Sivut

lauantai 1. joulukuuta 2018

1

Joulukuu ja blogijoulukalenteri ovat taas täällä! Eli jouluun asti tykitän jouluaiheisia postauksia joka päivä, ainakin toivottavasti, sillä en lupaa ottaa stressiä, jos elämä tulee bloggaamisen tielle. Tai jos ihan vain aiheet loppuvat kesken, ei sitäkään koskaan tiedä, kun ihan joka postausta ei ole tässä vaiheessa vielä valmiiksi tehty. Ajattelin kuitenkin tänä vuonna aloittaa ihan vain edellisten joulupostausten kuvien fiilistelyllä. Jep, saattaa vaikuttaa siltä, että nyt on aiheet todellakin loppuneet kesken, mutta itse ajattelin, että tää olisi kiva aloitus, ihan vain näin blogini 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi, onhan joulu aika iso teema tässä blogissa ollut.

Eli tässä ihan vain joulufiilistelyä vanhoilla kuvilla tästä blogista:


























Huomisesta lähtien sitten joulumeininkiä 2018 :)

13 kommenttia:

  1. Ihan huippukivoja kuvia, ja oli mukava niiden myötä muistella menneitä jouluja. Mun ehdoton ykkössuosikki on pöydän joulusukat 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään niistä myös ihan hurjan paljon. Harmi, että se pöytä, jota varten ne on neuottu, lahoi aivan lopullisesti ja meidän nykyiseen sohvapöytään ne sukat eivät sovi. Tallella ovat toki, jos vaikka seuraavaan sitten taas sopisi :D

      Poista
  2. Ai, ihana! Kyllä on taas mukava odottaa joulua blogisi kanssa! Herätessäni avaan tämän aina heti sängyssä. Pikkujoulun jälkeen oli kiva avata mukava joulukalenteri. Tuo vauva sukassa on niin mun lemppari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ajastanut nämä tosiaan aamukuudeksi, niin useampi voi vaikka suoraan sängystä lukea, kuin että olisi aamukahdeksaksi. Vauva sukassa on kyllä ihana, meillä on siitä valokuvasta suurennos seinällä aina joulun aikaan :)

      Poista
  3. Sulla on kyllä ollut kaikkia ihania joulujuttuja! Toi jäättisukka on ehkö upein. Tai noi pöydänjalat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli vaikea valita tähän näinkin vähän näitä :D Nuo kaksi ovat munkin lemppareita.

      Poista
  4. Voi vitsit, minusta ei kyllä ollut mitenkään laimea aloitus! Ihania ja innostavia kuvia. <3 Ja huikea on bloggausvuosien määräsikin - Onnea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Ja joo, onhan näitä vuosia tässä kertynyt jo ihan hurjasti!

      Poista
  5. Ihania joulutunnelmia ja ideoita sulla!

    VastaaPoista
  6. Huikeita kuvia. Onko sulla ohjetta / blogilinkkiä/ noihin joulukirttiaskarteluihin? Eli vahat kortit ja niistä langalla kurotut kupit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, on. Tosin punasävyisen kori on tehty tosi vaikeasti, eli sen voi tehdä helpomminkin. Oon itse asiassa tekemässä tänäkin vuonna eräänlaisen joulukorttikorin ja siihen jonkinlaista alkeellista ohjeistusta, joten pysy ihmeessä kuulolla :)

      Aiemmat postaukset, punaisen korin postaus täällä

      vaalean korin täällä.

      Poista
  7. Aivan ihania kuvia ja ideoita ❤ Vauva jättisukassa on kyllä valloittava 😍

    VastaaPoista