Sivut

tiistai 18. tammikuuta 2011

Ylläriboltseja sekä jakkaravaras

Siis mä en virallisesti kestä! Kolmas magic yarn ball -swappi johon osallistuin ja saan TAAS SAMALTA TYYPILTÄ, jolta ne kaksi aiempaakin. Miten paska tuuri voi olla, häh? Varsinkin kun ne ei ole mitenkään ylikivoja olleet. En ehkä viitsi yrittää enää neljättä kertaa, kuitenkin edes vähän yritän panostaa näihin omiini niin harmittaa kun itelle osuu aina sama tyyppi. Onneksi sentään itse saan aina lähettää eri ihmisille koska ärsyttää muuten varmaan sitäkin joka mulle lähettää jo kolmatta kertaa :P

No mut tässä tän kertainen aikaansaannos. Kaveri toivoi huopuvaa lankaa (ja sitähän Puro on, huopuu jo ennen kuin saa sen kerältä ulos) ja sokerittomia karkkeja (jotka ei nyt oikein näy). Koko komeus lähtee maailmalle tällä kertaa Muumipappalodjussa.Tästä tuli nätti!


Rappukäytävään oli joku dumbannut joitain viikkoja sitten hirveesti kamaa ja sitten tuo epämääräinen jakkara vaan oli ja oli siellä. Odotin monta viikkoa kunnes eilen otin sen mukaani. Toki ensin tarkistin ettei siinä näy merkkejä luteista, termiiteistä, muurahaisista, torakoista tai muista elävistä eikä myöskään näyttänyt siltä että siihen olisi läikytetty ihmis- tai eläinperäisiä eritteitä. Tosi rumahan se on (mikä lie ala-asteikäisen kyhäämä) mutta mä ajattelinkin vähän tuunata ;) Jos saan joskus aikaiseksi.Sori Anne, mut kopioin tähän mitä kommentoit kun kerroin pöllineeni rappukäytävässä lojuneen jakkaran.

"Iltalehti: Suosittu bloggari varasti naapurin jakkaran / Iltasanomat: Jakkaravaras puolustautuu - halusin vain adoptoida sen / Seiska: Varastettu jakkara avautuu - Terhiltä sain lämpöä / Alibi: Jakkaravarkaan salattu blogihistoria"

---

Vähän hajotti kun Flickrissä nimeän joitain kuvia englanniksi ja kysyin mieheltäni että onhan stool jakkara niin hän (eli kävelevä sanakirja) kertoi sen tarkoittavan myös ulostetta :O Joo, found stool, perhana.

12 kommenttia:

 1. No onpa hän erikoinen jakkara. Mutta valtavasti omaa potentiaalia, tuosthan saisi vaikka mitä tehtyä, jepjep.

  VastaaPoista
 2. Askarteluapina: Ajattelin laittaa siihen tyynyn päälle ja virkata koko komeus peittoon. Samaan tyyliin kuin ne aiemmat virkkaamani istuimet mutta tohon tulisi se tyyny väliin.

  VastaaPoista
 3. Musta tota stoolia käytetään vaan lähinnä häveliäisyyssyistä, niinku esim. stool sample on ulostenäyte (tuolinäyte? :D). Mutku eihän sitä nyt voi suoraan sanoo että shit sample tms. :P Oon nimittäin isäni kaa joskus tuosta hämmentyneenä vääntäny asiaa.

  Mut enpä oo satavarma tästäkään, tällaisen selityksen vaan aikoinaan sain. :D

  VastaaPoista
 4. Willow: Joo siis joku lääketieteellinen termi se on mutta silti :D

  VastaaPoista
 5. Joo. Tuli vaan joskus mitta täyteen Remediumilla, ku kirjasin jenkkilääkäreiden tuloksia jostain rokotetutkimuksesta ja aina siel oli stool sampleja. :D

  VastaaPoista
 6. Willow: eli tuttavallisemmin paskanäytteitä ^___^

  VastaaPoista
 7. Tuo löytämäsi pikku jakkara näyttää jaloista ja muotoilusta päätellen 1950- tai 1960-luvun rahilta, josta joku on joskus ratkonut pehmusteet ja verhoilun pois. Muotoilu näyttää hyvältä ja ergonomiselta.

  Siitä tulee varmaan vielä kiva!

  VastaaPoista
 8. Vimps: Noi jalat on kyllä symppikset! Todnäk tuo on juurikin tuollainen mainitsemasi rahi. Rahiksi sitä itsekin ajattelin tuosta tuunailla. Ja joo, tosta on varmaan tosiaan päällysteet revitty pois, ei kai kukaan tuollaisenaan sitä ole pystynyt katseleen :D

  VastaaPoista
 9. Moi!
  Lueskelin sun blogia ja alko kiinnostaa toi magic yarn ball -swap, mistä siihen pääsee osallistumaan? Ja ootko hankkinu jonku erillisen postilokeron noita varten vai ootko antanu vaan oman kotiosottees? Mäki haluun ylläripalloja postiin :D

  VastaaPoista
 10. Emppi: Nämä magic yarn ball -vaihdot ovat swap-botin kautta. Se on sivusto jossa on vaihtoja kaikesta maan ja taivaan väliltä. Rekisteröitymällä pääsee osallistumaan. En ole hommannut postilokeroa, ihan omaa osoitettani käytän. Osoitteet näkyy vain niille henkilöille jotka on arvottu kyseiselle henkilölle jotain lähettään ja useimmiten ne ovat USAsta. Vaihtoja saattaa olla muuallakin mutta swap-bot on tosiaan se jonka kautta minä olen osallistunut.

  www.swap-bot.com

  VastaaPoista