Sivut

keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Hihhei, tällaista täällä

Voi vitsit, posti toi taas mukavan yllätyksen. Ostoslistoja!!! (Eri henkilöltä kuin se ensimmäinen satsi).Mun pitää nyt oikeesti joku päivä paneutua ja kuvata noi kaikki tänne, ne on niin hauskoja :D Noissa on aika isokokoisiakin, pitää ehkä hommata isompi vihko lahjoitetuille ja sinnitellä siihen pieneen niitä itse bongailtuja.

Jotenkin tuntuu että aika riitä taas mihinkään.

Tässä muutama esimerkki siitä mitä on kesken.


Kiva muuten että tossa piip kalliissa kankaassa oli pienehkö reikä keskellä. Kai sitä voisi lähteä valittaan ja vaatia rahat takaisin mutta minä näppäränä tyttönä leikkelin VAHINGOSSA siten että se meni muotolaskokseen, hehee :DTAAS liian pieni pipo, tämä menee kyllä purkuun, aaargh!

Mutta mutta, pää niin täynnä ideoita! :) Ei kai tässä mitään tehtyä saakaan kun vaan netissä istuu!

6 kommenttia:

 1. Taitava vahinko :D.
  Pipsasta näyttää tulevan kivan muhkea!
  Ja mullakaan ei aika riitä. Mihin mä kippaan mun ideat?! Tushka.

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä varsin taitava :D Eka kun levitin kankaan niin katoin että ei helvetti, tossahan on reikä! Sitten autuaasti unohdin koko asian ja muistin vasta kun olin leikannut kaikki palat ja lähdin etsiin että minne reikä osui niin JUST siihen mikä menee piiloon, ei riemulla rajaa :D

  Oisi tullut muhkea, mutta siitä tulikin kireä lankakerä mutta uusi pipo on jo alotteilla :)

  Täytyy kirjoitella ideoita ylös ettei vaan unohda niitä kiireissään kun toteuttaankaan ei ehdi!

  VastaaPoista
 3. Heippa, onko sulla vinkata aikuisen miehen päähän tulevaan pipoon silmukkamäärää. Lankana mulla on Tempo ja puikot on 7:t. Riippuu tietysti käsialasta, mutta ettei ihan metsään menis. Kiitos jos vastaus löytyy :).

  VastaaPoista
 4. Muistaakseni Tempoon suositellaan about samaa puikkokokoa kuin Mamboon, mistä oon pipoja jonkin verran tehnyt ja kun taas meinasin tehdä liian pienen, kävin tarkistamassa vanhasta piposta. 66 silmukkaa, puikkokoko 8. Ja siis mulla on iso pää ollakseen naisen pää (mutta ei siis mikään hehtaaripää kuitenkaan verrattuna isokokoisiin miehiin). Oon tosi huono järkeileen näitä, siksi teenkin aina väärän kokoista. Eli kun puikkokoko on 7 niin varmaan kannattaa tehdä _vähintään_ toi 66, varsinkin jos miehen pää on iso. Mutta jos löytyy jokin ohje jostain niin kannattaa vähän lunttailla koska mä en vanno mitään :)

  VastaaPoista
 5. Tais olla 73 silmukkaa ja jo heti alkuun mahtava reikä, joka on oikein kaunis noin reiäksi, en tajuu mistä se tuli :D. Ei niin kauheesti oo ikinä näitä neulomuksia tullut tehtyä ja siitäkin on kymmenen vuotta kun niitä on enempi väsäillyt. Tää on nyt toka pipo, jota teen muutaman kuukauden sisään, ekasta tuli oikein hyvä ja sopiva, nyt kokeilen eri mallia. Kiitos avusta, uskoisin että pääsen tyydyttävään tulokseen piponi kanssa :).

  VastaaPoista
 6. Reiät kuuluu asiaan :D Toivottavasti tulee hyvä pipo :)

  VastaaPoista