Sivut

sunnuntai 12. elokuuta 2018

Täydellinen päivä Korkeasaariretkelle

Ei ole tapana puhua säästä, valittaa säästä tai jättää sään takia asioita tekemättä. Nyt on kuitenkin myönnettävä, että on jäänyt tosi monta juttua tekemättä paahteen ja helteen vuoksi. Mutta kun pilvet peittivät taivaan, tuuli ja satoi, me kaivauduimme kolostamme ja lähdimme Korkeasaareen, missä oletettavasti eläimetkin ovat samaa mieltä kuin me siitä, että nyt pystyy taas oleen ja elään helpommin. Meillä kävi tuuri, sillä kolmen tunnin eläintarhavisiitillä ei sitten kuitenkaan satanut pisaraakaan vettä, vaikka sinne mentäessä ja sieltä tultaessa satoi kyllä. Lokit ja valkoposkihanhetkaan eivät kiusanneet.

Lapset ovat käyneet kerran aiemmin Korkeasaaressa. Silloin, kun esikoinen oli täyttämässä neljä ja piti kauhealla kiireellä käydä, ennen kuin lapsesta menee maksu. Alle 4-vuotiaat kun ovat ilmaisia. Vaikka siitä on yli kaksi vuotta aikaa, esikoinen muisti ällistyttävän tarkasti, mitä siellä tehtiin ja nähtiin ja missä mikäkin eläin on. Iloinen yllätys oli uudet leikkipaikat. Eläintarhareissu menikin mukavasti vuorotellen eläinten katselua ja leikkipaikoilla hengailua. Molemmat lapset jaksoivat tosi hyvin keskittyä eläimiin, eli pääsymaksu ei mennyt harakoille.Omat suosikkini olivat kaksikyttyräinen kameli, vaivaishiiret ja pesukarhut. Lapset eivät yleensä halua suosikkejaan valita, vaan sanovat aina kaiken olleen parasta, mutta pöllöt olivat taas kova juttu.


Riikinkukko halusi tulla kuvaan mukaan.

2 kommenttia:

  1. Just hyvä Korkeasaaripäivä! Riikinkukot todellakin haluavat tulla kuvaan mukaan, Korkeasaaressa kun ollaan. Olin tyttösenä ekan kerran Korkeasaaressa. Heti ei näkynyt eläimiä ja olin sanonut vähän turhautuneena, ettei tämä ole mikään eläintarha. Samassa riikinkukko oli huutanut kovaan ääneen! Kyllä muuten oli eläintarha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D :D :D Aika matkan saa tosiaan kyllä kävellä parkkipaikalta ennen kuin eläimiä näkee, onneksi on ne riikinkukot!

      Poista