Sivut

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Pippurisamikset

Yhteistyössä: NOSH / Kankaat saatu

Sain tilaisuuden ommella Noshin tämän kevän uutuuskankaista ja valinta oli aika selvä, pippuricollegea! Vaikka toki olisi voinut olettaa, että valitsisin jotain vähän värikkäämpää, nyt mentiin kuitenkin mustalla ja valkoisella. On sekä raidallisena että yksivärisenä. Ja niitä yhdistelemällä sain kyllä tosi kivan hupparin pojalle.


Kaava: Ottobre 3 / 2014, Dinosaur


Kangas oli niin extra leveätä (n. 240 cm), että sain tehtyä pojan paidan jämistä itselleni tunikan. Kyllä, ompelin koon 116 cm paidan jämistä koon XXL tunikan. Ei onnistuisi ihan joka kankaasta.


Perus T-paidan kaavalla muokkasin, kuten lähes kaikki omat mekkoni ja tunikani. Lisäsin vielä miehen vanhojen mustien farkkujen takataskut eteen. 


Aika paksua tämä kangas kyllä on näin kesää vasten, mutta onneksi aina ei ole hellettä.


Pahoittelut saappaista, mutta poika ei suostunut rappuun kuvattavaksi ilman niitä, joten riidan välttämiseksi heitin itsellenikin mokomat jalkaan ja yritin näin korostaa sitä, mitä ei voitu peittää. 

6 kommenttia:

 1. Muakin on tuo pippuricollege houkutellut. Pitää ostaa testiin ensi kerralla, niin kivalta näyttää nämä sun ompelut ja hyvä huomio tuo riittoisa leveä kangas! :)

  VastaaPoista
 2. Vau, noita kehtaa käyttää! Kauniit ja raikkaat.

  VastaaPoista
 3. Keltaiset hait menettää nopeasti hohtonsa,koska niissä näkyy käytön merkit tosi helposti! Itsellä jo jäänyt komeroon pölyttymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei käytön jäljet haittaa :) Ainakaan kumisaappaissa, juhlakengissä ehkä :D

   Poista