Sivut

maanantai 10. tammikuuta 2011

Unohdin lesoilla mun joululahjoilla!!!!

Tuli paskasta laadusta (edellinen postaus) mieleen parempi laatu ja esittelen ylpeänä muutaman joululahjan mitä sain perheeltäni :)

Äidiltä ja isältä sain Marimekon iloisen takin ^____^ Ja superiloista on se että se on kokoa 42 vaikka en ikinä mahtuisi normaalisti kokoon 42. Tuokin oli vähän tilavahko mutta kokoon 40 ei mahtuneet mun hartiat :D Oli hieno tunne sovituskopissa kun joutu uudelleen ja uudelleen hakeen pienempää kokoa tilalle xD Toi on niiiiiin ihana! Olen pitkään halunnut tuollaisen vaikka en mikään kerhotäti olekaan, nyt sain!


Äipältä ja iskältä tuli myös kauan himoitsemani Muumikannu :]


Mieheltäni sain Marimekon "sukat makkaralla" -lasin joka on eniten mun näköinen ikinä. Kyllä mun mies vaan osaa! (oikeesti ostin sen itse, paketoin, ja pyysin ukolta rahat). En juo enää muista laseista, heh :D

Sain mieheltä myös uuden USB hubin, vanha on ollut paskana jo pitkän aikaa eikä se ilmeisesti jaksanut enää kuunnella kun päivittäin kiroan kuinka joudun nyppiin johtoja irti ja laittaan takas pitkin päivää jotta kone tajuaisi että mulla jotain johtoja ylipäätään on kiinni. Itsehän olen sekä laiska että pihi mitä teknisiin laitteisiin tulee.

Siskolta (toiselta, sillä toiselta sain sen magic yarn ballin jonka jo esittelinkin) sain kaikkea kivaa pientä, esimerkiksi nämä superihanat Oulu-läpykät! :)


Veljeltäni sain mm. SILMUKKAMERKKEJÄ! Pistäkää paremmaksi, kenen veli osaa ostaa silmukkamerkkejä? No mun! :D Niistä ei nyt ole kuvaa tosin.

13 kommenttia:

  1. Ei hitto, ei mun joululahjat olleetkaan niin siistejä ku näihin vertaa!

    (Ja lahjoilla tarkoitan oikeestaan lasten lahjoja, koska en mä ite saannut konvehtien lisäksi ku palasaippuan ja pesusienen :'D)

    VastaaPoista
  2. Muahha, mä ostin itse sormuksen ja kerroin sit kotona et se on mieheltä mulle ja ruinasin rahat ;D Osti se toisen lahjan itsekin ja ihanan ostikin, mut arvasin ettei se ikuna osaisi sitä sormusta ostaa kun en koruista tykkää mut se puuttui mun Vanamo-juhlakorusetistä ja tottakai se piti hankkia kun vielä sai vuoden loppuun 15% hlökunta-alea ;D Puhuttiin tänään joululahjoista tunneilla ja kutoset kysy sit multa mitä mä sain ja kerroin että sormuksen, jonka itse ostin ja pyysin mieheltä rahat :D Niillä oli hauskaa.

    VastaaPoista
  3. Ihania lahjoja! Ja ihan mahtava veli sulla! :D

    VastaaPoista
  4. Taskukateus! Mun iloisessatakissa ei oo noita värejä! Höh. Ja noista kokomerkinnöistä, itselläni takki on kokoa 36 ja siihen mentiin numerosta 40 alaspäin aina uutta sovittamalla ja ihmettelemällä että vieläkikö tämä on liian iso... :D Kiitti Vuokko tästä!

    VastaaPoista
  5. Haa, sinä voit esittää nyt milloin vain kulttuuritätiä, kun sulla on toi univormu.

