Sivut

tiistai 25. tammikuuta 2011

Läskipaita

Kun nyt kerran ompeluvermeet on esillä niin ommellaan! Tässä toinen paita vanhoista paidoista. Yläosan harmaa paita oli ihan sikalyhyt, ei sitä voinut käyttää missään. Ruskeasta Zaran paidasta (etuosan kuva) repesi saumat ekassa pesussa. Ninpä saksin siitä vaan kuvan. Petroolin värisestä paidasta oli painatus kulunut niin kauheeksi ettei sitä enää viitsinyt käyttää.

Ihan kiva tuli mutta ei se kyllä mahdu päälle! 8D No mut, kolmesta huonosta paidasta sai yhden huonon. Se tarkoittaa sitä että vaatekaapissa on kuitenkin taas tilaa kahdelle paidalle. Ja yksi paita siirtyy osastolle "kiva mutta liian pieni".



Piti se kuitenkin pingottaa päälle jos siitä sais kuvan sillä tiukan ja ihan vitusti liian tiukan raja on kuitenkin häilyvä. Mutta ei tätä voi näillä läskeillä käyttää. Kun otin nämä kuvat, sain kummasti inspistä lähteä jumppaan vaikka vähän olisi laiskottanut. SILLÄ NÄKISITTEPÄ SEN KUVAN MISSÄ OIKEASTI HENGITIN! Hyi helv.



Aloin myös neuloon villapaitaa, ensimmäistä eläissäni. Kun olin saanut siitä 7 cm korkean, tajusin että olen neulonut sen siten että helma kiertää (pyörönä siis neuloin). No siis, tiedättehän, se mistä amerikkalaisissa neuleohjeissa aina varoitetaan ja aina olen naureskellut että kuka oikeesti on niin dorka että yhdistäisi silmukat killiin mutta minäpä olen, juurikin minä! Ehkä teen sitten vaan niitä neulegraffiteja.

(Tuosta t-paidasta sen verran että toki sitä voi suurentaa mutta en nyt tähän hätään jaksa)

7 kommenttia:

  1. Mut eiks hengittämättä oleminen kehitä pallealihasta(ei voi tietää), eli voihan senkin laskea kuntoiluksi :DD
    Kivat hihat tossa paidassa!

    VastaaPoista
  2. SViU: TOTTA! :D :D Ja juu, hihat on ihanat :)

    VastaaPoista
  3. Olen Hupsistarallaan salastalkkeri ja tahdoin vain kertoa että oot aika ihana. :)

    Vilma

    VastaaPoista
  4. Ihanaa kierrätysviisautta tuo kolmesta huonosta paidasta yksi huono! Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Mirkku: Yksi huono on huomattavasti vähemmän kuin kolme huonoa xD Kiitos! :)

    VastaaPoista