Sivut

tiistai 7. huhtikuuta 2009

Tikusta asiaa

Kun ei muutakaan ole :D

Siivosin viikonloppuna vaatekaappiani ja sieltä tosiaan löytyi vaikka mitä. Rintsikat, joista hajosi olkain ekana päivänä Kööpenhaminan reissulla vuonna 2007. Se ainoa reissu, jossa ei ollut vararintiskoita mukana, koska "eihän niitä ikinä tarvi". Ja milloin jaksoin korjata sen olkaimen? Jep, kaksi vuotta myöhemmin vaikka oli noin puolen minuutin homma.

Jee, taas pelittää! Nää on kivat tissien kannattimet, tykkään (ruskea on ihana väri, jos mulla oisi lempiväri, se olisi varmaan ruskea). Ja nyt taas käyttökelpoisina!

7 kommenttia:

 1. Se on metka juttu, että joskus tuollaiset puolen minuutin jutut vaan jää pyörimään jalkoihin eikä niitä tule tehtyä. Minullakin kaapit pullottavat erilaisissa vaiheissa olevia korjaustöitä. Osassa korjausaikaa ei varmaan menisi paljon tuota puolta minuuttia kauemmin.

  Sadie

  VastaaPoista
 2. Mä ihan odotin et lopuks olisit todennu et ne rintsikat ei enää ole oikean kokoiset xD

  VastaaPoista
 3. Saksi-Sadie/Bluesea: Niinpä! Mulla on varmaan 20 sellaset paksut mustat sukkahousut jotka pitäisi paikata haaroista xD Ehkä vielä joku päivä... :P

  Putkis: No itse asiassa en edes sovittanut, oletan vaan että ne sopii edelleen :D

  VastaaPoista
 4. No juu, on mulla sitten vielä toivoa et saisin parit raamatulliset vaatekappaleet korjattua(raamatulliset rintsikat: vajonneet nostaa ja eronneet ydistää) kun ne ei oo ollut vast kuin vajaan vuoden korjaamatta.
  Erittäin muna rikasta ja antoisaa pääsiäistä. Pipsafi suuntaa tiensä kuukaudeksi kohti Unkarin pustaa.

  VastaaPoista
 5. Heh, raamatulliset xD Parhautta! Munarikasta pääsiäistä sinnekin! God påsk -hyvät posket! Ja antoisaa Unkaria! :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on ollut yhdet niin lempirintsikat että korjasin niitä iäisyyden ennen kuin raaskin heittää pois. Mutta tommoset pienet korjausoperaatiot jää ihan turhan usein vaan roikkumaan.

  VastaaPoista
 7. Mitäpä sitä ei lempirintsikoidensa eteen tekisi :]

  Mulla yleensä menee hermot siinä vaiheessa kun kaarituet työntyy ulos, niiden korjausyritykset olen todennut turhiks, ne tulee ulos jos on tullakseen ja sit ei auta enää mikään. Joskus on jopa katkenneet ne kaaret :D Mutta olkaimia on ihan näppärä korjata juu.

  VastaaPoista