    VastaaPoista
  6. Hih niin ja mullakin on iloinen takki, kokoa 160 cm :D Sillä voi saada hyviä etuuksia kuten henkilökunta-alennusta jossain museoissa. Ainakin Emmassa oli työntekijöillä sellaiset ja vasta jälkikäteen hokasin miksi museokaupan myyjä puhui jotenkin niin tuttavallisest ja kuitilla oli se joku 20 % ale tms. :D

    VastaaPoista
  7. Hei samis!
    Onko toi sunkin Ilonen takki ruskea? Mulla on semmoinen ja ihan sama homma: ravasin monta kertaa hakemassa aina vaan pienempää kokoa ja se oli mukavaa :) En muista, mitä kokoa omani on mutta joka tapauksessa semmoista kokoa jota en oo varmaan 20 vuoteen käyttänyt :D

    VastaaPoista
  8. Itehän oon huokaillu niitten jalattomien sukat makkaralla -lasien perään ja äiti oli sitten huokaukset kuullu. Ainoo ongelma vaan on, että en ikinä raaski niitä laseja käyttää. :(

    Ja toi takki on superhieno!

    VastaaPoista
  9. Mie kirjotan aina miehelle hyvin tarkan lahjalistan, että se osaa hankkia hyvä lahjoja :D Paitsi et tänä vuonna se jostain syystä osti miulle Herrasmiesliiga -DVDboxin vaikka pyysin täydellisiä naisia??? Kenelleköhän se lahja oli oikein tarkotettu, kun se ite sitä kattoo kaikki illat...

    VastaaPoista
  10. Ihana takki...nyt vaan ottamaan edut vastaan sitä käyttäen. Olen yrittänyt saada itse tuota takkiin käytettyä Nadja kangasta tehdäkseni oman versioni takista, mutta vaikeeta on. Ehkä täytyy ostaa se takki kuitenkin, tai siis "pyytää mieheltä lahjaksi" ; )

    VastaaPoista
  11. Anna: Mä sain tosi kivoja lahjoja kyllä :) Mutta esim ton takinhan mä tiesin saavani koska olin mukana kun se ostettiin xD Ja lasin valkkasin ite, heh.

    Onneli: Hyvä se on oppia jo lapsena että niinkin voi tehdä :D

    Tiinanen: Niin on!!! Propsit siitä että oli käynyt oikein lankakaupassa :D

    Mira: Taskukateus :D Mä en edes tajunnut katsoa että millaiset taskut osui. On kyllä mahtavaa että edes joskus saa oikeesti reilusti pienempää kokoa ostaa kuin normaalisti x)

    Jokke: Niin voin! Ja on taatusti katu-uskottava xD

    Onneli: Mulla tosiaan otti hartioista kiinni sitten siihen kokoa pienempää, muuten olisi ollut vielä hyvä (niin että tissitkin mahtui sisäpuolelle). Mutta että lasten koko! Nehän oisi halvempiakin :D Haha, paha toi museo! 8D

    Aija: On joo ruskea. Se on Marimekon tehtaanmyymälästä, en ole nähnyt muualla ruskeita tosin en kyllä kauheesti ollut etsinytkään. Ihan hassut kyllä nuo kokoluokitukset. Kun mulla on Marimekon trikoopaitoja niin ne on about kuitenkin samaa kokoa kuin muutkin vaatteeni.

    Nauski: Ne jalattomatkin on ihania, tuo vaan vei voiton kaikista! Onhan se tietysti niin ihana ettei raaskisi käyttää mutta mitäpä sitä kaappiin piilottamaan, käyttöön vaan!

    Emma: Mun mies yleensä kysyy mitä haluan, nyt sitten toin valmiiksi ton lasin ettei sen tarvi lähteä varta vasten Marimekolle. Haha, Herrasmiesliiga xD

    Mama Elf: Miehiltä on hyvä pyytää :D Mulle tuli nyt taskumania, haluun tehdä paidan jossa on paljon pikkutaskuja!

    VastaaPoista
  12. Iih, saanko pölliä tuon makkaralasin ja tarhatätitakin?

    Minä olen muuten kattidya LiveJournalista, päätin stalkata sinnuu täälläkin =D

    VastaaPoista
  13. Miiushka: No et todellakaan saa pölliä, ne on mun! :P

    VastaaPoista