Sivut

tiistai 2. maaliskuuta 2010

Heipä hei

Tekasinpa sitten fingerstaches-jutun (ohje täältä) millä ei tee mitään mutta olipahan kiva. Päätyy ehkä neulegraffitiksi :D


Lisäksi aloin tekeen niitä raitapolvisukkia, KÄRJESTÄ aloittaen (mitä, Norsis hifistelee, mistä nyt oikein tuulee?) mutta jotenkin arveluttaa kun noista näyttäisi tulevan aika tunkkainen väriyhdistelmä. Lanka on ohutta ja puikot ohuet (ja bambua, aaaargh!) mutta ehkä ristin tämän jo etukäteen ikuisuusprojektiksi. Noi värit on nyt se eniten arveluttava juttu, ääh.


Ja koska tuossa viiksikuvassa olen yhtä hehkeä kuin aina tälleen arkena kun työvaatepanostukseni on tasoa abihuppari 2002. (ei kuvassa), niin julkaisen muutaman villahousuherutuskuvan joita räpsin ennen kuin lähdin Tallinnaan mm. Salkan kanssa viime lauantaina (melkein kuin blogiristeily siis, näkisittepä meidän goodiebagit!!!! heh...). Reissun kuvasaldo on nolla, koska unohdin kamerani akun kotiin. Ja ihan kuin tänne muutenkaan laittaisin koska tämä on käsityöblogi.





Villahousut olivat laivalla jalassani, jopa diskoteekissä!




Ja vaikka maha on iso näissä kuvissa niin olisittepa nähneet sen laiva-aamiaisen jälkeen!!! LIEVÄHKÖ turvotus!

12 kommenttia:

  1. Mää en kestä!! Kävin tsekkailee näitä teijän villapöksyjä ja nyt on AIVAN PAKKO alkaa tehdä omia!! :)

    Ootko tehnyt monesta osasta noi pökät?

    VastaaPoista
  2. Hepa-neiti: Ihanaa, villahousuvillitys leviää! :) Nää on niin sikamakeita! Neljästä osasta ne on tehty, kuin jos ompelisikin housut. On siis etu- ja takakappaleet molemmista lahkeista.

    VastaaPoista
  3. Oli kyllä hauskaa :D! Ja hei, mä olen saanut jo aloitettua mun oman iisakin kirkon tekemisen, täytyy kyllä ens kerralla etsiä se tukku jostain käsiin!

    VastaaPoista
  4. Salka: Hei, siistiä! Ja ehdottomasti sinne tukkuun, siellä oli vaikka mitä ompelujuttujakin :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia. Musta tuntuu että mä en saa niitä omia villahousuja täksi talveksi enää...

    VastaaPoista
  6. Hahaa, riemastuttavia viiksiä! :D

    Kiitos ohjelinkistä, tuli hyvinkin tarpeeseen, nyt voi tehdä tuleviin viiksibileisiin useita erilaisia. Ja sitten ehkä improvisaatioletittää vielä yhet sellaset piiitkät Fu Manchu -viiksipötkelöt...

    VastaaPoista
  7. aaaa sa olet jotenkin alyttoman ihanan ja suloisen tuommoisen nakoinen, oi<3 ja tykkaanpaljon villahousuista ja noistakaikista, mun mielesta sukkien varit on ihan jeeskylla. mun mummu koitti opettaa mua kutomaan mutta aaaa 8DD siita tuli vahan kyseenalaista jalkea, en vaan oo KOSKAAN tehnyt kasitoita, en oppinu ees virkkaamaan koukulla suoraa joo kuitenkin, nyt olin rohkee ja otin koulussa kasityot vuodeksi, ja in english, mutta ei siella tehda villasukkia, hyva jos naa ees tietaa mitka on villasukat. joskus ma viela opettelen! siihen saakka kadehdin kaikkia jotka osaa ja teetan sukkani mummulla<3

    tanaan aamummalla mulla oli kuvistunti ja mun aiheenani on board games ja kun naista kukaan ei tieda afrikan tahtea niin tokihan se on palanen niita peleja joita kasittelen jajaja googletin vahan kuvii kun taalla ei oo afrikantahtee niin en voinut itse ottaa ja sitten tuli sun blogi vastaan kun ne rosvoafrikantahtikorvikset! tuntuipa hassulle.

    tasta tuli vahan hopohopokommentti, mutta aaaa oikeesti halusin sanoa eniten etta sun blogisi tuohyvaamielta ja olet ihanannakoinen oi!

    VastaaPoista
  8. Peps: Mä ajattelin käyttää noita kesälläkin :D Tai saas nyt nähdä :D

    Kyyhylly: Viiksibileissä nuo toimisi mainiosti kyllä!

    Emme-Syys Puidenmukaan: Vou, ihana kommentti :) Kiitos! :) Ja villasukat on oikeastaan melko helppo tehdä kuitenkin, kyllä sä opit! Ja voih, ne Afrikan tähden rosvo-korvikset on niin sikaihanat! Ne on ehkä eniten käyttämäni korvakorut! Ja kiitos vielä, sun kommentista tuli mielettömän hyvä mieli :)

    VastaaPoista
  9. Noista sukista tulee mieleen ne värilliset Turkinpippurit, mitkä on vaaleansinisessä pussissa. Ihan samanväriset :D

    VastaaPoista
  10. No joo, noi ois kyllä ihan hyvät kesälläkin. Festarihousut!

    VastaaPoista
  11. Peps: Kesällä ainakin tarkenee paremmin käyttää koska noi ei tosiaan lämmitä kuin persettä :D Festareilla toimisi varmasti tosi hyvin!

    VastaaPoista