Sivut

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Stash

Sain ommeltua villahousujen saumat ja IHANAA, ne oikeesti istuu tosi hyvin! Perse mahtuu, eteen ei jää ainakaan pahaa munapussia jne. Mahtavaa! Nyt sitten enää pitää viilata vähän yksityiskohtia ja sellaista. Ja on siellä vielä jokunen lankakin päättelemättä. En kuvannut niitä nyt koska ei juurikaan eroa eiliseen kuvan perusteella olisi ja tahdon säästää että kuvaan sitten kun ne on lopullisesti valmiit!

Ja koska villahousut alkaa oleen kunnossa, piti tietenkin täydentää lankavarastoa.

Novitan parjattua Flip Flop -muovilankaa johon tosineulojat ei koskisi pitkällä kepilläkään mutta mäpä kosken sillä en ole tosineuloja ja mun mielestä paksu keinokuitulanka on just jees (sitäpaitsi villa kutittaa ja nukkaantuu ja venyy ja vanuu). Aion virkata noista jonkinlaisen topin, saas nähdä kuinka käy :D Lisäksi haaveilen kukkapurkkien päällystämisestä raitaneuleella, siihenkin sopisi muovilanka hyvin. Pitäisi vaan olla useita värejä ja lähimarketista oli tietenkin jo kaikki kevään uutuuslangat loppu. Flip flopistakaan oli enää kolmea väriä jäljellä vaikka viime viikolla oli vielä koko sarja. Onneksi halusinkin nimenomaan vihreän ja mustan sillä ne muut on liian pastellisia mun makuun. Värit pitää olla joko kirkkaita tai tunkkaisia mutta ei pastellisävyisiä!

Mutta siis näistä kesätoppi, jeij! (vaikkakin paksu mut kamoon, tein just villahousutkin!) Toivon mukaan oisi nopea tehdä kun on niin paksu lankakin.


Ja sitten käytin synttärilahjakorttini Fiinaneuleeseen ja ostin lankaa jota ehkä tosineulojatkin voisivat käyttää. Näistä raidalliset ylipolvensukat. Puikkokokosuositus 2-3 joten ehkä ne on valmiit sitten ensi vuosikymmenellä. Sikäli että koskaan uskallan edes aloittaa ettei vaan mene pilalle hyvä lanka :D


7 kommenttia:

 1. "Perse mahtuu, eteen ei jää ainakaan pahaa munapussia"
  Kiitos tästä. On ihanaa tulla tänne repeämään. :D Hienot villahousut oot kyl tehny, aivan mahtavat! Ja minuaki kiehtoo sairaalla tavalla tuo flip flop, liittyy varmaan mun kohdalla siihen, että oon tällanen yli-innokas kierrättäjäituhippi.

  VastaaPoista
 2. Hahaa, sun tekstit on parhaita!

  VastaaPoista
 3. Hillanen: Ole hyvä :D Mua jotenkin kiehtoo aina semmoset mitä toiset dissaa (oon lukenut liikaa Ravelryn keskustelua Novitan uutuuksista tai lähinnä ennakkoluuloista niitä kohtaan), oon kait vaan niin vastarannan kiiski :D

  Peps: Kiitti :D

  VastaaPoista
 4. Hahaa, sorruit sitten kans flip floppiin.:D Tota Regiaa on kans pitänyt ostaa, mutta jäänyt aina kauppaan kun tuntui jotenkin niin kalliilta..

  VastaaPoista
 5. Faline: Joo, pitäähän piruuttaan sitä kokeilla jos vaikka ois hyvääkin :D Joo, olihan toi Regia melko hintavaa mutta kun oli se lahjakortti niin aattelin että ostan sillä jotain hienompaa ku yleensä :) Peruslankoja kun saa marketistakin. Mulla on vielä Lankamaailma Nordiaan lahjakortti että saas nähdä mitä sieltä löytyy sitten :)

  VastaaPoista
 6. Tuo Regia kyllä mietitytti kun viimeksi Tapion lattiaa tallailin. Mutta ehkä ensi kerralla..

  VastaaPoista
 7. Mrs. Marple: Mua jänskättää kauheesti että millasta tota on neuloa, kun en ole oikein tuollaisia kokeillut.

  VastaaPoista