Sivut

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Inspis? ;D

Moi, tässä muutama kuva uudesta asunnostamme. (klikkaamalla suurenevat hitusen)Ja mikä on kivempaa kuin rumien boordinauhojen repiminen? Se, että sen alta löytyy toinen yhtä ruma! :D


Mutta makuja on moneen lähtöön. Meidän maku on hieman eri. Siksi toivon mukaan voin kuukauden päästä esitellä saman kämpän vähän uudempaa ilmettä. Tosin kylppärille ei tehdä mitään, olkootkin sitten vähän överiällöromanttinen simpukkalavuaareineen.

18 kommenttia:

 1. Hah, simpukka-allas xD Onneksi saatte laittaa seinät uusiksi. Ja sen hanurin!

  VastaaPoista
 2. Putkis: Pakko tunnustaa etten silloin kun jätettiin asunnosta tarjous, ollut huomannut että allas on simpukan muotoinen! Mutta toisaalta, eipä se varmaan olisi ostopäätökseen vaikuttanut xD Ja hanuri lähtee! Se on melkein irti jo muutenkin. Millä lie Tiimarin liimapuikolla kiinnitetty karmeihin.

  VastaaPoista
 3. On kel melkosen ysäri sisustus palapeileineen, simpukka-altaineen ja boordeineen! :D Meikäläisillä tais olla just tollanen samanlainen peiliviritelmä....

  VastaaPoista
 4. uih, saadaan siis ehkä nähä ihania muodonmuutospostauksia?! olis ihana seurata kämpäm muutosta alkutilanteesta teidän näköiseksi :)
  Hyvää onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 5. Oi, boordien repiminen se vasta lystiä onkin! Satun asumaan seitsemättä kuukautta miehen kanssa, joka oli kuusi vuotta sietänyt vaaleanpunaista olohuonetta ja ällörumaa boordia, koska ei jaksanut asialle mitään tehdä. Kun minä tulin, boordit lähti. Voisiko ne vielä kieltää jollain direktiivillä?

  VastaaPoista
 6. Voi kauhia, mikä kammotus sisustus! Mutta oikeastaan just tuollainen on parasta, saa ainakin laittaa asunnon oman mielensä mukaiseksi :) Mua itseäni niin ärsyttää ne valmiiksi stailatut asunnot, mieluiten just joku tuollainen "lähes kaikki uusiksi" kohde sitten :)

  VastaaPoista
 7. Anni: On joo :D :D Noita palapeilejä oli tuossa asunnossa KOLME, kaikki erilaisia xD

  Bermudan Jenni: Juu, varmaan tulee jotain muodonmuutospostausta :) Kiitos! :)

  Kirsikka: Meillä on joku boordikarma koska tässäkin missä vielä toistaiseksi asustellaan, oli aivan järkyttävät boordiviritelmät kun muutettiin :D Mun mielestä KIVAT boordit on kivoja JOS NE ON KATONRAJASSA EIKÄ KESKELLÄ SEINÄÄ! :D

  Salka: NO ÄLÄ! 8D Harmi ettei tajuttu ottaa remonttia varten extralainaa, mutta eiköhän tuosta ihan kivaa saa pienelläkin budjetilla :) Esim keittiön kaappien vetimien vaihto tekee jo ihmeitä! Ja seinät nyt tietty menee uusiksi ja toi haitariovi menee kaatopaikalle :D

  VastaaPoista
 8. Voi elämä! Huh, miten jonkun koti on voinut olla tuollainen tällä vuosisadalla? Itse en skandinaavisesta pelkistetystä pidä, mutta silti ainoa joka ehkä melkein menisi olisi nuo keittiön kaapit...ehkä...kunnes löytäisin paremmat...

  VastaaPoista
 9. Sea: Mä aloin haaveileen valkoisista seinistä vaikka olen ennen ajatellut että sitten kun on oma asunto niin laitetaan kyllä värejä! :D Noh, saas nähdä mitä tulee.

