Sivut

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Tunnelmakuvia tältä päivältä







29 kommenttia:

  1. sun kämpästäsi tulee varmasti aivan överisiisti ja makein ikinä!

    VastaaPoista
  2. Vessan seinä on mahtavan värinen!

    VastaaPoista
  3. APUA! Vessapaperirulla on väärinpäin! ;)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Toivotaan näin! :D

    Nimma: On! Ehkä tosin aavistuksen liian tumma mutta silti ihana.

    Jenni: Mä en ota kantaa KOSKAAN siihen miten päin se pitää olla mutta se on kuvauksellisempi noinpäin. Siksi käänsin sen ennen kuvaa ;)

    VastaaPoista
  5. ekana pisti silmään myös tuo rullan väärinpäisyys XD Mutta ihana seinän väri.

    aikanaa poistettii vanhassa kämpässä tapetteja niin siellä oli tuollainen keltanen ja toisessa kirkkaan vihree - tuli kiire saada uudet tapetit ennen päänsäryn iskemistä ;)

    Mutta ainaki persoonalliset tulee, enkä muuta vois norsislandiaan kuvitellakkaa tekstien perusteella

    VastaaPoista
  6. HopeaMuffinssi: Mä oikeesti mietin kuvaa ottaessani että tästä tulee saletisti sanomista mutta mun mielestä se vaan on kauniimpi noin. Käytön kannalta en koe mitään merkitystä sille kummin päin se on. Hihi, makunsa kullakin ;) Mutta olkkarista ja makuuhuoneesta tulee sentään valkoiset :D Ja yksi harmaakin huone on. Oikeastaan noi ovat ainoat kunnon väriset. Keittiöstä tulee muuten vaan pirtee :)

    VastaaPoista
  7. Oh noes, vessapaperi väärinpäin telineessä ;D

    Ihana herkku keltainen ja kaunis valaisin, teidän kodista tulee kyllä niin teidän näköinen, ihan mahtava!

    Ja voi reps olen pyöritellyt silmiä edellisten asukkaiden yrityksille peittää reikiä seinissä xD

    VastaaPoista
  8. Aivan mahtavat noi värit! Ihanaa, ku kaikki ei tee beigeä ja valkoista kämppää, vaan uskalletaan käyttää värejä muuallakin kuin sohvatyynyissä! Toivottavasti saa tulla sit kylään!

    p.s. Sanavahvistus "extra". :)

    VastaaPoista
  9. Onneli: En tajuu että mitä väliä sillä vessapaperirullan pyörimissuunnalla on :D Tuo valaisin on ihana! Harmi vaan että siitä tulee sitten sellaiset pitsivarjot seinille. Noi reikien paikkaamiset on kyllä olleet sellaisia että en ylläty enää mistään :D

    AnneVee: Joo ei beigee! Mut valkoinen on ihan kaunista, tulee sitäkin tuonne :) Ja sä oot aina tervetullut kylään! :) Mä kutsun sitten kun saadaan tavarat paikoilleen, sitten pidetään se ompelupiiri!

    VastaaPoista
  10. Tunnelmallisia huoneita! Auttoiko pikasiloite?

    VastaaPoista
  11. Emma: Auttoi joo, parempaa kamaa kuin valokynä! :D

    VastaaPoista
  12. Huiput värit!! Ja haha, vessapaperi on munkin mielestä väärinpäin :D Tuolta seinän puolelta sitä on vaikea ottaa, tai tulee liikaa kerralla. Tai jotain.

    VastaaPoista
  13. Ja hei jos teillä on Serlaa mutta ette keräile niitä orkkumerkkejä niin meille saa pistää jemmaan, puuttuu vielä joku vajaa parikymmentä ennen kuin saadaan toinen jättiorkku!

    VastaaPoista
  14. Bubble: Meilläkin kyllä yleensä on toisin päin kuin tuossa kuvassa mutta se vaan on kauniimpi tolleen :D

    Onneli: Ei ole Serlaa, mutta jos lähiaikoina ostetaan Serlaa niin otan merkit sulle talteen! :)

    VastaaPoista
  15. Ihania värejä! Tosi kiva seurata tätä teidän remppaprojektia. :)

    VastaaPoista
  16. Petra Ilona: Kiva kuulla, kun ite just mietin että jaksaakohan tyypit näitä remppapostauksia :D

    VastaaPoista
  17. Voi kun tulee just ihmisten näköinen koti! Nää on kivoja nää remonttipostaukset, an tulla vaan!


