Sivut

maanantai 17. marraskuuta 2014

Messuhehkutusta vieläkin + ostokset

Viime vuonna sain niin paljon tylytystä kameran käytöstä messuilla että tänä vuonna olin paljon maltillisempi kuvaaja vaikka yhtä lailla kuvaamisoikeus -läpyskä rintapieltä koristikin. Koska tunnollisesti (ja hysteerisesti pelko persiissä) kysyin nyt lupia ja jakelin käyntikortteja, en tullut tehneeksi sitä kuin muutamalla kojulla ihan jo senkin takia että koin sen kuitenkin vähän kiusalliseksi ja varsinkin jos kaikesta siitä huolimatta en sitten niitä kuvia blogiin laittaisikaan ja eihän sellaista etukäteen oikein osaa arvioida että mitä matskua sitten käyttää ja mitä ei. Eli tässä on nyt sitten kaksi kukkaroani todella keventänyttä kohdetta: Handante ja Johanna K Design. (Ja lopuksi vähän Suomen lankaa koska se mun kamerahihna!) Sekä Handante ja Johanna K Design olivat mulle täysin uusia tuttavuuksia joten löytämisen riemu oli sitäkin suurempi, kuin ne tutut asiat mitkä olin jo valmiiksi ympyröity messukarttaan.

Bongasin tämän nauhapirtan (Handante) vuoden uutuustuote -näyttelystä (oli voittajatuote!) ja siltä seisomalta etsin käsiini heidän myyntipisteensä sillä olin jo etukäteen haaveillut löytäväni messuilta pirtanauhavekottimen, joskin isomman. Mutta kun sellainen löytyi todella kauniina kaulakoruna niin totisesti olin löytänyt jotain parempaa mitä osasin edes toivoa!


Nauhapirtan ostin samantien ja seuraavana päivänä kävin ostamassa vielä ristipistokeksin (alla oleva kuva) kun jäi niin kaiveleen että jätin sen ensin ostamatta. Piipadoossa onkin jo blogattu keksistäJohanna K Designin villahousut olivat nekin rakkautta ensisilmäyksellä! Juuri vähän aikaa sittenhän julistin etten pue lapselleni kuin merinovillaa (ettei kutita) mutta tein nyt sitten heti poikkeuksen koska nämä (normi)villahousut olivat niin suloiset ja niin EDULLISET! Ja en näitä aio kuitenkaan paljaalle iholle lapselle pukea joten ehkä en pahasti sanojani edes syönyt kun siitä merinosta puhuin, jota siis puen suoraan ihoa vasten. 

Hehkutin näitä housuja ihan kaikille ja suuri osa oli jo itsekin bongannut tai viimeistään siinä vaiheessa lähti ostaan. Ja mikä parasta, koska kymmenet ihmiset olivat kyselleet aikuisten kokojen perään, lupasivat ensi vuodeksi villahousuja myös aikuisten koossa! Nämä ovat tosiaan 100 % villaa ja tehty alusta loppuun asti Taivassalossa, siis kangas ja ompelu ja kaikki! Kotimaista käsityötä olevat 100 % villahousut, 20 euroa! Mä en oikeesti usko tätä vieläkään mutta kyllä se niin vaan oli. 

Joko mainitsin että ostin sitten näitäkin kahdet...

Suomen langan kojulla kävin ihailemassa itse tekemääni kameran hihnaa, siihen tosiaan jaettiin siellä ohjetta ja ilmeisen hyvin olivat ihmiset niitä ottaneet.Kävin paikalla vielä myöhemmin Ikomi-blogin Inarin kanssa ostamassa niitä pieniä Molla-keriä joista jo etukäteenkin mainitsin. Ei sillä että olisin tarvinnut mutta kun oli niin söpöjä niin kasvatin jo valmiiksi suht massiivista kalalankakokoelmaani 100 grammalla keltaista Mollaa.

Tässä sitten koko viikonlopun saldo, huh huh! Onneksi oli palkkapäivä perjantaina. Vähän epäloogisessa järjestyksessä, vasemmalla sunnuntain ostokset (eli ne joita jo lauantaina mietin mutta jätin ostamatta) ja oikealla lauantain (tosin Kerän kassi saatu kässätreffien kautta).


Kankaita en tällä kertaa ostanut Indie fabricsista koska ne olivat sellaisia että olisin ehkä voinut itselleni jotain ommella ja valmiiksi leikatut palat olivat siihenn mahdollisesti liian pieniä. Onneksi on kuitenkin verkkokaupat. Pojalle löytyi Kimperin junapupukangasta metrin pala 15 eurolla ja Murulta ostin tuota meriaiheista puuvillaneulosta. Ja sokerina pohjalla, joulukalenteritiskirätti!!! Kyllä! Eihän semmosta voinut jättää ostamatta :D :D :D Nyt just en muuten edes muista enää mistä sen ostin. 

Huh huh, sellasta! Mutta huom. ei yhtään villalankaa!

7 kommenttia:

 1. Oi vitsi! Villahousut lähtee pojalle hankintaan, kunhan taas on joskus rahaa! Miten vastaavat kokoaan?

  VastaaPoista
 2. Hienoja ostoksia!
  Paljonko tuo pirtakoru maksoi messuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 32 euroa maksoi. Siinä tuli mukana ohjeet, langat ja se osa minkä avulla sitä lankaa kuljetetaan jne.

   Poista
 3. Mä ostin myös sitä junapuputrikoota ja mietin ostaessani, että oletkohan mahtanut nähdä tämän kankaan :)

  Mä ostin messuilta ihanan olkalaukun ja kaulakorun, jotka oli tehty pyörän sisäkumeista. Ja Mollan kirja piti saada nimmarilla varustettuna.

  VastaaPoista