Sivut

lauantai 21. maaliskuuta 2009

Viikonlopun omaa kivaa :D

Eilen olin yksissä bileissä ja sitten kännipäissäni aloin lätkiin kotimatkalla noita Hamamagneetteja (tosin yksi jäi jo baarin vessaan) sen kummemmin miettimättä mitään fiksuja sijoituskohteita. No mut menkööt :PTänään sitten podin krapulaa hirmu myöhälle, mutta pakotin itseni ulos vielä valoisaan aikaan koska oli niin mukava ilma. Lähdin retkelle Malminkartanoon, missä sijaitsee Helsingin korkein maastonkohta tarkoituksenani suorittaa Wreck This Journalin tehtävä:


Vaikka siis tietysti tiesin, ettei sitä sieltä voi vaan "pudottaa", mutta mä halusin tehdä tän näin.

Ei ehkä maailman paras idea kiivetä sinne hitonmoisessa darrassa, mutta ei sitä aina niin kauheen fiksu tartte olla :DAlas tulin portaita pitkin, koska ei huvittanut liukastua ja laskea perseellään koko mäki alas. Portaisiin jäi yksi neulegraffiti, jonka muuten ompelin tosi rumasti kiinni ja mua häiritsee se nyt tosi paljon, koska se on mäki niin ruma sauma näkyy alemmas xO


Kun olin selvinnyt alas, jätin muutaman magneetin.
Lisäksi värkkäsin vielä yhden neuleen paikoilleen kun tuli niin sopiva paikka vastaan.


Tämän jälkeen olikin hyvä antaa kirjalle lumipesut!
Ja sitten suoritin vielä yhden WTJ-tehtävän (eli tein tänään sekä eilisen, tän päivän että huomisen jutskat).


Tein lumipesuista ja kirjan heittämisestä videot Flickriin. Käykää katsomassa:

http://www.flickr.com/photos/norsuneiti/3372560119/in/photostream/

ja

http://www.flickr.com/photos/norsuneiti/3372516427/in/photostream/

17 kommenttia:

 1. Miten toi kirja on viel ehjänä.:D Kaikkee seki kärsinyt, lumipesutkin.:D

  Ihania noi magneetit.:) Ja kivan pirteen värinen toi neulegraffiti.:)

  VastaaPoista
 2. Ja mitä kaikkee se vielä tuleekaan kärsin ;D Mitä oon Flickristä katellu, monilla on haljennut kirja kahtia. Viimeistään siinä vaiheessa kun siihen kiinnitetään naru ja sitä heitellään narun kanssa pitkin seiniä. Odotan innolla että pääsen tekeen sen :D Ehkä sit keväämmällä, kun ulkona on kivempaa.

  Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. hahahah, luin vasta tän sun viimeisimmän postauksen ja tulin siihen lopputulokseen että HEI MAHTAVAA! :D huippua kun susta löytyy tommoista sekopäisyyttä ja spontaaniutta. <3

  VastaaPoista
 4. Tuun jotenki tosi hyvälle tuulelle noista sun tempauksista ku mietin, miten kiva olis löytää tollainen magneetti tai bongata neulegraffiti.:)

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla :) Mulla oli mielettömiä magneetti-ideoita ton hamahelmitouhun lisäksi, mutta meidän paikallisessa Tiimarissa oli magneetit loppu!!!

  VastaaPoista
 6. Oon yrittäny tikkurilasta bongailla sinun neulegaffiteja ku oon steppaillu asemalta kierrätyskeskukseen, mut en oo nähny yhtään. Nyyh..
  Oot kyllä mukavan terveellä tavalla sekopäisen oloinen tyyppi, ettet vain ois rovaniemeltä kotoisin? Vain lappilaisilla voi olla tuollaista "hulluutta"!!
  Ihailen ja jatkan omalla hulluudella taas eteenpäin... :) Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 7. Aseman ja kierrätyskeskuksen välillä ei graffiteja taida ollakaan :/ Ehkä pitäisi käydä joku päivä laittamassa :D Kun pitäisi siellä kierrätyskeskuksessakin taas käydä katselemassa :) En ole kotoisin Rovaniemeltä :D Olen Pohjois-Satakunnasta, melkein Pohjanmaalta, mutta en ihan ;)

  Kiitos :) Mukavaa kevättä sinullekin!

  VastaaPoista
 8. Joo kyllä sun nyt pitää käydä laittaa sinne joku, niin on sit jotain katseltavaa silläkin välillä. Sieltä muuten joskus jotain löytääkin sieltä tiksin kierrätyskeskuksesta. Ja onhan siinä vieressä se pelastusarmeijan kirppiskin...
  Noo. onhan melkein pohajanmaa jo melkein hulluuden rajamailla... ;)

  VastaaPoista
 9. ei vitsi mitä ideoita:-D nuo hamalaastarit on huippuja!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Mä lupaan käydä laittamassa sinne! En tosin tiedä, että milloin mutta joskus kuitenkin! :) Tikkurilan kierrätyskeskus on kyllä mukava. Varsinkin se ilmaisosasto on ihan parhautta!

  Runway: mäkin tykkään niistä laastareista, tarttee tehdä vielä lisää :)

  VastaaPoista
 11. Mietin vaan, että miten aiot usuttaa koiran kirjan kimppuun. Hieromalla siihen makkaraa? :D

  Mut tosi hienoja nuo magneetit! Laastarit etenkin, kuten jo joku aiemmin sanoi. Semmoinen laastarihiuspanta vois olla kiva kanssa... Pitäisköhän yrittää tehdä.

  VastaaPoista
 12. Mä ajattelin, että koira lähtisi sellaiseen leikkiin mukaan (ei siis varsinaisesti mitään usuttamista), kun yleensä sen kanssa on vähän vastaavanlaista (vanhempieni koira siis) leikkiä jollain sen omalla lelulla, että se kävisi siihen kirjaan kiinni. Ei siis mitään raatelua, vaan leikkimielistä, mutta ehkä se voisi upottaa hampaansa siihen. Toisaalta se on niin nössö ettei se oikein innostu kuin niistä tarkoin valituista leluistaan. Niin ja sukkahousuista :D

  Laastarihiuspanta kuulostaa hienolta!

  VastaaPoista
 13. :D Sä oot kyllä ihana kirjantuhoaja :D

  VastaaPoista
 14. Mun käy pikkuhiljaa sääliksi tota kirjaa :D

  Ja noi magneetit on huippuja!

  VastaaPoista
 15. Mä alussa säälin kauheesti ja kauhistelin ennakkoon jotain tuhoamisjuttuja, mutta kummasti sitä kuitenkin pääsee hommasta jyvälle ja nyt jo naureskelen Flickristä löytämälleni videolle, missä joku savustaa kirjansa grillissä :D Tosin siihen mä en pystyisi!

  Haluisin tehdä lisää magneetteja, mutta lähi-Tiimarista on magneetit loppu xO Käyn huomenna kyllä muualta katsomassa :D Pakko saada lisää!

  VastaaPoista