Sivut

torstai 23. maaliskuuta 2017

Ostin pussukan ja sain kaupan päälle hyvää mieltä, iloa ja positiivisuutta

Kävipäs tuuri. Hengailin tänään taaperon kanssa pitkin kyliä sen aikaa, kun esikoinen oli kerhossa, vaikka normaalisti olemme sen ajan lähinnä kotona. Oltiin saatu hengailut hengattua ja aikaa oli vielä kymmenisen minuuttia, joten ajattelin piipahtaa nopeasti kirjastossa. Kirjastoon sisälle asti ei kuitenkaan päästy, sillä jäätiin aulaan, jossa piti myyntipöytää Vantaan kaupungin vammaispalvelujen käsityöverstas Käenkukka. Siinä oli pöytä täynnä toinen toistaan ihanempia juttuja ja iloisia myyjättäriä, joten ei siitä voinut mitenkään vain kävellä ohitse. Mikä määrä iloa ja positiivisuutta ja niin upeita kuoseja, joilla oli tehty pipoja, avaimenperiä ja pussukoita (ja paljon muutakin), että kukkaron nyörit aukesivat saman tien. Kuosit eivät olleet vain sympaattisia, vaan myös todella kertakaikkisen upeita ja toteutettu niin hyvin, että olisivat voineet olla minkä tahansa design-tapahtuman myyntipöydässä.


Katselin ensin trikoopipoja itselleni ja lapselle, mutta sitten vasta kiinnitin katseeni pussukoihin. Pipot jäivät pöytään, mutta pussukka muutti meille, miksipä muuksikaan, kuin projektipussiksi. Ja on muuten hieno!




Olin vähän niin kuin tällaisten asioiden ostolakossa, koska kotihoidontuen vantaalisäkin loppui nyt lapsen täytettyä 1,5 v mutta tätä ei kyllä voinut vastustaa. Toivon mukaan saavat myyntituotolla työpajalle lisää materiaalia tehdä ja muutenkin kaikkea mahdollista kivaa! Tuli kyllä tosi hyvä mieli pitkäksi aikaa siitä pienestä hetkestä, minkä siinä kojun äärellä vietin.

15 kommenttia:

  1. Voi, miten hauska kuosi pussukassa! :) Tuommoset hetket ovat niin mieltä lämmittäviä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanista tuokiokuvista! Olen suht uusi seuraaja. Juttujasi on mukava lukea kahvikupposen äärellä. Omassa perheessä samoin ajatuksin.. Mukavaa kevättä, ihania elämänmyönteisiä hetkiä jatkoonkin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että pidät :) Oikein mukavaa kevättä sinullekin, ja kaikkea hyvää!

      Poista
  3. Ai että miten söpö pussukka, ja vau mikä kuosi! Lahjakasta porukkaa Käenkukassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä oli aivan mielettömän hienoja ne heidän suunnittelemansa kuosit ja kaikki nuo värimaailmat ja toteutukset olivat kyllä tosi tätä päivää. On lahjakasta porukkaa ja täytyy kyllä olla lahjakkaat ohjaajatkin!

      Poista
  4. Ihana pussukka!

    Jos passaa kysyä näin aiheenvierestä, niin eikös se miehellesi valmistumassa oleva neulepaita ollutkin Nallea? Mitä veikkaat, tuleeko niin kuuma, ettei voisi pitää kuin talvella? Suunnittelen tässä omalle hassulle neuletakkia, ja huolettaa liika lämpimyys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehen paita on Gjestal Maijaa eli käytännössä täysin vastaavaa, kuin Nalle. Me ollaan ajateltu, että se olisi semmoinen paita, mitä pidetään lähinnä vain ulkona. Esim keväällä, syksyllä, kesäiltoina. Onhan se varmasti aika lämmin, mä en vaan jaksa neuloa paitaa sen ohuemmasta :D Oi voi, pitäisikin ottaa taas paita työn alle, se lensi seinään tuossa viikko sitten kun jouduin purkaan yhden kohdan... :D

      Poista
  5. Pussukka on ihana, mutta lankahamsterina kiinnitin huomioni myös pussukan sisältöön. Saako udella, mitä lankaa se noin herkun värinen yhdistelmä on? Ja näyttää kiiltelevänkin jotenkin minun silmään mukavasti 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo harmaa lanka tosiaan kiiltelee, se on Sukka-Puffan säihky -sukkalankaa eli siinä on kimalletta mukana. On jämä siitä, kun neuloin siitä yhdet joululahjasukat. Turkoosi on Kässäkerho pom pomin BFL-sukkalankaa, sävyä en muista.

      Poista
  6. Kiitos blogistasi. Se on ilahduttanut minua jo jonkin aikaa, vaan ei ole tullut kommentoitua... eikä nytkään tästä postauksesta, vaan vink-vink: ehkä ette ole junavierailleet Riihimäen pääsiäisessä (ei tunnisteissa ainakaan näkynyt) http://www.riihimaki.fi/palvelut/kulttuuri-ja-vapaa-aika/riihimaen-paasiainen/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa kyllä kivalta tapahtumalta, mutta meillä on perinteisesti ollut pääsiäisenä muuta menoa :)

      Poista