Sivut

torstai 25. helmikuuta 2016

Sateenkaaripeitto

Näin instagramissa kuvan tilkuista tehdystä sateenkaaripeitosta ja välitön peittokateus iski jonka seurauksena sukelsin pari päivää sitten tilkkupussieni uumeniin. Nyt meilläkin on sateenkaaripeitto. Ja jos jotkut värit eivät olisi olleet niin haastavia saada kasaan, olisin ehdottomasti tehnyt tästä paljon suuremman! Aivan huikean hieno! Ja niin intensiiviset värit jotka korostavat toisiaan. Ja musta vinonauhareuna korostaa värejä vielä entisestään. Kääntöpuolella on fleeceä.


Kuvasin sitten kaikki ns väärinpäin eli väriraidat pystyyn vaikka ajatus oli vaakarivejä. Nooh, en nyt ala kääntään kuvia kun vaakakuvat istuvat paremmin blogiin, olkoot kuviot nyt sitten kallellaan.


Reuna muuten ommeltiin siten että jäbä kaasutteli polkimella, välillä käsien välissä painamalla ja välillä lattialla jalalla ja minä yritin ohjata ja nyppiä nuppineuloja minkä kerkesin. Tuo mun uusi Singer on tosiaan melko vauhdikas. Aika nopeasti oppi kuitenkin pikkuompelija pysäyttään käskystä suht nopealla reaktioajalla joten yhteistyömme sujui hyvin. Kunnes vauva alkoi huutaa ja otin hänet syliin. Tuli vähän haastavammaksi ommella yhdellä kädellä kun nopeudesta vastaa 3-vuotias mutta hyvin selvittiin, kaikilla oli kivaa ja peitto saatiin valmiiksi. Siitä olikin sitten kiva bongailla tuttuja kankaita.



27 kommenttia:

  1. Tulipa ihana peitto, hyvät raikkaat värit! Ja tuo vauvan haalari se vasta ihana onkin :)
    MK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo haalari on kyllä huikea :) Sen piti olla vastasyntyneen kokoa mutta onkin puolivuotiaalle oikein passeli :D

      Poista
  2. Kiva idea! Ihana tuo pienen neulepukukin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä. Vähän kyllä tuli semmonen olo että miksi ihmeessä tätä en ole aiemmin mistään bongannut tai itse keksinyt! Huikee idis! Ja kiits, tuo puku on ihana! Neuloin sen raskaana ollessani :)

      Poista
    2. Mun pitää kelata sun blogia taaksepäin ja käydä kurkkimassa tuo puku. Se on mulla jotenkin jäänyt näkemättä. Ehkä en silloin vielä ollut tänne kulkeutunut.

      Poista
  3. Ihan syötävän ihana! Mut hei apua tuo haalari!! Onko ohjetta jossain ❤️?

    VastaaPoista
  4. Siitä tuli kyllä niin hieno! Ja tuo pikku prinsessa se vasta ihana onkin! <3

    VastaaPoista
  5. Ihastuttava peitto, ja kauniit värit. Käynpä vielä kurkkaas tuon peiton josta ajatuksen sait.

    VastaaPoista
  6. Mä oon ihan peitto-hirmu. En voi vastustaa niitä ja tää on vielä erityishieno. Vau!

    VastaaPoista
  7. Upea peitto!

    Itse haaveilen, että teen pieneksi jääneistä (myyntiin kelpaamattomista) lastenvaatteista tilkkupeiton. Jäisi muisteltavia kuoseja sitten kun olen vanha. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ois upea varmasti :) Mä olen tehnyt yhden tyynyn tolla periaatteella ja se on kyllä tosi rakas.

      Poista
  8. Vitsit kun ihana, niin peitto, haalari kun vauvakin! Ja yhyy, miks mun tilkkulaatikossa on vaan mustia ja punaisia tilkkuja! Pitää varmaan mennä ostamaan jotain kivoja kankaita tollasta varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tosi paljon värikkäitä kankaita mutta silti oli tosi haastavaa löytää tilkut! Sininen taisi olla ainut jota oli yli tarpeen erilaisia kankaita.

      Poista
  9. Vitsit, miten ihana! Millainen tuo on toiselta puolelta? Laitoitko yksvärisen kankaan sinne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei. Eli se varmaan toimii pehmusteena?

      Poista
    2. No eihän se kovin paksua ole mutta on se enempi peittomainen fleecen kanssa kuin jonkin muun taustakankaan. Joskus toki ompelen fleecen etu- ja takakappaleen väliin mutta nyt jätin fleecen ihan sellaisenaan kääntöpuolelle.

      Poista
  10. Aivan ihana peite ja tuo tytön haalari on erinomainen :)

    VastaaPoista
  11. Voi mitä ihanuuksia taas! Musta reuna toimii hyvin. (sinun on paljon hienompi kuin instan inspiraatiokuva) Ja komppaan edellisiä vauvan haalarista <3

    VastaaPoista
  12. Siis liian ihana! <3 Mullakin on tuolla tilkkuja leikattuna, pitäisi vain saada aikaiseksi :D

    VastaaPoista