Sivut

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Puhelinlaukku, toinen

Ensimmäinen puhelinlaukkuni oli tämän blogin ensimmäisiä merkintöjä. Viininpunainen laukku viininpunaista puhelinta varten tuli ostettua jo varmaan vuosi sitten mutta jämähdinkin käyttään sitä laukkua ihan sellaisenaan :D



Löysin tässä muutama viikko sitten aivan täydellisen saman sävyisen, saman tyylisen mutta aivan älyttömän monta kertaa hienomman laukun ja perustelin itselleni, että voin ostaa sen jos teen tuosta vanhasta puhelinlaukun.

Ja mähän tein:


Tämä puhelin olikin aivan erilainen kuin vihreä, joten toimintasuunnitelma täytyi soveltaa uudelleen. Kahva aukesi aivan eri tavalla, huonomma tavalla mutta sain kuitenkin jotain kehiteltyä. Numerovalitsimesta törrötti hillittömät metallitötteröt joita en saa irti joten piti sitten turvautua tuollaiseen kummalliseen ratkaisuun että tein reiät laukun läppään, ne törröttimet siitä läpi ja ostan sitten kunhan kaupat taas on auki, jotkut prikat siihen että pysyy paikoillaan. Lisäksi aion kokeilla laittaa vähän liimaa, mutta näyttää siltä että tässä versiossa ei tarvitse tehdä reikiä ja ommella. Noh, se nähdään sitten. Tässä muutamia kuvia matkan varrelta vaikkei joka vaihetta muistanutkaan ikuistaa.































Vihreä puhelinlaukku lähti tänään seikkailulle, palaamme kyseiseen asiaan myöhemmin.

Varastossa lojuisi vielä luonnonvalkoinen puhelin.

----------

EDIT: olinpas idiootti, enhän mä tähän mitään prikkoja tarvitse, ruuvasin tuon saman hökötyksen takaisin mikä siinä olikin! Nyt pysyy! Laukku on valmis lähteen baanalle!

26 kommenttia:

  1. Ihana taas tuokin :) Mulla ois luonnonvalkoinen puhelin äidin luona vailla käyttöä. Ajattelin lähettää sen AjasTaikalle jossain vaiheessa, joka siis näitä puhelinlaukkuja tehtailee enemmänkin.. En viitti ite alkaa somplaamaan kun kuitenki pilaisin koko projektin sataan kertaan :P

    Kävin muuten tänään Alppipuistossa, se iso neulegraffiti on vielä paikoillaan ^____^

    VastaaPoista
  2. <3

    Vähän harmittaa, etten ole koskaan jaksanut raahata kirpuilta löytämiäni puhelimia mukanani, mutta toisaalta oon niin laiskimus sinuun verrattuna, että varmaan se jäisi vuosikausiksi kaapin perukoille.

    VastaaPoista
  3. Bubble: Toi oli kyllä helppo tehdä :) Mutta onhan se eri asia tietysti teettää jolloin tietää saavansa hienon :) Hei, vähän mahtavaa että graffiti on vielä siellä :) Se on kyllä niin iso että voi olla iso kynnys ihmisillä repii sitä. Hieno uutinen :)

    AnneVee: No on mullaki ollu kaksi puhelinta jotain yli vuoden kaapissa :D Nyt on enää yksi joten voi taas raahata lisää 8D

    VastaaPoista
  4. Aivan loistava! Mäkin haluun puhelin laukun!

    VastaaPoista
  5. Norppis: se on onneksi helppo tehdä :) Vaikka tosin eri puhelimet on erilaisia. Tää oli helpompi kuin se edellinen jonka tein.

    VastaaPoista
  6. Nää puhelinlaukut on niin ihania. Kierrätyskeskuksesta varmaan saisi tarvittavat materiaalit aika halvalla, oon kuitenkin himoinnut moista jo monet vuodet.

    Onko nuo muuten suht käteviä kantaa ympäriinsä vai tuleeko tuosta kahvan kanssa painava ja hikoileeko kädet? :D Yritän kerrankin olla käytännöllinen.

    VastaaPoista
  7. babooshka: Joillain kirppareilla pyydetään ihan älytöntä hintaa puhelimista, mutta kyllä varmasti halvallakin saa. Itse nimittäin olen maksanut omistani muistaakseni 1-3 euroa. Jotkut siis pyytää yli kymppiäkin :O Kierrätyskeskus on varmaan paras paikka etsiä, niissä ei yleensä ylihintaa kiskota.

