Sivut

perjantai 19. syyskuuta 2014

Eiran langat, bloginumero

Tämän syksyn Eiran langat -lehti on bloginumero eli kaikki ohjeet on bloggaajien tekemiä. Minulla oli suuri kunnia toimia yhtenä suunnittelijana ja nyt lehti on mennyt painoon! Lehteä siis jaetaan sitten kun sen aika on, Eiran lankojen jälleenmyyjien liikkeissä ja tietenkin itse Eiran langat -lankakaupassakin (ja Tampereen kässämessuilla!) Onko vähän huikeata saada oma neuleohje lehteen jota saa esimerkiksi Helsingin keskustan Stockmannilta? No on! Ja että oman neuleen on kuvannut joku muu kuin itse, joku joka oikeasti osaa (Jonna Hietala). Tietenkin tuli suorituspaineet ensinnäkin siitä että onko mun tyyli lainkaan yhteensopiva Eiran luksuslankoihin ja aiempien lehtien hillityn tyylikkäisiin neuleisiin. Yksiväriseen en pystynyt eikä todellakaan siis tarvinnutkaan vaan ihan oman näköistäni tilattiin. Tein kuitenkin omaan silmääni hyvin hillityn, lehdessä sitä kuvaillaan reippaan väriseksi :D Lehti tulee siis painosta mahdollisesti lokakuun puolessa välissä, varmasti hehkutan sitten lisää! Sen verran kerron että nimesin ohjeen teiniaikaisella "taitelijanimelläni".


Olin unohtanut lähettää neuleen ja kirjoitetun ohjeen kylkeen oman kuvani ja kun sitä viime hetkellä kyseltiin, napsasin kauhealla paniikilla lapsen päiväuniaikana omakuvan. Kameran jalusta oli hukassa joten rakensin viritelmän keittiöjakkarasta, lapsen parkkihallista ja palikkalaatikosta. Itselle neulepuikot käteen ja virnistys naamalle. Hävetti kun näin hienon mahdollisuuden tullessa olisi voinut oikeasti panostaa mutta tiiättekö kun toi on oikeastaan just hyvä ja just mun tyyliä joten ei sen parempaa kuvaa olisi varmasti saanut vaikka olisi miten kauan enemmän meikannut, puunannut ja säätänyt valotuksia. Nyt se komeilee profiilikuvanani aika monessakin paikassa ja kohta siis myös tämän vuoden Eiran langat -lehdessä.



Joten nyt puikot valmiiksi odottamaan, kohta se on täällä! (Oma ohjeeni tosin ei ole ihan noin paksuilla puikoilla tehty kuin mitä pidän kuvassa kädessäni, heh.)

16 kommenttia:

  1. Odotan innolla ja jännityksellä, jee!

    VastaaPoista
  2. Hianoo! Se oman naaman kuvaaminen vasta hommoo onkin.

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nyt on kuva otettu, voin käyttää sitä vielä pitkään aina jos johonkin tarvii :D :D

      Poista
  3. Onpa mageeta! Lisää gloooriaa, innolla odottelen lehteä.

    VastaaPoista
  4. VAU! Ihanaa hienoa upeeta MAHTAVAA! odotetaan innolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä aika vau! Ja toi lehti on muutenkin tosi kiva juttu kun on niin hieno ja vieläpä ilmanen!

      Poista
  5. Mä luin, että "Eiran tangat" ja mietin, että mitä vielä...! ;D

    VastaaPoista
  6. Näppärä kamerajalusta ja hyvä omakuva. Pitääkin katsastaa tuo lehti kun ilmestyy....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalusta ajoi asiansa :D Oikea edelleen hukassa, en tajua minne olen sen laittanut...

      Poista