Sivut

torstai 2. tammikuuta 2020

Kukkapaita

Viime vuonna neuloin itselleni KUUSI paitaa ja yhden mekon. Tämä viimeisin paita valmistui noin puoli tuntia ennen vuoden vaihtumista, joten tiukoille veti, mutta sain kun sainkin sen viime vuoden langankäyttötilastojen kaunisteluun.


Malli on Maxim Cyrin "Once and Floral". Alotin sen elokuussa, mutta se jäi kesken jouluneuleiden tieltä, mutta nyt se on tosiaan valmis. Lankana on Hjertegarnin Lana Cotton 212, mikä on ohutta merinon ja puuvillan sekoitusta.

Ohjeesta oikeastaan otin vain silmukkamäärät ja kaarrokkeen kuvion ja tein ihan omien mieltymysteni mukaan pääntien, niskan lyhennetyt kerrokset, helman ja hihojen pituudet yms.


Kuvat on nyt tosi hätäiset räpsyt vesisateessa, vähän harmittaa, mutta en jaksa ihan tolkuttomasti viivästyttää paidan käyttöön ottamista kuvien takia. 


Melkoinen paitavuosi on siis takana ja yhdet paitalangat on tällekin vuodelle jo hankittu ja malli valittu. Eihän näitäkään ole järkeä ylenmäärin neuloa, mutta toistaiseksi kaikki ovat kyllä olleet todella paljon käytössä.

8 kommenttia:

  1. Nainen on kone!

    Vautsi, mikä emäntä!

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis pusero!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Yleensä en tykkää ruusukuoseista, mutta kun näin tän paidan ohjeen, se oli menoa se!

      Poista
  3. Kaunis ja sopii sulle tosi hyvin! Itsekin tykkäisin tuollaisesta, täytyy ehkä etsiä ohje sillä toi kirjoneuleosa on huima. Onnittelut tuotteliaasta neulevuodesta ja tekemisen iloa uuteen vuoteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuossa postauksessa on linkki Ravelrysivulle, mistä voi ostaa ohjeen.

      Kiitos paljon! :)

      Poista