Sivut

sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Insinöörin rannekoru

Jatkoa merkintään Insinöörin korvakorut. Aloin tekeen tätä tuolloin, mutta jäi kesken kun loppui renkaat kesken ja oli muutenkin semmosta pipertämistä, etten jaksanut. No, nyt jaksoin.

Miten se menikään, että true-koruntekijät kuvaa korvikset juomalaseista riippumassa ja muut korut kirjan päällä?

No, ehkä luentoprujunkin voi laskea kirjaksi (kun Maolia en viitsinyt käyttää toistamiseen).5 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaisi tietää mitä kouluja oot käynyt, viitsisitkö vähän valaista? (:

  VastaaPoista
 2. Lukion, sitten opiskelin 2 vuotta yliopistossa fysiikkaa, matikkaa ja kemiaa (joista fysiikka oli pääaine, mutta matikkaa enimmäkseen luin). Lopulta löysin oman paikkani ammattikorkeakoulusta, luin itseni bio- ja elintarviketekniikan insinööriksi (amk).

  VastaaPoista
 3. Mopo! Käyn täällä silloin tällöin katselemassa tekosiasi, jotka ovat tehneet minuun suuren vaikutuksen ja aiheuttaneet paljon naurunpyrskähdyksiäkin. Tästä iloiten olen myöntänyt sinulle tunnustusta. Se löytyy blgistani.
  Neulegraffitisi ja Hamamagneettisi varsinkin ilahduttavat, olen jo kauan ihaillut sellaisia Tukholmassa, ja on kiva että täälläkin joku viitsii.

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi mutkan kautta ja ihastuin :) Tulen taatusti toistekin.

  VastaaPoista
 5. Täti-ihminen: Kiitos :) Ja ihanaa, jos on naurattanutkin, se on tarkoitukseni koska mitään vakavaa ja asiallista musta ei saisi tekemälläkään :D Ja kiitos hirmusti tunnustuksesta, tuli todella hyvä mieli :) Hamamagneetteja on tulossa pian lisää kun vihdoin löysin kaupan, josta magneetteja sai (Tiimarin jossain keskusvarastolla ongelmia niiden hankinnassa, siksi niitä ei saanu Tiimareista nyt).

  Samma: Voi, kivaa :) Tervetuloa toistekin! Ja useamminkin :D

  VastaaPoista