kuolasin tätä moneen kertaan ja eihän sitä sitten ilman sitä voinut Suomeen palata. Edellinen lompakkoni oli todellakin jo vähän liian kulunut.





Ihana tuo Ness, katsokaa vaikka kotisivut.

Joo ja sitten kun olin ihan alkulomastani ystäväni kanssa Tallinnassa, tein järkyttävän valinnan eli jätin kaikki viinat ostamatta jotta voisin jotenkin perustella itselleni sen että mun on ihan ok ostaa uusi tuoksu.



Vaikka ihan ilman viinoja ei kuitenkaan selvitty kun jotain piti ostaa ihan vaan niin valloittavan tölkin takia ;)



Viimeistä lomaviikkoa viedään, onneksi tämä kaikki uusi materia vähän helpottaa sitä tuskaa että ensi viikolla täytyy palata töihin.

Ja kohta päästään takaisin blogin varsinaiseen aihepiiriinkin, kait. Olen tehnyt koko kesän melko suuritöistä hyshys-projektia ja kun sen sain valmiiksi, aloittelin toista iso hyshyssiä. Heh :D Mutta Ravelryssä on jo se ensimmäinen nähtävillä, blogiin sitten kun niiden aika on ;)

10 kommenttia:

  1. Ihania tuliaisia! Kävin heti tsekkaamassa Nessin sivut. Voih, siel ois salekin.

    VastaaPoista
  2. Kristiina: Edinburghissa oli monta Nessin liikettä, ne olivat aivan älyttömän suloisia ja ihania. Nyt itekin jäin selaileen noita sivuja, oi että :) Mä ostin sieltä sellaisen kukkasenkin minkä voi laittaa hiuksiin tai takkiin/laukkuun.

    VastaaPoista
  3. Voi miten somat pikkupuikot :)

    VastaaPoista
  4. Ness on aivan ihana. Tilasin just siskolta tuliaisiksi uuden avaimenperän, kun vanha on rähjääntynyt 4v aikana. Harmi vaan ettei samanlaista näkynyt ainakaan nettikaupassa, semmosta kiltin kanssa käytettävää lannepussukkaa. Mulla on kans joku paita, rintaneula (todnäk samanlainen kukka kuin minkä ostit) ja oli joskus laukku, mut myin sen kun tuli niin vähän käytettyä. Ai niin ja oli hiuspantakin mutta senkin laitoin kiertoon kun ei tullut käytettyä.

    VastaaPoista
  5. Sä se osaat iloita pienistä asioista jos joku! =)
    Päivää ei piristä mikään niin paljon kun sun blogin lukeminen, hyvää läppää ja kiinnostavia juttuja ! Keep up the good work ===)

    Kurkkaathan meitsinkin blogiin: http://real-megaphone.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Ihania tuliaisia! Täällä olen käynyt aina välillä kurkkimassa, huippuja nuo neulegraffitit! Muakin vähän hirvittää, reilun viikon päästä taas töihin melkein kahden vuoden tauon jälkeen... Tuollaiset puikot täytyy kanssa ostaa, saa sitten opettaa -toivottavasti ainakin- tytölle joskus kutomista. =)

    VastaaPoista
  7. Hapsuinen: Niinpä! :)

    Onneli: Ooh, sullahan on ollut paljon Nessiä :) Mua vähän epäilyttää että tuleeko mun käytettyä sitä kukkaa mutta ehkä syksymmällä, noi villakangasjutut ei oo kauheen kesäisiä :D

    Epelia: Kiitos :') Käynpä kurkkaamassa! :)

    Heidi: Noilla puikoilla varmasti on lapsenkin kivempi neuloa kuin jollain 3 mm metallihirvityksillä :D

    VastaaPoista
  8. Hih, muistan kuolanneeni Nessissä vaikka ja mitä, mutta ostin sitten vaan pinssin tuliaisiksi. Harmittaa!

    VastaaPoista
  9. Bubble: Mäkin kuolasin vaikka mitä mutta piti monta kertaa käydä siellä ennen kuin lopulta jotain osti :D

    VastaaPoista
  10. Kaivelin mökillä pihamaata ja kaikkialta, siis oikeasti kaikkialta, löytyi muovisuikaleita, missä luki "talous". Arvasin oikein, että kyseessä on piimä- tai maitopussi, ja hain kuukkelista kuvaa kokonaisesta. Tieni vei tänne ja sain vahvistuksen kokonaisen pussin muodossa. Kiitos!

    VastaaPoista