Sivut

lauantai 25. kesäkuuta 2016

Yöpaitalook

Kuvioidusta trikoosta ommeltujen mekkojen ainainen ongelma: yöpaitafiilis. Normaalisti olen yrittänyt päästä siitä eroon ompelemalla mekkoon hupun ja pussittavan helman. Tämän suhteen yritin ensin vapaalla kädellä saksia vähän erikoisempaa helmaa mutta kas kummaa ylläripylläri, tuli aika kamala. Onni onnettomuudessa oli kuitenkin se että siitä sai vielä pelastettua normimekon mikä kyllä näyttää yöpaidalta mutta en anna sen häiritä. Taskut tähän toki voisi ommella. Kangas on Verson puodin Paratiisin puutarhaa.

En olisi varmaan edes blogannut koko mekosta ellei nyt olisi muuten vähän aiheet vähissä. Mainittavan arvoista on muuten se että käytin tähän mekkoon elämäni ensimmäisen kerran kaksoisneulaa! Ihan ongelmitta ei sujunut mutta eiköhän se siitä jos vaan jaksaa harjoitella.
Ihana pitkä viikonloppu!

4 kommenttia:

 1. Tiedän sen fiiliksen, mutta tiijätkö, tää ei kyllä yhtään näytä yöpaidalle. Hyvä on!

  VastaaPoista
 2. No, enpä olisi siitä yöpaitaa saanut ellet olisi tekstissä maininnut, joten kyllä se yöpaita asustaa siellä pään sisällä. =) Kiva mekko ja noi vaunut on ihan parhaat. Olen tainnut itsekin tuollaisissa joskus pötkötellä.

  VastaaPoista
 3. Sie kyllä näytät hyvältä vaikka millaisissa vaatteissa :3 Olen samaa mieltä muiden kommentaattoreiden kanssa, että fiilis on vain omassa päässä, olemmehan kuitenkin itsemme pahimpia kritisoijia xD
  Niin ja nuo retrohenkiset lastenvaunut ovat kyllä ihastuttavat. Toivottavasti siulla oli mukava juhannus ^_^

  VastaaPoista