  VastaaPoista
 10. Josses tota kylppäriä! Minulla tuli yhdessä remontissa melkein samanlainen ja oikeasti pillahdin ITKUUN kun näin sen ensimmäistä kertaa. En ollut nähnyt koskaan mitään niin kauheaa kalustetta. Ihan kuin jossain barbitalossa, kas kun se ei ole pinkki. Tai ehkä se pitääkin maalata pinkiksi ja liimata reunoihin muovikukkia. Veteää siis niin överiksi!

  VastaaPoista
 11. Jokke: Mun mielestä toi on just niin kauheen överi että ehkä just sen takia kykenen elään sen kanssa :D Enemmän mua häiritsee noi romanttiset kaakelit tuolla kylppärissä.

  VastaaPoista
 12. Tuo simpukka-allas on ihan unelma! Jos hävitätte sen joskus, otan sen mielellään vastaan :)

  VastaaPoista
 13. Voi boordi-ihanuutta ja romanttista kylppäriä...Meilläkin oli tässä kämpässä boordit vissiin joka huoneen seinillä kun tultiin. Ja ei se vielä tarpeeksi, ne oli kanssa keskellä seinää ja kaikissa huoneissa eri korkeudella! Eteisestä kun katto, niin tuli melko merisairas olo. Mutta, hei hoi, saat ainakin tehdä omannäköseks. Innolla odottelen "uusi ilme" postauksia.

  VastaaPoista
 14. Hei koittakaa kaakelimaalia sinne kylppäriin, haluun tietää toimiiko se? (tai sitten siinä oli ettei saa käyttää märkätilaan, jotain omituista siinä maalissa oli - missä yleensä on kaakeleita, no märkätilassa) Tai sitten vaan jotkut kivat överit kaakelitarrat noitten kukkahärpäkkeiden päälle, niitä on tarjolla nykyään kivoja. En kyllä tiedä missä, mutta kivoja on ihmiset seiniinsä saanut tungettua. Itselläkin ois sellanen kylppärin kaakeliboordin tuhoaminen operaationa, mutta ei ole saanut aikaiseksi kun on niin aitoa eläkeläistyyliä tyylillä. Olen sitten vetänyt koko kylppärin pehmo eläkeläisformaattiin kukkineen kaikkineen.

  Onnea projektiin. Pienellä budjetilla tulee aina parasta.

  VastaaPoista
 15. Kaisa Turtiainen: Pidetään mielessä :D

  Mama Elf: No hui, voin vain kuvitella että tulee merisairaaksi :D

  Aurinkojumala: En mä jaksa mitään kaakelimaalia, kyllä noi menettelee, eipä sitä kuitenkaan kylppäristä kovin isoa osaa elämästään tule vietettyä :D Ja silmä tottuu kuitenkin. Ja sitten kun ollaan vähän rikkaampia, voidaan harkita jonkinlaista kylppäriremppaa. Ja toi kuitenkin toimii kokonaisuutena, ruusut ja simpukka-allas ja kaikki. Tulis rodnäk rumempi jos alkais jotain peitteleen :) Ja kiitos! Odotan innolla että mitä saadaan aikaan :D

  VastaaPoista
 16. Oi miten kaunis asunto! Aivan mahdottoman ihana! Saanko muuttaa hyyryläiseksi? :D
  Olisi upeaa nähdä kuvia sitten kun olet saanut siitä "oman näköisen" >:D

  (Muutes, olisiko sinulla mitään sähköpostiosoitetta tai muuta viestintä?)

  VastaaPoista
 17. Vau! Sinä saat tuosta asunnosta takuulla aivan upean! Hiomaton timantti, siis :) Ja mitä tuohon romanttiseen kylppäriin tulee, sen voisi vetää oikein kunnolla överi-kitsi-romanttiseksi; kultaa ja kimalletta ja merenneitoja. Kristallikruunu kattoon.

  VastaaPoista
 18. Miiushka: Onpa kaunis joo :D Sähköposti on sama kuin ennenkin ja lukeehan se tuossa...

  Maria: Joo, kristallikruunu :D :D Pitää ehkä vaihtaa kaikki pyyheet ruusupyyheiksi niin mätsää kylppäriin x)

  VastaaPoista