Sivut

keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Kissalaukku

Meidän pikkuinen sairasti koko viime viikon ja kotona ollessamme tehtiin yhteistuumin hänelle laukku, jossa kantaa tärkeimmät pikkukaverinsa lääkäriin ja veljen eskarista hakemis -reissuille. Idea tuli instagramista @linda_lydia n virkkaamista kynäpenaaleista ja pikkuinen olkalaukku virkattiin puuvillalangan jämistä, kaikki taisivat olla Novitan Cotton Softia.


Liikuttavaa, miten lapsi rakastui laukkuun ihan täysillä jo heti tekovaiheessa. Vähän isompi se tosin olisi saanut olla. Nyt on aika ahdas, kun mukana pitää olla pieni klassikko-barbapapa, synttärilahjaksi saatu Pötkylä-Kaja, pieni avaimenperä-poro Rovaniemeltä ja Happy Meal glittersilmäkirahvi. Mutta kyllä ne tarkkaan asettelemalla saa laukkuun sopimaan ja kaikki tärkeät kulkivat mukana pienen potilaan pakollisissa menoissa.



Onhan se kieltämättä tosi söpö, vaikka ei ihan yhtä hieno kuitenkaan, kuin esikuvansa. Tärkeintä on kuitenkin, että laukku piristi niin tekijää kuin saajaakin.

5 kommenttia:

  1. Ihana laukku! Ja oon liikuttunut, jos tuo Kaja osui pikkuneidin makuun 😍💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Kaja osui ja uppos ihan täysillä ja on tosi rakastettu ja tärkeä! :)

      Poista
  2. Makea pikkulaukku, niitä kissoja on kaiken kokoisia ja värisiä. Ihailtavan paljon siihen mahtuu, sopu sijaa antaa. Irmeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pehmolelut onneksi antavat vähän periksi, kun niitä survoo laukun pohjalle, vähän pullea laukkuhan se sit on, kun kaikki nuo kaverit siellä sisällä, mutta pääasia, että mahtuivat :D

      Poista