    (Niin ja meinasin kans valittaa vessapaperin pyörimissuunnasta! :D)

    VastaaPoista
  18. Oi vitsi mitä värejä! Mitä vikaa tuossa vessapaperirullassa muka on? :D En ole ikinä tajunnut tuota pyörimissuuntajuttua. Ja olen sentään horoskoopiltani neitsyt eli pitäis olla mun heiniä noi hommat ;DD

    VastaaPoista
  19. Mrs. Marple: :) :) Mieskin jo myönsi että keltaisesti tuli älyttömän hieno vaikka etukäteen oli vähän epäröinytkin.

    Inka: Mä en kans koskaan ole tajunnut että mitä väliä sillä on. Mä en kestä myöskään sitä jos joku tulee kitiseen että avaan banaanin väärästä päästä tai laitan voita väärälle puolen näkkileipää. :D

    VastaaPoista
  20. Mä oon kanssa miettinyt, että mitä väliä sillä rullan pyörimissuunnalla on...eikö tärkeintä ole kuitenkin se, että paperia on? :)

    Ja pakko kyllä sanoa, että täällä käydessä iskee remppakuume..viime vuonna muutin rempattuun kämppään ja seinät on neutri vaaleenkeltaset...MUTTA kun haluaisin olkkariin punasen seinän ja makkariin sitten jotain pastillia..Eli ei kun säästämään :)

    VastaaPoista
  21. Joo mun mielestä myös valkoinen on ihana, jos sitä osaa käyttää! Mut mun mielestä valkoinen on nimenomaan se piriste/raikasteväri ja valtaosa kämpästä ihanaa värien ilotulitusta.:)

    En malta odottaa!!

    VastaaPoista
  22. Minkä firman maali toi veskin maali on (ja saisko värikoodin kans )? Meidän olohuone kaipaa uutta väriä ja tuo vaikuttaa aika kivalta! Maltan tuskin odotta kuvia teidän valmiista asunnosta, ihanaa vastapainoa "valkoista valkoisessa" sisustuskuville :D

    VastaaPoista
  23. Siistit värit! Tää ei auta ollenkaan oman kämpän kuumeeseen... Aloin taas miettimään, millaisen kämpän itse sitten tulevaisuudessa laitan. :D

    VastaaPoista
  24. Katos vaan, Serlan sydämet taitaakin olla pienempiä kuin tuossa paperissa...

    VastaaPoista
  25. Olipas kotoisat värit =)
    Meillä on meijän makari maalattu suunnilleen samalla värillä kuin teijän vessa(ainakiin tässä koneella näyttää samalla) ja miun puuhasteluhuone on yhtä keltainen=)
    Oikein hyvä!!

    VastaaPoista
  26. ElmiHelmi: yh, vaaleankeltaiset :S Onneksi maali ei ihan tajuttomasti maksa kuitenkaan. Itse asiassa jos asut vuokralla niin joissain paikoissa vuokranantaja maksaa maalit. Riippuu tosin varmaan että minkä väriseksi vetäsee mutta meidän tässä vuokrakämpässä kun oli karseet seinät aikoinaan ja maalattiin valkoiseksi niin saatiin ilmaset maalit ja vehkeet kun vaan ite maalattiin :)

    AnneVee: Valkoinen on kiva, mutta en tiedä osaanko käyttää sitä oikein :D Mutta ymmärsin tarkoituksesi :) Meillä tulee eteisestä nyt valkoinen kun ei tähän hätään keksitty muuta mutta ajattelin että sen voi sitten myöhemmin vetästä jollain kivemmalla. Olkkarista tuli valkoinen ihan tarkoituksella. Tosin siellä on myös valkosävyistä tapettia eli ei ihan paljas valkoinen.

    Katja: Teknoksen. En nyt kyllä enää muista sitä sävyn numeroa :S

    Sisko: Oman kämpän haaveilu on ihanaa :)

    Onneli: Juu, tuo on Pirkkaa (valitettavasti, yleensä vältän ostamasta kauppojen omia merkkejä)

    Markka: On! :)

    Mepudi: Keltainen puuhasteluhuone on parhautta! Mä taas olen tylsä makkarin suhteen kun siellä kuitenkin vain nukutaan niin saa olla valkoinen, ehkä myöhemmin voi siihenkin harkita jotain mutta ei tähän hätään.

    VastaaPoista