Sivut

lauantai 10. lokakuuta 2015

Virkkuri 3

(kirja saatu / Kustannusosakeyhtiö Nemo)

Virkkuri 3 - Virkkuumalleja kovaan käyttöön, joka käsittääkseni kulki työnimellä "miesvirkkuri", on ilmestynyt. Itse ainakin olen ihan koukussa Virkkurikirjoihin ja ylipäätään Molla Millsin tekemisiin, joten kieli pitkällä on tätäkin kirjaa odotettu. Ja nyt kun se on käsissäni niin alkaakin välittömästi seuraavan kirjan odottelu, joka ilmeisesti käsittelee sitten lapsia. Ihanaa, kuulun jälleen kohderyhmään ;)


Kirja on tosiaan aika äijämäinen mutta melkeinpä kaikki sopii sellaisenaan naisillekin, tietenkin. Mun mielestä on tosi hauskaa että nämä on tehty nimenomaan miehisiksi.
Kirjassa on Virkkurikirjoille tyypillisiä graafisia kuoseja, mattoja ja kasseja ja tottakai kaikki kuviot on helposti sovellettavissa mihin tahansa tyynynpäällisistä lähtien, ei siis ole pakko päällystää nimenomaan kaiuttimia, soveltaminen kunniaan!Kirjasta löytyy myös ohje virkkuukoukkujen vuolemiseen. Hiemanko tekisi mieli kokeilla! Nyt joku kässäleiri missä leirinuotiolla vuollaan koukkuja, joohan?


Virkkurikirjoille tyypillisesti tässä kolmannessakin on kehonhuolto muistettu.


Tämän kirjan kanssa fiilistellessä menee vielä pitkään.

8 kommenttia:

 1. hankintalistalla tämä mullakin muiden jatkoksi. En ollut kuullutkaan että olisi tulossa uusi, lapsia koskeva, sitä en malta odottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mollan instagramissa luki että virkkuri kids on seuraavana :)

   Poista
 2. Onpa kaunis kuvitus kirjassa! Jos olisin yhtään enempi virkkausimmeinen (tein varmaan kymmenen vuoden jälkeen ensimmäisen isoäidinneliön tänä syksynä), niin virkkurit saattaisi päätyä kirjahyllyyn! Tosin on mulla hyllyssä sisustuskirjojakin eikä nekään vaikuta ympäristöön.. :D

  VastaaPoista
 3. Mä arvostelin saman kirjan ihan liekeissä, on niin hyvä. Niiiiin hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon ihan liekeissä tästä!!! Vaikka en varmaan edes tule mitään sellaisenaan noista ohjeista tekeen mutta inspistä, inspistä!!!

   Poista
 4. Ai että! Ton opuksen mieki haluan :)

  VastaaPoista
 5. Mä kun vasta kirjoitin blogiini siitä ekasta, taidan olla joskus hieman pihalla.. :D Tuo vyöllä kiinnitettävä kassi näyttää superhyvältä. Lasten versiota odotellessa!

  VastaaPoista