Sivut

lauantai 5. helmikuuta 2011

Vuoden 2010 lippulaput

Viime vuonna liimailin lippuja ja lappuja kalenteriin. Rupes kuitenkin ärsyttään kun nykyään on niin pirusti niitä itse tulostettavia lippuja ja niitä on sitten tietenkin tullut heiteltyä meneen koska on niin isoja ja niiden myötä koko hommasta meni hohto. Vaadin perinteisiä lippuja kaikkialle jotta voin tyydyttää fiilistelyhimoni! Vaikka toisaalta, noistahan lähtee tekstit aika nopeesti että kyllä se itse tulostettu leffalippu paremmin säilyisi vaikka onkin hehtaarikokoinen. Ne ei vaan ole niin kivoja! Eli tästä puuttuu jonkun verran kaikenlaista (tietenkin) ja nämä eivät ole oikeassa järjestyksessä koska liimailin aina sinne mihin mahtui.

No mutta, ajattelin nyt kuitenkin tylsyyspäissäni kuvailla ne, epätarkkojahan niistä tuli mutta aivan sama. Klikkailkaa suuremmaksi jos siltä tuntuu.

7 kommenttia:

 1. Lippulaput on parhautta! Kuten myös Moleskinen kalenteri jonka itse hommasin ekaa kertaa vasta tänä vuonna. :)

  Ps. Sanavahvistus waterski. :D Kerrankin semmonen oikea sana josta saa selvää eikä mikään ingkdzo.

  VastaaPoista
 2. Mä ostin tänä vuonna puolet pienemmän Moleskinen (viikko per aukeama) koska toi päivä per sivu oli vähän liioiteltu, enhän mä sinne mitään jaksanut kirjoitella xD

  Oikeet sanat sanavahvistuksissa on kivoja :D

  VastaaPoista
 3. Meneekö lappuset liimasta tai teipistä huonoksi? Kun minullahan on KAIKKI lappuset tallella siitä lähtien, kun kävin ekaa kertaa isossa elokuvateatterissa 12-vuotiaana. Just tsekkasin, että lappuja on tommonen iso laatikollinen, voishan ne tietty liimatakin johonkin, jos ei mee huonoksi...

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Teipistä ainakin menee. Mutta siis ajattelin että monista lipuista joissa silleen kuumapainettu se teksti niin sehän häipyy kuten kuiteistakin. Mutta ite oon huomannut että teippi ainakin pilaa. Liimasta en tiedä.

  VastaaPoista
 6. Hei kiva idea. Mulla mennyt kyllä kaikki lippulappuset roskiin, mutta joka kerta roskiin heittäessäni on riipaissut, kun kuitenkin olis kiva muistaa se ja tää reissu.

  VastaaPoista
 7. Saga Ollon: Mä en pysty heittään roskiin. Sitten niitä lojuu joka puolella. Suosittelen kalenteriin liimaamista :)

  VastaaPoista