Sivut

torstai 11. helmikuuta 2016

Kesäpipomatskua

Meilläpäin on nykyään aivan törkeen huonot lankavalikoimat marketeissa joten aina kun käy jossain missä tahansa muualla, pitää käydä hipelöimässä ne Novitat. Ihan vaan just in case. Ja tällä kertaa tärppäsi aika hyvin sillä bongasin kampanjatuotteena olevan puuvilla-pellavasekoitetta! Menin jotenkin niin sekaisin etten enää edes muista mitä muita värejä oli, kotona kun iski morkkis että pitikö taas ottaa se värillinen, mulla kun ei ole yhtäkään fiksua harmaata tai muuta neutraalia päähinettä. Mutta minkäs teet, synnynnäinen Pelle Hermanni.



15 kommenttia:

  1. Novitan eco-cotton oli kans kiva uutuus. Tosin värejä ei niin paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tainnut sitä lääppiä edes kun ei just nyt tarvetta.

      Poista
  2. Mutta värihän on tosi kiva, kyllä niitä harmaita ehtii vielä tehdä! Mielenkiinnolla jään odottamaan kokemuksia langasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää väri on kyllä kiva :) Saas nähdä koska ehdin ottaan puikoille, melkoinen jono tässä jo.

      Poista
  3. Eh, pitkästä aikaa joku kiinnostava tuote, siis Novitalta, eikä kukaan muu maailman laajuisessa verkossa tunne sitä.. niinkuin nyt vaikka Prisma tai Novita...
    Mutta eiks kaikki hienoimmat drinkkibaaritkin oo melkein salaisia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo!!! Joskus vanhoina hyvinä aikoina näistä kampanjatuotteista tiedotettiin ja itekin oon juossut pää kolmantena jalkana ympäri kyliä niitä metsästämässä. Tää nyt taitaa olla että löydät jos satut löytään. Outoa. Mutta Prismasta tosiaan nämä.

      Poista
  4. Näyttää kyllä mukavanoloiselta langalta :) Mää oon koittanu vältellä lankahyllyjä, kun hyllyt tursuaa jo valmiiksi (enkä saa aikaseks laittaa tarpeettomia myyntiin) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin vähän varastontyhjennysyritystä tässä mutta noh, ostin silti :D

      Poista
  5. Mulla lähti mopo täysin keulimaan kun tuli tieto, että Snurreen saapui iiiso lähetys siililankoja. Sinne, heti ja tili tyhjäksi. Kaikkein huvittavinta tässä on se, että sen lisäksi että olen hidas ja kausiluontoinen neuloja, en osaa neuloa kuin pipoja. Koskaan en ole ohjeita oppinut lukemaan (lyhenteitä), enkä selviä edes villasukan kantapäästä.

    VastaaPoista
  6. Siis kääk kuinka ihana lanka! Minäkin yritän vältellä lankahyllyjä, mutta jos toi on joku limited edition niin pakkohan sitä on ostaa heti! Kuulostanko vakuuttavalta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No täytyyhän sitä :D Toivon mukaan on hyvä lanka. Monesti nää sesonkilangat on kyllä olleet hyviä.

      Poista
  7. Synnynnäinen Pelle Hermanni :D
    Mikäs siinä on, että herkästi Novitaa parjataan ja halutaan ulkomaisia merkkejä kudontalangoiksi? Ootko huomannu, että onko Novitaäklössä perää? Ite neulon useimmin markettilangoista, eli just niistä perusnovitoista. Olisko kannattavaa poiketa oikein lankakauppaan?

    Eevi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan noi Novitat ihan jees peruslankoja mutta kyllä paljon laadukkaampaa saa lankakaupasta kun hakee. No toki joka merkillä on varmaan hyviä ja huonoja mutta en mä yhtään sitä ihmettele että Novitaa parjataan. Itse tykkään kyllä käyttää ihan perus Nallea, 7 veljestä ja joitain puuvillalankoja vaikka parempilaatuiset sukat kyllä muista saakin. Se vaan on niin iso plussa että niitä saa marketeista. Mutta niitä Novitan paksuja akryylihirvityksiä tai huopuvia lankoja en kyllä oikein koskaan osta, koska en semmosia mihinkään käytä.

      Ite käytän molempia, Novitaa ja sitten niitä lankakauppojen peruslankoja, ihan hirveän kalliit jätän suosiolla hyllyyn.

      Poista
  8. Minä olen joutunut pettyymään juuri noihin ns laatulankoihin. Noron "ihanat" värit näyttivät neuleessa karseilta, ja Langin Lino pellavalangassa oli yksi kerä sisältä sellaista ohuenohutta siimaa, jota en voinut neuloa. Lisäksi Noroissa on aina ollut järkyttävästi solmuja.
    Eli ei kyllä Novitalangoissa ole mitään häpeämistä...

    VastaaPoista