Sivut

tiistai 31. maaliskuuta 2009

Huppuhihat

Ja mitä kaikkea mun vaatekaapista löytyykään! Huppari, jota käytin yläasteella (eli 10 vuotta sitten)! Silloin käytettiin isoja vaatteita, siitä syystä se mahtuis edelleen. Paitsi lyhyeksi on jäänyt ja vetskari on rikki ja mahassa tahra, joka ei lähde.

Mutta tein siitä hihattimen, koska muuten oisi joutanut roskiin huonon kuntonsa vuoksi. Leikkasin muotoon ja sitten leikkasin alaosan resorin pois ja ompelin sen tuohon tilalle, mitä nyt sitten jäi (hyvin sai pingotettua siihen, koska resorikin oli tosi kulahtanut jo). Ja sitten vielä napit, millä sen saa pysyyn kiinni.

Tällanen siitä sitten tuli. Testattu jo Spinningissä :D Tai siis sen jälkeen lämmikkeenä tietty.
9 kommenttia:

 1. Mä oon miettiny, uskaltaisinko uhrata yhden ihanan hupparin siihen, että lyhentäisin siitä hihat! Ku ne hihat on eniveis sellaiset, että ranteet jää kylymiks, niin ajattelin samalla vetää resorit haban kohdalle.

  VastaaPoista
 2. Pelkään, etten tykkäiskään siitä sit! Että olis sittenki ollu parempi koskemattomana...

  Mut ehkä seuraavassa ompelupiirissä, kun on saumuri lähellä:)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno :) Mä tein kerran yhdestä vanhasta villapaidasta boleron, mutta se meni vähän vinksalleen, kun venähti ommellessa :T

  VastaaPoista
 4. Onko toi se vaaleensininen huppari missä oli se ihana läpikuultava kuminen vetskarin pää? Se vaan on jääny mieleen :)

  VastaaPoista
 5. Suloiset nuo napit tuossa. Hyvä tapa kyllä kierrättää huppari, koska ne monesti muuttuu pesuissa lopulta vähän liian lyhyiksi.

  VastaaPoista
 6. AnneVee: Poikki vaan, kyllä siitä varmasti hyvä tulee. Lyhythihaiset hupparit on kivoja :)

  Salka: Kiitos :) Villa venähtää niin kamalasti :/

  Putkitomaatti: Just se huppari! Se oli ihan kiva ennen kuin jäi lyhyeksi, vetskari meni rikki ja tullu se tahra :D Se vetskarin pää oli kans tosi kiva, mennyt vaan ällön väriseksi se :P

  Norppa: Mulla ei ollu mitään sinisävyisiä nappeja :D Mutta tosta tuli oikein hyvä noin :) Jep, mulla oisi vielä lisääkin lyhyeksi jääneitä huppareita, vaikka yhdestä oon tehny sen hameen ja sit tämä.

  VastaaPoista
 7. Hihatinkin on kiva, mutta tuo sinun toppisi on vielä söpömpi =)

  VastaaPoista
 8. khr: kiitos :) Se oli pitkään "hukassa". Löysin nyt vaatekaappini perältä, olinkin sitä jo kaivannut koska on niin kiva. (Ehkä pitäisi tosiaan tehdä se vaatekaapin suursiivous)

  VastaaPoista