Sivut

torstai 20. tammikuuta 2011

Trikooriekale

(Nyt kun nämä alkaa oleen jo varmaan out.)

Tämän t-paidan tuunasin joskus opiskeluaikoina, se oli kiva haalareiden kanssa. Noh, mähän en enää opiskele enkä oikein näe itseäni tuo paita päällä koska en edes käy kuin tyyliin töissä ja baaripukeutuminenkin on saanut uusia ulottuvuuksia sitten opiskelijahaalareiden ja lisäksi painatuskin oli jo alkanut lohkeileen joten ei sitä kirpparillekaan viitsi laittaa. Yksi vaihtoehto olisi tietysti ollut tuunata jotain siihen päälle (heh, muut ottaa peitetatuointeja ja meikä peittelis vanhoja t-paitatekstejä) mutta tällä kertaa sai sakset laulaa.Tällanen riekaleröykkiö siitä sitten tuli.

Muokkasin tämän tällaiseksi jotta erottuisi edes jotain muuta kuin musta möykky.


Hankala sitä siis kuvatakaan kun se nyt vaan on musta kasa.


Paitsi että sitä voi dramaattisesti venytellä.


Olen tässä niin leuhkan näköinen että oli pakko laittaa tämäkin.


Miten hassuilta korvanlehdet näyttääkään tällaisessa kuvakulmassa :D :D


Det var det. Kivahan se on, mutta ei se tarkoita sitä että sitä tulisi käytettyä. Noh, ainakin sain yhden turhan merkinnän blogiini. Sääli ettei mulle makseta tästä.

7 kommenttia:

 1. Ai niin, mun on sieltä kesän miitistä asti pitäny riekaloida joku t-paita, ku Soilella oli sellanen kaulurihässäkkä, mut oon tyystin unohtanu! Ehkä mä nyt muistan tän asian taas pari tuntia ja sit unohdan.

  VastaaPoista
 2. AnneVee: Se Soilen riekalejuttu oli muuten ihan sikahieno!!! Hitto, miks mä tein tollasen kun olisin voinut tehdä sellasen! :O

  VastaaPoista
 3. Hei kuule - lisätuunausvinkki: Ota tosi isoja helmiä ja ripusta niitä sinne tänne roikkumaan. On ollut minun to do-listalla siitä asti kun näin gina tricotissa kaulakorun, jossa oli trikoosuikaleissa roikkumassa isoja helmiä, ja hinta oli 16 euroa. Salli mun nauraa, melkein ostin :D

  VastaaPoista
 4. Niina: VOU! Hyvä idea! Tosin tuohon ei enää saa helmiä pujoteltua kun on takaa kiinni mutta matskua on tietysti että tekisi toisenkin, johon lisäisi helmiä :) Siis 16 euroo!!! :O :O :O

  VastaaPoista
 5. No joo-o, sano muuta :D Ko. kauppa on kyllä muutenkin korujen suhteen NIIN ylihinnoiteltu, mutta inspiraatiota sieltä voi ettiä jos ei muuta :)

  Mutta siis pujottamisen sijaan tarkoitin että kiinnittää helmiä roikkumaan suikaleesta korutapissa :) Sellainen versio siellä oli, vaaleaa kangasta ja helmäishelmiä, oli kivan näköinen :)

  VastaaPoista
 6. Sinulle on tunnustus blogissani! :-)

  VastaaPoista
 7. Niina: Aa ne oli roikkumassa! No sitten :D Tosin itse ehdin jo kehitteleen mielikuvan pujotetuista helmistä, sellanen olis hieno kans x)

  Tintin: Voi kiitos! :')

  VastaaPoista