Sivut

perjantai 6. maaliskuuta 2020

Toiset sukat Laineen sukkakirjasta

Ei, en aio jatkaa otsikointia tuohon tapaan, mutta en nyt keksinyt muutakaan. Joka tapauksessa, toiset valmistuneet sukat 52 x villasukat -kirjasta ovat tässä. Malli on Porch Light ja suunnittelija Lindsey Fowler.


Lankana Dropsin Fabel long print ja tehostevärinä Regian merino yak. Puikot 2,5 mm.


En tiedä sitten, miten käytännöllisiä ovat nypyt sukat varressa, mutta en edes välitä juuri nyt, on sellainen kuherruskuukausi menossa tuon sukkakirjan kanssa, etten voi olla neulomatta, käytännöllisyydestä viis!


Lanka on lojunut varastossani vuosia, ihanaa, että sain senkin nyt käyttöön.


Kyllä, seuraavat sukat on jo puikoilla. Ja yhdet ois valmiinakin, tosin ei tästä kirjasta. Mutta kuvaamista ja esittelyä vailla kuitenkin. Sukatuttaa, todellakin.

4 kommenttia:

 1. Hih, kuinkas monet sukat meinaat tehdä tuosta kirjasta, vai kaikki? Olisi kiva sellainen sarja tosiaan nähdä, jossa on joka ikinen kirjan sukkamalli neulottu. :) Mutta vakavasti puhuen, tosi kivat sukat. Odottelen kovasti, mitä seuraavaksi sukkarintamalla tulee blogissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole miettinyt, miten monet teen. Katsotaan, mikä hyvältä tuntuu :) Oishan se kyllä aika huisia neuloa ne kaikki, mutta niitä on kyllä tosi monta! Ja kuitenkin muitakin kivoja sukkamalleja muualla, mitä haluaisi neuloa. Saas nähdä siis, mitä ehtii ja jaksaa ja huvittaa :)

   Poista
 2. Minulta on jotenkin mennyt tämän sukkateoksen julkaisu ihan ohi. Näiden kuvien perusteella on kyllä pakko hankkia se itselle. :)

  VastaaPoista