    Kahva on tosi kevyt, sehän siis on ontto, se ei paina käytännössä mitään. Siitä on älyttömän hyvä kantaa laukkua. Edellinen puhelinveskani on ollut hillittömän paljon käytössä. Kahva on todella ergonominen :D Suosittelen tekeen tällaisen laukun! Hauska tehdä ja vielä hauskempi käyttää :) Ja ihmiset tulee jutteleen xD

    VastaaPoista
  8. Ihana tämäkin puhelinlaukku.:) Tekisin kans jos olis tyyliin pinkki, mutta sellasia puhelimia tuskin saa helpolla ja enkä jaksa alkaa maalaamaakaan.:D

    VastaaPoista
  9. Mulla on toi luonnonvalkoinen puhelin, jos haluut. Se nimittäin sopis tosi hyvin pinkkiin laukkuun!

    VastaaPoista
  10. niijoo voihan se laukku olla pinkki ja puhelin luonnonvalkoinen.:D Pitää laittaa harkintaan. Pitää vaan ensin löytää se sopiva laukku.:D

    VastaaPoista
  11. Ilmoita jos löydät :) Mulla kun ei vielä kans ole mitään laukkua sitä valkoista varten kateltuna joten jos ehdit ensin niin saat kyllä sen :)

    VastaaPoista
  12. Jep, pitää kattella jos sellanen löytyis. Se laukku varmaan voi olla läpätönkin kun en niistä niin välitä.:D Voi olla että nakitan sut tekemään sen mulle kun laukku löytyy.XD Ei mul oo tollaseen edes välineitä.:D

    VastaaPoista
  13. Tulipa kiva! Tuon laukun malli oli kyllä jo alunperin ihan omiaan puhelinlaukuksi muuntoon.
    Mä saattaisin tehdä myös moisen mutta en osaa käyttää noin pieniä laukkuja enkä varsinkaan kädessä kannettavia.

    VastaaPoista
  14. Eikä kuinka makea! Nyt pitää kyllä kytätä kierräreitä jos löytys puhelin..tai vois soitella lähisukuluaismummoja läpi et oisko niillä nurkissa pyörimässä...:P

    VastaaPoista
  15. Ooooooh, täydellisen värinen puhelinlaukku! Ihana <3

    VastaaPoista
  16. Pötkylä: juu, voi kait olla läpätönkin, mä oon vaan niin mieltynyt noihin läpällisiin :D Ja voin mä sen tehdä jos löydät sopivan laukun.

    Romulus: Juu, tuo laukun malli on kyllä aivan täydellinen! Ostin sen tosiaan nimenomaan kyseistä tarkoitusta varten aikoinaan :) Muakin kyllä harmittaa että laukku on liian pieni jotta voisi esim töissä käyttää kun sinne ei mahdu eväät. Mutta muuten se on kyllä oikein mainio :) Minä kun tykkään käyttää kädessä kannettavia laukkuja. Hmm, tai siis mua ei haittaa käyttää niitä :D

    Boobettes: Suosittelen! :) Kyllä niitä löytyy :)

    Ravenwaves: Hih :) Kiitos :)

    VastaaPoista
  17. Hieno tekele! :) Keräilin joskus tommosia puhelimia (älä kysy...) ja ne on varmaan kotikotona tallessa, voisin kokeilla itsekin.

    VastaaPoista
  18. NooranElämää: Kokeile ihmeessä. Voi vitsit, nyt aloin kadehtimaan jos sulla on kokoelma noita puhelimia :D

    VastaaPoista
  19. Mainio idea! :) Pitääpäs kierrellä kirppiksiä sillä silmällä ja katsella vanhoja puhelimia ja siihen sopivaa laukkua(jos vain ideaa saa kopsata).
    Onko tuo tarkoitettu vain kädessä kannettavaksi vai toimiiko myös olalla, painaako luuriosa olkaa kovin pahasti. Itse tykkään pitää laukkua olalla, kädet pitää olla vapaana.

    VastaaPoista
  20. Tottakai idean saa kopsata :) En mäkään tuota itse ole keksinyt :D Vaikkakin esikuvassani ei oltu käytetty valmiita laukkuja vaan laukku oli ommeltu tarkoitusta varten.

    Oon mä sitä vihreätä puhelinlaukkua toisinaan olallakin kantanut. Mulle se ei oikein istunut kauheen hyvin siten, mutta hätätilanteessa menee :D Ja silleen olen kantanut, että luuri on tuossa käsivarrella, aina kun ei pysty kädessä pitämään. Mieluiten tietysti kuitenkin kannan ihan kädestä.

    VastaaPoista
  21. Onpas ihana puhelinlaukku, mahtava :)

    VastaaPoista
  22. Aivan ihastuttava laukku! Kerrassaan mahtava!

    VastaaPoista
  23. Laukkukin on mahtava, mutta mistä olet ostanut tuon bambisaippuapullon? Haluun sellaisen! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen vuosia sitten Tukholmasta, Lagerhausista. Bambilta irtosi korva jossain vaiheessa enkä sitten ottanut sitä enää muutossa mukaan :/

      Poista