Sivut

tiistai 14. huhtikuuta 2009

Loputkin pääsiäishommelit

Paljon sitä ehtiikin saamaan aikaan :D

Aloitetaan vaikka tästä kuvasarjasta WTJ:n "Compost this page". Piti vähän blurrata koska mun ugly drawing tuli kivasti läpi :P

Sitten tikanheittoa, jossa olen paska :D


Tästä piti tietysti saada myös video. Laitoin samaan mun hienon pyöräilyni. Ööh, näkee että oon polkenut vain spinningissä missä pyörä pysyy paikoillaan vai johtuuko liiallisesta keskittymisestä, että osu tuohon kirjaan, prkl mutta ajoni näyttää siltä kuin oisin ottanut vähän pohjia :D


Viikonloppuna ehdin myös tutustua perhojen sitomiseen siskoni miesystävän opastuksella. Noista discohiuksisista tuo on mun tekemä, joka näyttää saaneen sähköiskun. Punaperäisistä ötököistä tuo epämääräinen läskimpi on mun tekemä :D Oli huisia! :)Ja viikonlopun aikana vääntämäni neulegraffititkin pääsivät heti tositoimiin. Nämä voi bongata Parkanosta.

Neulegraffiteista puheen ollen, joku on vienyt/poistanut Robotit. Harmittaa, koska se oli yksi lemppareistani, mutta tällasta tää on, pitää vaan hyväksyä :D Ehkä mun pitää tehdä itselleni robottilapaset ensi talvena.

14 kommenttia:

 1. Nyt on pakko kysyä, että mistä löytyy noin hienoja elukkatarroja, joita on journalin kannessa ja sivuilla?

  VastaaPoista
 2. Parkanosta eikä! :D Täytyy käydä siellä bongailemassa, kun kotiudun taas seuraavan kerran.

  VastaaPoista
 3. No Yonna ehti eka, mutta siis vloppuna olin minäki Parkanossa, harmi ettei sattunu graffitit silmään :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiasmakaupasta joskus viime vuonna. Tosin taisi niitä olla siellä edelleen.

  Yonna: Kyllä, Parkanossa :D

  Bubble: Laitoin ne vasta eilen eli maanantaina.

  VastaaPoista
 5. Mun eka neulegraffiti on viety! Olin ihan shokissa kun menin kirjastolle eikä se ollutkaan enää siellä. 9kk kerkesi olemaan ennen kun joku keksi ettei se olekkaan kiva siinä?! Mikä lie puisto-osasto tietysti yli-innokas. *mur*

  VastaaPoista
 6. Kevät toi kevät toi muurarin jne ja innokkaat puistotyöntekijät... :P Jännä juttu kyllä että niinkin kauan ehti oleen ennen kuin vietiin!

  VastaaPoista
 7. Robot viety? Höh!

  Sun pitää vaan levittää näitä lisää sitten, teet jonkun robo-invaasion ; )

  VastaaPoista
 8. Ehkä :D Riippuen siitä, onko sen vienyt joku siviili vai joku kaupungin siistijä puistotyöntekijä tms. Turha sitten uutta viedä jos se on Vantaan kaupungin tahto että niitä ei laiteta :P Ei voi tietää.

  VastaaPoista
 9. Ihan vaan tiedoksi, että Norsut-graffiti on viety sieltä Vaskivuorentien ja Myyrmäentien risteyksen alikulkutunnelin läheltä. Vielä pari viikkoa sitten oli paikallaa, mutta nyt ei näkynyt.

  VastaaPoista
 10. No voi perseen perse!!! Myyrmäki ei selvästikään ole hyvä paikka graffiteille, Tikkurilassa pysyvät paremmin. Ainakin toistaiseksi on pysynyt ne mitä olen käynyt katsomassa.

  VastaaPoista
 11. EVTEKin pihalla oleva seepra on kuitenkin pysyny paikallaa. Se saa miut aina hymyilemään kun meen ohi :)

  VastaaPoista
 12. Se on kyllä hienoa :) Uskon, että amk:n parkkipaikka on silleen aika turvallinen paikka neulegraffiteille että siellä tuskin hengaa mitään semmosia "mikä vittu tää on, revinpä irti" -tyyppejä :D *koputtaa puuta*

  Voivat vielä luulla, että ovat siellä jotenkin "tarkoituksella".

  VastaaPoista
 13. Mikä toi neule graffiti juttu siis on? ku en oikeen oo koskaan tajunnu?

  VastaaPoista
 14. Ei siinä oikein mitään muuta juttua ole, kuin neuloa tommosia pötkelöitä, mitkä ommella kiinni jonkin sopivan putken tms ympärille. Haave tietysti olisi, että ohikulkijat niistä ilahtuisivat.

  VastaaPoista