Sivut

maanantai 10. tammikuuta 2011

Norsis muotibloggaa

Monki.

Tuo rättikauppa, jonka Suomeen rantautumista kaikki odottivat muna pystyssä ja jonottivat avajaispäivänä korttelin ympäri. Olen itse ostanut Monkista kaksi riepua ja kahdet kengät. Katsokaas.

Kesällä ostin pinkit maailman IHANIMMAT kengät. Hyvässä alennuksessa, maksoivat muistaakseni 15 e.
Käytin niitä taukoamatta kaksi viikkoa. Siis KAKSI VIIKKOA jonka jälkeen ne näytti tältä:


Jep, kantapääosa irtosi.


Samalla kertaa ostin myös mustat kiilakorkokengät, olivat myös hyvässä halvennuksessa, alle 20 e. Tämä on ainoa kuva koska olen erinäisistä syistä uskaltanut käyttää näitä vain kolme kertaa


Koska jo sen KOLMANNEN käyttökerran jälkeen ne näyttivät tältä:


Ostin eilen Monkin alesta viidellä eurolla tämän paidan koska siinä oli niin kivat reiät hihoissa. Tässä työlook eli meikki ei sallittu, silmäpussit senkin edestä. Tussitahra sormessa sisältyy työsuhde-etuihin.


Ja kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen kainalo näytti tältä. Kuva suurenee klikkaamalla jos ette näe kuin mahdollisia hikitahroja mutta pointtini on se etten halua että paita nyppääntyy yhdessä päivässä noin! Varmaan repeää koko paska pesukoneessa.


No, yksi on sentään ylittänyt odotukset. Tämä raitakummajainen (ostin kokoa XS koska halusin siitä boleron enkä lörppäjäistä kuten oli sen tarkoitus) joka on ollut hyvin ahkerassa käytössä jo 4,5 kuukautta. Harmi että paras kuva siitä sattuu olemaan "vuoden turistikuva" Oslosta jonka sensuroin pois jopa Facebookista mutta sitten näemmä julkaisen kuitenkin blogissa, hohhoo.


Eikä siitä tullut kuin vuoden nukkapallero -voittaja 2010! Mutta en usko että mikään muukaan halparätti kestäisi sen sitkeämmin, joten tämän annan anteeksi. Kun sille näyttää vähän nukkaleikkuria niin se on taas ihan käypä. Mutta nuo kolme ensimmäistä eivät ole yhtä helposti anteeksiannettavissa.


En ymmärrä kuka ostaa Monkista täysihintaisena mitään, itse olen onneksi ostanut kaiken vähintään 50 % aleista. Ihania riepujahan siellä tosin on mutta matonkudetta saa varmaan valmiiksi leikattunakin halvemmalla.

3 kommenttia:

 1. Mä oon ostanut Monkista yhdet legginsit halvennuksesta, tosin ostin liian ison koon ja ja tuolla ne vaan odottaa, että joku jaksaisi kaventaa..

  Mutta kyllä kalliit ja laadukaatkin vaatteet nyppääntyy, ainakin jos on satapros luonnonkuitua (villaa) eikä yhtään mitään muuta mukana, joka pitäis ne kuosissaan paremmin.

  VastaaPoista
 2. Haluaisin vain lähettää Pepsille terveisiä tätä kautta tuon toiseksi viimeisen kuvan tunnelmissa.

  VastaaPoista
 3. Bubble: Niinhän ne nyppääntyy, siksi suosinkin keinokuituja ;D

  VastaaPoista