Sivut

lauantai 28. maaliskuuta 2009

Wreck This T-shirt :D :D :D

Eli mitä duunailin Earth Hourin aikana. Punaviinitahrapaita sai selkäpuolellensa tämmösen hianon jutskan. Selkein ja yksinkertaisin tutoriaali löytyi ehdottomasti Outsapopilta! Tämä kävi tosi nopeasti ja näppärästi.


Tänään tuunasin myös übermakeet kesäfarkut! Mutta siitä sitten huomenna vaikka :) Ja ei, en ole käyttänyt kloriittia enkä raastinrautaa! Barbapapa tais vähän kyllä ottaa mallia tän viikon kalenterikuvasta ;D14 kommenttia:

 1. Voi kunpa kerrankin näkisin neulegraffitin irl, voin vain kuvitella miten sellainen saisi iloiselle mielelle!

  Mietin josko itsekin joskus moisen (tai toisenkin) väkäisin, uskon sen vaan olevan koukuttavaa ja aikaa on liian vähän ainaaaa... Kyllä mä taidan kyllä jostain repiä aikaa, tarkemmin ajateltuna.

  Eniveis, kiitos inspiroinnista ja ympäristömme (vaikken siellä päin asukaan) ilostuttamisesta.

  VastaaPoista
 2. Mäkin haluisin nähdä toisten tekemiä! Tasan yhden olen bongannut sellaisen, jonka olemassaolosta en tiennyt. Se oli kyllä hienoa :)

  Se on kyllä todella koukuttavaa! Mua kiukuttaa suunnattomasti kun en ole nyt ehtinyt tekeen enempää! Kuitenkaan ei haluaisi pikaisesti mitään sutaista vaan sydämestä tehdä ne kaikki.

  Eipä kestä kiittää, itsekin saan siitä niin paljon iloa kun niitä laittelen :)

  VastaaPoista
 3. Oi hitsit ku siisti verkko. Mäkin haluun! *lähtee nuuskimaan ohjeblogia*

  VastaaPoista
 4. Toi oli kyllä helppo tehdä sen ohjeen mukaan :)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis tuo purkaminen, menee todella makeasti tuo viiva :) Ja heh, mikä kalenteri!:DD

  VastaaPoista
 6. Mäkin yllätyin, että siitä tuli noin siisti! Ostin ton kalenterin tuolle ukolle joululahjaksi :D

  VastaaPoista
 7. Hei mulla tuli tommonen pieni ongelma kun tein tota purkaus-juttua. Ku se pää mistä otan aina sitä lankaa ni pieneni huippua kohti. ni miten sen saa taas sillee normiksi? yritin ottaa niitä lankoja enemmän sieltä mutta ei onnistu :/

  VastaaPoista
 8. Nii ja kun yritin toisesta paidasta aloittaa, ni se heti katkeaa siis lanka. :D Ja en tyrkkiny tuolla ratkojalla sitä vaan otin sormilla sen, mut onkohan tuo paita sit niin heikkoa tekoa...

  VastaaPoista
 9. Mullakin lähti kapenemaan huippua kohti, jossain kohtaa oli tullu moka ja piti sitten palata siihen kohtaan ja koittaa leventää taas. Ja mullakin meinas alkuun katketa se lanka aina, piti olla tosi varovainen siinä. En kyllä tiedä, että onko paidan laadulla merkitystä. Mutta toivottavasti onnistut :)

  VastaaPoista
 10. Okei.Pystyykö sen muuten alottamaan uudestaan jos se katkeaa? Siis samasta kohtaa?

  VastaaPoista
 11. Vitsit mua ärsyttää, kun yritän tehdä tuota, ni se kapenee.. ÄRH ottaa päähän, ja mä en tajuu et mist sen kohan sit löytää mis pitäis leventää ja MITEN? ärh pur.

  VastaaPoista
 12. Kyllä mä ainakin aloitin uudestaan jos katkesi. Tosin siihen kohtaan sitten jää semmoinen erilainen reikä mutta onko sen sitten väliä, kun tarkoitus kuitenkin on purkaa paitaa. Ja mulla sen näki jotenkin tosi selkeesti, mistä kohtaa lähti kapenemaan. Tietysti voisi sitä koittaa koko matkaltakin leventää, en ole oikein varma että onko siinä jokin tietty raja, miten leveää siitä yhdestä langasta saa tehtyä kun jotenkin siitä kuitenkin loppupeleissä tuli tosi tasalevyinen. Kai sitä vaan kokeilemalla täytyy yrittää. En valitettavasti ihan tarkalleen muista, miten itse tein. Mutta kyllä siinä aina jotain tollasta pientä ongelmaa oli. Sen jälkeen kun sain sen kaventuneen kohdan levennettyä, tein loput sitten rauhallisemmin koska mun tapauksessa kapeneminen johtui siitä, että tein liian nopeasti ja siis huolimattomasti ja kun jossain jäi kapeaksi, ei enää pystynyt leventään ellei palannut takaisin siihen, missä kohtaa mokasi.

  VastaaPoista
 13. Olen nähnyt Tampereella yhden neulegraffitin.. Silloin kyllä ihmettelin että mikäs hitto tuo on..! :D

  VastaaPoista
 14. Voin kuvitella että voi aiheuttaa ihmetystä ensinäkemältä :D

  VastaaPoista